تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: محدودیت اینترنت را دولت نهم برقرار نکرده بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من با یک بنده خدایی تو New York داشتم چت می کردم ، گفتش من اینترنت رو دارم هفته ای 40 یا 50 دلار پول میدم + یک مبلغی بابت اشتراک تلوزیون و هزار کوفت و زهره مار دیگه

هفته ای 40 دلار میشه ماهی 160$ ، حالا بماند چقدر خرجای دیگش بود.

ولی یک نکته اگه میخواین بگین آمریکا اینترنت پرسرعت داره ، باید بگم 10 تا از 13 تا سرور سرویس دهنده ی اینترنت توی آمریکاس ، 2 تاش یا 3تاش تو چینه ، مسلمه باید سرعت بالاتری داشته باشه

شما هم میتونید با 200$ توی ایران سرعت 8 مگابیت (1مگابایت در ثانیه) داشته باشید.(نگید نمیشه که من خودم داشتم ، البته ماهواره ای).

کابلی هم 4 مگابیت در ثانیه یکی از مشتری هام داشت. پس نگید نمیشه.
    من نمیدونم این آمار از کجا اومده، ولی دلایل زیادی وجود داره که اینترنت ایران رشد نمیکنه ، دلایل هم داخلی نیست ، بیشتر بین المللی هست، درضمن ماهی 450 دلار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جک گفته خندیدیم ، من رفیقم اینترنت ماهواره ای 2 مگابیت داشتم ماهی 400 تومن(24 ساعته ، ماهواره ای همه جا گرونه) ، کابلیش هم بود همین 4مگی ، نصف این قیمت
    لابد دولت یازدهم بود این کار رو کرد
    ودر جواب نقل قول
    دوست عزیز تو آمریکا خود شما هم میتونی شبکه خصوصی بزنی چه رایگان بزنی چه بابت خدمات پول بگیری و تقریبا 85 درصد شبکه های آمریکایی رایگانند
    و ضمنا حقوق تویه آمریکا 10 برابر ایرانه(در بدترین حالت)
    آلمان را من خبر دارم 5 مگ دی اس دل ماهی 17 هزار تومن ما میشد (سال 2008)

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

ودر جواب نقل قول
    دوست عزیز تو آمریکا خود شما هم میتونی شبکه خصوصی بزنی چه رایگان بزنی چه بابت خدمات پول بگیری و تقریبا 85 درصد شبکه های آمریکایی رایگانند
    من تو آمریکا نیستم ، ولی بودن افرادی که باهاشون صحب کردیم
    درضمن فکر نکنم تو کشوری که تمامی داده های ارسالی و دریافتی از ایران ما بدتر کنترل میشه ، اجازه راه اندازی شبکه خصوصیه برای ارائه اینترنت به راحتی بدن.

یک هکر توی ایران با اینترنت توی خونش جایی رو هک میکنه ، ولی تو آمریکا از صد تا سرور برای پاک سازی ردپاش باید استفاده کنه ، یخورده مقایسه کنید بد نیست.

الان به خودتون میگید ، این BioHazard اینترنت مفت زیر دستشه ، راحته ،ولی باید بگم یک ADSL 256 از شرکت داتک فقط دارم، و یک سرور با خط 100 مگابیت تو luxamborg. همین
    Last edited by BioHazard; 08-09-2009 at 21:45.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

من با یک بنده خدایی تو New York داشتم چت می کردم ، گفتش من اینترنت رو دارم هفته ای 40 یا 50 دلار پول میدم + یک مبلغی بابت اشتراک تلوزیون و هزار کوفت و زهره مار دیگه

هفته ای 40 دلار میشه ماهی 160$ ، حالا بماند چقدر خرجای دیگش بود.

ولی یک نکته اگه میخواین بگین آمریکا اینترنت پرسرعت داره ، باید بگم 10 تا از 13 تا سرور سرویس دهنده ی اینترنت توی آمریکاس ، 2 تاش یا 3تاش تو چینه ، مسلمه باید سرعت بالاتری داشته باشه

شما هم میتونید با 200$ توی ایران سرعت 8 مگابیت (1مگابایت در ثانیه) داشته باشید.(نگید نمیشه که من خودم داشتم ، البته ماهواره ای).

کابلی هم 4 مگابیت در ثانیه یکی از مشتری هام داشت. پس نگید نمیشه.
    من نمیدونم این آمار از کجا اومده، ولی دلایل زیادی وجود داره که اینترنت ایران رشد نمیکنه ، دلایل هم داخلی نیست ، بیشتر بین المللی هست، درضمن ماهی 450 دلار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جک گفته خندیدیم ، من رفیقم اینترنت ماهواره ای 2 مگابیت داشتم ماهی 400 تومن(24 ساعته ، ماهواره ای همه جا گرونه) ، کابلیش هم بود همین 4مگی ، نصف این قیمت
    دوست عزیز سلام . حاله شما خوبه انشا الله ؟!
    که تو ایران اینترنت 8 مگابایت 200 دلاره ؟!! نکنه شما دانشگاه زدی و پارتی کلفت هم داری ؟!!
    بابا من همین چند روز قبل بود واسه ADSL با سرعت 512 (اونم اگه بشه !) سه ماهه 410 تومن دادم !!!

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

دوست عزیز سلام . حاله شما خوبه انشا الله ؟!
    که تو ایران اینترنت 8 مگابایت 200 دلاره ؟!! نکنه شما دانشگاه زدی و پارتی کلفت هم داری ؟!!
    بابا من همین چند روز قبل بود واسه ADSL با سرعت 512 (اونم اگه بشه !) سه ماهه 410 تومن دادم !!!
    سلام شما خوبی؟ دیشب اکستازی زدم حواسم جمع نیست

ماهواره ای شبانه بود ماهی 250$ ، سرعت 1مگابایت در ثانیه (دانلود). دانشگاه هم نزدم ، توش کار میکنم ، ولی ربطی نداره و مساله واسه 1 2 سال پیشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من تو آمریکا نیستم ، ولی بودن افرادی که باهاشون صحب کردیم
    درضمن فکر نکنم تو کشوری که تمامی داده های ارسالی و دریافتی از ایران ما بدتر کنترل میشه ، اجازه راه اندازی شبکه خصوصیه برای ارائه اینترنت به راحتی بدن.

یک هکر توی ایران با اینترنت توی خونش جایی رو هک میکنه ، ولی تو آمریکا از صد تا سرور برای پاک سازی ردپاش باید استفاده کنه ، یخورده مقایسه کنید بد نیست.

الان به خودتون میگید ، این BioHazard اینترنت مفت زیر دستشه ، راحته ،ولی باید بگم یک ADSL 256 از شرکت داتک فقط دارم، و یک سرور با خط 100 مگابیت تو luxamborg. همین
    دوست عزیز منظورم شبکه تلویزیونی بود
    isp زدن تو آمریکا که کاری نداره(مگه ایرانه)
    در ضمن رفیق نه آمریکا بلکه تمام کشورهای صنعتی با هکرها (توجه کنید فقط هکرها) مقابله میکنند من خودم متولد آلمانم اونجا فقط سایتهای ف ی لتر شکن را بستند چون هیچ سایته بسته ای نیست و فقط هکرها از سایتهای ف ی لت ر شکن برای تغییر ایپی استفاده میکنند
    ضمنا میدونی اگه همون اینترنت ماهواره ایت را بگیرند میبرندد کجا؟؟

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام شما خوبی؟ دیشب اکستازی زدم حواسم جمع نیست

ماهواره ای شبانه بود ماهی 250$ ، سرعت 1مگابایت در ثانیه (دانلود). دانشگاه هم نزدم ، توش کار میکنم ، ولی ربطی نداره و مساله واسه 1 2 سال پیشه.
    رفیق شما دارین اینترنت ماهواره ای رو با adsl مقایسه میکنید خب...
    معملومه سرعت ماهواره ای بیشتره
    ولی چرا نمیگید توی ماهواره ای نمیشه آپلود کرد
    این آمار و ارقام که توی صفحه قبل هم هست برای adsl هستش
    که کاملا هم درسته
    خوب ارزون گرفتی...

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كدوم شركت از 2مگ بيشتر سرويس ميده تو ايران؟

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اینترنت ماهواره ای فقط پینگش زیاده به 4000 ms میرسه و نمیشه به همین راحتی ها کار کرد به این راحتی ها هم پیدا نمیشه به تازگی در تریکه 8 مگ میدن زیر 40 تومن

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ودر جواب نقل قول
    دوست عزيز اصلاً به دولت ربطي ندارد.فقط دولت را مجبور كردند اين مصوبه محدوديت 128k
    را اجرا كند. بيشتر از اين هم نمي تونم توضيح بدهم مي ترسم تاپيك حذف بشه.
    شما يه سرچ تو اينترنت بزنيد مي فهميد كار كيا بوده است.حتماً يه سرچ بزنيد .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •