ممنون
از نظر عکاسی توی روز که خیلی خوب و عالیه. فقط فلش خوبی روش نذاشتن که برای شب هم راضی کننده باشه.
ممنون
از نظر عکاسی توی روز که خیلی خوب و عالیه. فقط فلش خوبی روش نذاشتن که برای شب هم راضی کننده باشه.
منظورت 8910 هستش؟
هیچ گوشی فلش خوب نداره .. تقریبا بهت میتونم بگم همه گوشیهای موجود در بازار فلش هایی که روشون هستش تزئینی هستن ... فکر نمیکنم کسی بتونه از این فلشا استفاده خاصی بکنه هر چند که فلش 8910 نسبت به گوشیهای بازار ضعیف نیست و خوبم هس ... اما اون فلشی که شما حرفشو میزنید که کاربردی باشه هنوز رو گوشی نیومده( شاید 8910 پیکسون کابردی باشه چون هم زنون داره هم led )...اما در حال حاضر با بهترین فلش گوشی نهایت بشه 3 تا 4 متر در فضای باز عکس قابل قبول گرفت
بیشترین مسئله ای که در کیفیت عکسهای در شب گوشیها اونم در عکسایی که کاربردش زیاد هست تاثیر داره مقدار عدد iso هستش که نور بیشتری رو جمع میکنه
Last edited by pulp_152; 07-09-2009 at 05:05.
وولی دوست عزیز فلش ان82 نه تنها به نظر من تزیینی نیست خیلی هم کاربردیه
با دوستمون موافقم. فلشهای زنون هم هر چند خوب هستن (مثل همین n82) اما بیش از یکی دو متر رو نمیتونن پوشش بدن.
منظورم 8510 بود؛ بخاطر هزینه زیاد دنبال 8910 نرفتم که یک موقع گرفتارش بشم.
درباره همین 8510،
میشه درباره پردازنده 330 مگاهرتزیش توضیح بدید که به نظرتون کفایتش رو میکنه یا نه؟ یعنی اونایی که ازش استفاده کردن راضی بودن یا آزار دهندس؟ به عنوان مثال تو پخش کلیپ هایی مثل DivX.
Last edited by 4Archive; 07-09-2009 at 09:55.
از همه این امکاناتی که گفتی i8510 همشو داره و مزیتش نسبت به نوکیا اینه که هنگ نداره در ضمن سیمبین ویرایش 3 هست.
ولی من شنیدم 86 بهتر هست.( خودم 8510 دارم )
خودم هم اول رفتم سراغه n86، منتهی از عکساش خوشم نیومد. رنگ بندیش اصلا طبیعی نیست.
سلام
میشه بپرسم شما عکساشو از کجا دیدی؟
والا من اکثر نوکیا ها رو داشتم به جرعت میتونم بگم تو نوکیا ها بهترین و طبیعیترین رنگارو داره.
حالا اگه شما کلا بادوربین نوکیا مشکل دارین یچیزی ولی الکی عیب رو گوشی نزارین.
در ضمن بنظرم با درخواستهای شما بهترین گوشیها ان86 و i8510 هست.میگی ان86 نمیخوای پس میمونه
i8510 و یا i8910 .ه8910 اگه نخواید همون i8510 میمونه و چیزه دیگه ای هم تو این رنج با دوربین 8 مگاپیکسل
نیست.
Last edited by total_overdose; 07-09-2009 at 13:21.
درسته 8510 cpu 330 داره اما چیپ ست های جدا گانه داره که تو اجرای بازیها یا برنامه ها حتی دیدن فیلم کمک میکنه ... و سرعتش خیلی خوبه ... البته حسن جان میتونن براتون به صورت دقیق تر توضیح بدن ... مثلا تا چه مقدار اور کلاک میشه یا اینکه این گوشی چقدر سرعت داره و اون گوشی چقدر .. اطلاعاتشون تو این زمینه از من بیشتره ...به ایشون مراجعه کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)