تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: روشهای پخش HD

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

مدل ال سی دی ال جی 32lh70yr اسکارلت .

منظورتون از رفرش ریت چیه ؟ یه کم اگر ممکنه توضیح بدین
    منظور سرعت نوسازی تصویر هست.
    داخل تنظیمات پنل برین تو قسمت Expert control menu
    اگر گزینه هایی به اسم Real Cinema و TruMotion 100Hz هست جفتشون رو خاموش کنید یا هرکدوم که موجود هست رو خاموش کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نظرتون چیه که
    با برنامه ای مثل tsMuxer ویدیو رو به َAVCHD تبدیل کنیم، روی دیسک DVD معمولی به صورت دیتا رایت کنیم، و در دستگاه های پخش بلوری ببینیم.
    AVCHD فرمت رایج دوربین های فیلم برداری هست. ویدیو تا 1080p و صدا dolby پنج کانال رو جواب میده. خیلی راحت میشه فایل mkv رو به AVCHD تبدیل کرد. فایل های mkv با رزولوشن 1080p و صدای 5 کاناله AC3 تا حجم 8GB به راحتی در دسترس هستند. با رزولوشن 720p با حجم 4GB.
    این جوری دستگاه های پخش بلوری هم جا می افتند. اگثر دستگاه های بلوری AVCHD پخش می کنند.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

xbox 360 برای بازی کردن game با کیفیت hd و بعضا در بعضی بازی ها full hd .

پلی کردن mkv با کیفیت hd و full hd از رو هارد کامپیوتر(خرید آرشیو های hd از آرشیو داران که این روزا هم زیاد شدن ! ) .

دانلود show با کیفیت full hd از نت (4 دقیقه حدود 570 مگابایت ) .

دانلود فیلم اینا به دلیل حجمای بالا 10 گیگ توصیه نمیشه عمر نوح و صبر ایوب می خواد با این سرعت نت
    Last edited by Ami R 940; 10-09-2009 at 10:24.

4. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[QUOTE=Ami R 940;4194285 عمر نوح و صبر ایوب می خواد با این سرعت نت [/QUOTE]

ولی لذتی داره ها

فقط یه سوال:
    در مورد ps3 ظاهرا هر فایل AVCHD رو پخش نمی کنه. ظاهرا محدودیتی فکر کنم در fps داره(؟). دستگاه های پخش بلوری همین طور هستند؟

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

ولی لذتی داره ها

فقط یه سوال:
    در مورد ps3 ظاهرا هر فایل AVCHD رو پخش نمی کنه. ظاهرا محدودیتی فکر کنم در fps داره(؟). دستگاه های پخش بلوری همین طور هستند؟
    از ps3 اطلاع چندانی ندارم بهتر از دوستان بخش این کنسول رو دارند بپرسی.از رقیبش xbox 360 اگر سوالی داشتی زیر بمش رو می دونم .

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نظرتون چیه که
    با برنامه ای مثل tsMuxer ویدیو رو به َAVCHD تبدیل کنیم، روی دیسک DVD معمولی به صورت دیتا رایت کنیم، و در دستگاه های پخش بلوری ببینیم.
    AVCHD فرمت رایج دوربین های فیلم برداری هست. ویدیو تا 1080p و صدا dolby پنج کانال رو جواب میده. خیلی راحت میشه فایل mkv رو به AVCHD تبدیل کرد. فایل های mkv با رزولوشن 1080p و صدای 5 کاناله AC3 تا حجم 8GB به راحتی در دسترس هستند. با رزولوشن 720p با حجم 4GB.
    این جوری دستگاه های پخش بلوری هم جا می افتند. اگثر دستگاه های بلوری AVCHD پخش می کنند.
    سلام. این کار شدنیه ، ولی بنا به دلایلی ممکنه کیفیت کمی پایین بیاد !! البته این رو بگم که تبدیل فرکت و کدک کردن یک فایل fullhd یک سیستم و پردزانده ی فوق العاده قوی می خوادا!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آیا میشه یک فیلم با کیفیت فول اچ دی را از روی کامپیوتر که دارای کارت گرافیک با خروجی اچ دی ام آی است را بر روی تلویزیون

ال سی دی فول اچ دی پخش کرد.. لطفا طریقه انجام آن را توضیح دهید.. متشکرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

آیا میشه یک فیلم با کیفیت فول اچ دی را از روی کامپیوتر که دارای کارت گرافیک با خروجی اچ دی ام آی است را بر روی تلویزیون

ال سی دی فول اچ دی پخش کرد.. لطفا طریقه انجام آن را توضیح دهید.. متشکرم

بله ، فقط کافی ه شما یک کابل HDMI بگیرید و از خروجی کارت گرافیک به ورودی تلوزیون متصل کنید .

---

چند روز پیش یکی از دوستام فیلم 2012 فول اچ دی رو با حجم 18.5 گیگ دانلود کرد و روی تلوزیون فول اچ دی حالشو برد

در آغاز فعالیت MRA_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام

من یه تلویزیون 42LW45000 LG دارم

یه دستگاه گیرنده ----S دارم که HD نیست

خروجی تصویرش فیکس نیست با تلویزیونم و تصویر تو وسط تلویزیون میافته و از کناره ها خالی میمونه (اینگار داری تو 42" تصویر 29" نیگا میکنی) و من مجبورم تصویر رو از تلویزیون 16:9 کنم که تصویر رو میشکه و غیر طبیعی میشه

سوالی که دارم اینه

اگه من یه گیرنده ----S HD بگیرم..با تماشای کانالهای غیر HD آیا رزولیشن تصویر درست خواهد شد و یا رزولیشن تصویر به نوع کانالی که تماشا میکنم ربط داره؟

یعنی با گیرنده های HD فقط کانالهای HD رو میشه با رزولیشن فیکس تلویزیون دید و بقیه کانالها مثل گیرنده ایی که الان دارم پخش میکنه

مهم واسه من نشون دادن رزولیشن فیکس با تلویزیونه...نمیخوام تصویر رو پهن نشون بده

در آغاز فعالیت MRA_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اسااتید محترم...

لطفا" راهنمایی بفرمائید...

3 روز گذشت..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •