تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: گوشی با دوربین درست و حسابی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه برات قیمت مهم نیست فعلا بهترین دوربین بازار 8910 هستش ... ولی 8510 هم خوبه و کم نمیاره
    ممنون
    از نظر عکاسی توی روز که خیلی خوب و عالیه. فقط فلش خوبی روش نذاشتن که برای شب هم راضی کننده باشه.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون
    از نظر عکاسی توی روز که خیلی خوب و عالیه. فقط فلش خوبی روش نذاشتن که برای شب هم راضی کننده باشه.

منظورت 8910 هستش؟

هیچ گوشی فلش خوب نداره .. تقریبا بهت میتونم بگم همه گوشیهای موجود در بازار فلش هایی که روشون هستش تزئینی هستن ... فکر نمیکنم کسی بتونه از این فلشا استفاده خاصی بکنه هر چند که فلش 8910 نسبت به گوشیهای بازار ضعیف نیست و خوبم هس ... اما اون فلشی که شما حرفشو میزنید که کاربردی باشه هنوز رو گوشی نیومده( شاید 8910 پیکسون کابردی باشه چون هم زنون داره هم led )...اما در حال حاضر با بهترین فلش گوشی نهایت بشه 3 تا 4 متر در فضای باز عکس قابل قبول گرفت

بیشترین مسئله ای که در کیفیت عکسهای در شب گوشیها اونم در عکسایی که کاربردش زیاد هست تاثیر داره مقدار عدد iso هستش که نور بیشتری رو جمع میکنه
    Last edited by pulp_152; 07-09-2009 at 05:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

منظورت 8910 هستش؟

هیچ گوشی فلش خوب نداره .. تقریبا بهت میتونم بگم همه گوشیهای موجود در بازار فلش هایی که روشون هستش تزئینی هستن ... فکر نمیکنم کسی بتونه از این فلشا استفاده خاصی بکنه هر چند که فلش 8910 نسبت به گوشیهای بازار ضعیف نیست و خوبم هس ... اما اون فلشی که شما حرفشو میزنید که کاربردی باشه هنوز رو گوشی نیومده( شاید 8910 پیکسون کابردی باشه چون هم زنون داره هم led )...اما در حال حاضر با بهترین فلش گوشی نهایت بشه 3 تا 4 متر در فضای باز عکس قابل قبول گرفت

بیشترین مسئله ای که در کیفیت عکسهای در شب گوشیها اونم در عکسایی که کاربردش زیاد هست تاثیر داره مقدار عدد iso هستش که نور بیشتری رو جمع میکنه
    وولی دوست عزیز فلش ان82 نه تنها به نظر من تزیینی نیست خیلی هم کاربردیه

4. 2 کاربر از احمدصالح پور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

وولی دوست عزیز فلش ان82 نه تنها به نظر من تزیینی نیست خیلی هم کاربردیه
    با دوستمون موافقم. فلشهای زنون هم هر چند خوب هستن (مثل همین n82) اما بیش از یکی دو متر رو نمیتونن پوشش بدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منظورم 8510 بود؛ بخاطر هزینه زیاد دنبال 8910 نرفتم که یک موقع گرفتارش بشم.

درباره همین 8510،
    میشه درباره پردازنده 330 مگاهرتزیش توضیح بدید که به نظرتون کفایتش رو میکنه یا نه؟ یعنی اونایی که ازش استفاده کردن راضی بودن یا آزار دهندس؟ به عنوان مثال تو پخش کلیپ هایی مثل DivX.
    Last edited by 4Archive; 07-09-2009 at 09:55.

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از همه این امکاناتی که گفتی i8510 همشو داره و مزیتش نسبت به نوکیا اینه که هنگ نداره در ضمن سیمبین ویرایش 3 هست.

ولی من شنیدم 86 بهتر هست.( خودم 8510 دارم )

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بهتر از 86 چيزي نيست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بهتر از 86 چيزي نيست
    خودم هم اول رفتم سراغه n86، منتهی از عکساش خوشم نیومد. رنگ بندیش اصلا طبیعی نیست.

10. این کاربر از 4Archive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

خودم هم اول رفتم سراغه n86، منتهی از عکساش خوشم نیومد. رنگ بندیش اصلا طبیعی نیست.
    سلام
    میشه بپرسم شما عکساشو از کجا دیدی؟
    والا من اکثر نوکیا ها رو داشتم به جرعت میتونم بگم تو نوکیا ها بهترین و طبیعیترین رنگارو داره.
    حالا اگه شما کلا بادوربین نوکیا مشکل دارین یچیزی ولی الکی عیب رو گوشی نزارین.
    در ضمن بنظرم با درخواستهای شما بهترین گوشیها ان86 و i8510 هست.میگی ان86 نمیخوای پس میمونه
    i8510 و یا i8910 .ه8910 اگه نخواید همون i8510 میمونه و چیزه دیگه ای هم تو این رنج با دوربین 8 مگاپیکسل
    نیست.
    Last edited by total_overdose; 07-09-2009 at 13:21.

12. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظورم 8510 بود؛ بخاطر هزینه زیاد دنبال 8910 نرفتم که یک موقع گرفتارش بشم.

درباره همین 8510،
    میشه درباره پردازنده 330 مگاهرتزیش توضیح بدید که به نظرتون کفایتش رو میکنه یا نه؟ یعنی اونایی که ازش استفاده کردن راضی بودن یا آزار دهندس؟ به عنوان مثال تو پخش کلیپ هایی مثل DivX.

درسته 8510 cpu 330 داره اما چیپ ست های جدا گانه داره که تو اجرای بازیها یا برنامه ها حتی دیدن فیلم کمک میکنه ... و سرعتش خیلی خوبه ... البته حسن جان میتونن براتون به صورت دقیق تر توضیح بدن ... مثلا تا چه مقدار اور کلاک میشه یا اینکه این گوشی چقدر سرعت داره و اون گوشی چقدر .. اطلاعاتشون تو این زمینه از من بیشتره ...به ایشون مراجعه کنید

14. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •