این خودرو لایق همون حمالی و وانتیه
روآ هم شد ماشین
به خدا خیلی حالم بد میشه از این ماشینا میبینم
تو دنده 2 هم خرخرخر میکنه
سربالایی ها رو نمیکشه
وقتی استارت میخوره روشن میشه مثل یه تراکتور کار میکنه و اصلا قدرت نداره
این خودرو لایق همون حمالی و وانتیه
روآ هم شد ماشین
به خدا خیلی حالم بد میشه از این ماشینا میبینم
تو دنده 2 هم خرخرخر میکنه
سربالایی ها رو نمیکشه
وقتی استارت میخوره روشن میشه مثل یه تراکتور کار میکنه و اصلا قدرت نداره
چی چی رو پیکانه
من یکی از این مهندسای این شرکت پرسیدم موتورشو گفت پژو رو با پیکان مخلوط کردن آخرش گندش در اومد
یه چنتا اگزوز درپیتی اینا سر هم کردن الان هم معلوم نیس موتورش چیه
وای وای آ..آه![]()
دیگه دارن شورشو در میارن...توهین به شعور ملت تا کی؟اکارهای احمقانه هم حدی داره.
ولی جدای از شوخی بنظر می آد فضای عقبش کم باشه و اگه گیریبکش همون روا باشه کم میاره
اینجا که عکسش رو انداخته یکی از شعبه های مرکز تحقیقات ایران خودرو هستش! طرحهایی که اینجا میبینید فقط و فقط نمونه های پروتوتایپه و هیچ مدلی از این مرکز تحقیقات به تولید انبوه نمیرسه! نمونه اش هم فیس لیفته پیکان یا همین وانت پژو هستش!هر چند که به نطر من اگه میومد خیلی هم خوب میشد! حداقل ملت وانت Deer چینی با اون قیمت تو پاچه شون نمیرفت!
شما واقعا فکر میکنید این پلتفرم پیکانه؟؟؟؟همینم پیکانه دیگه.روآ کلا پلتفورم مشترک با پیکان هست
اینا دقیقا رو چه چیزی تحقیقات میکنن؟روی سوپراسپرتهای نسل آینده؟ماشینهای هیبریدی؟
یا شاید رو اینکه موتور پیکان رو روی بوگاتی ویرون سوار کنن؟
من واقعا نگران این متخصصان دلسوز هستم...
دوستان انگار اطلاعی از شروع پروژه ی ROA ندارند.این پروژه از همان ابتدا درحدود 13 سال قبل که کلید خورد و با نامهای پیکاژو و ژوپیکا اطلاع رسانی محدود شد بر روی پتلفورم پیکان سوار بود و تا همین حالا هم بر روی پتلفورم پیکان است.گرچه به اصطلاح بهسازی موتور پیکان را هم انجام داده اند.کله گاوی دیفرانسیل و فنرهای شمش که از عقب ماشین به چشم میخورد هر شخص کم اطلاعی را هم متوجه این مطلب میکند تا چه رسد به افراد فنی که اطلاعات دقیقتری درباره ی این خودرو دارند...دوستان اگر اطلاعات متفاوتی دارند خوشحال میشویم در اینجا مطرح نمایند
Last edited by ocz; 07-09-2009 at 22:11.
همه کشورها دنبال ساخت ماشین جدید با موتور قوی تر و قیافه بهتر هستند...ایران خودرو و ماشین ساز های ایرانی(اسباب بازی ساز ها) دنباله اینن یه ماشین سلکشن (موتور فلان ماشین و بدنه فلان ماشین) تولید کنن وبعد که حسابی فروش کردن وانتشو میززن .
تازه صادر هم میکنن پز هم میدن...!!!!
ولی خیلی جالبه که هر ماشینی رو که عقبش رو بزنی، میشه وانت کرد، یه مرسدس CLS وانت هم بزنن خیلی باحال میشه.
من چیز دیگه ای رو شنیدم! ایران خودرو RD رو روی پلت فرم 405 تولید کرد(در واقع به نوعی هم با شکل و شمایل 405GL) بعد هم مدلهای دیگه ای نظیر RDi/RDx/Roa رو تولید کرد! در واقع اون پیکاژو یا همون پروژه New Peykan که فرمودید اول به پروژه پژو آریان(206SD) و جدیدا هم رانا اطلاق میشد! نه به RD که پلتفرم و شاسی و بدنه405 بود و موتور و بخش فنی بهینه شده پیکان!دوستان انگار اطلاعی از شروع پروژه ی ROA ندارند.این پروژه از همان ابتدا درحدود 13 سال قبل که کلید خورد و با نامهای پیکاژو و ژوپیکا اطلاع رسانی محدود شد بر روی پتلفورم پیکان سوار بود و تا همین حالا هم بر روی پتلفورم پیکان است.گرچه به اصطلاح بهسازی موتور پیکان را هم انجام داده اند.کله گاوی دیفرانسیل و فنرهای شمش که از عقب ماشین به چشم میخورد هر شخص کم اطلاعی را هم متوجه این مطلب میکند تا چه رسد به افراد فنی که اطلاعات دقیقتری درباره ی این خودرو دارند...دوستان اگر اطلاعات متفاوتی دارند خوشحال میشویم در اینجا مطرح نمایند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)