از برنامه خارج بشیم بازم این محاسبه اولیه را انجام میده؟
از برنامه خارج بشیم بازم این محاسبه اولیه را انجام میده؟
فكر نكنم چون برنامه رو اجرا ميكني خودش ميره تو استند باي
اره انجام ميده و بالاي صفحه اصلي مينيويسه در حال حساب كردن
ولي برنامه خوبي ام نيست
رو اعصاب میره .. . . هر 1 دقیقه 1 درصد کم میکنه . . . آدم دیوونه میشه . .
حالت استندبایش انتخابیه
خیلی هم خوبه. چون آدم کاملا به ضعف نمایش باتری نوکیا پی میبره.
تا 50% که میرسه باتری هنوز کاملا پر نشون میده!!! و تا الان که برا من شده 25% فقط یک خط کم کرده!!! بعد آدم میخواد بره جایی یا گوشی دست کسی بوده یا ... , فکر میکنه واقعا گوشی شارژش پره!!!
تایید میشه ، اگر یه مدتی با گوشی کار کنین این برنامه خودشو ست میکنه بعد ازون دقیق درصدباطری رو میده ، محاسب ی تایم نگه داشتن باطریشم خطای خیلی کمی داره ...خیلی هم خوبه. چون آدم کاملا به ضعف نمایش باتری نوکیا پی میبره.
تا 50% که میرسه باتری هنوز کاملا پر نشون میده!!! و تا الان که برا من شده 25% فقط یک خط کم کرده!!! بعد آدم میخواد بره جایی یا گوشی دست کسی بوده یا ... , فکر میکنه واقعا گوشی شارژش پره!!!
واسه گوشی من بعد از فول شارژ میزنه 26 ساعت . به نظرتون 26 ساعت استندبای یه خورده کم نیست ؟ نباید باتری رو عوض کنم ؟؟
شما ببین قدر باتریت دووم میاره ( اونو نگاه نکن ، بزار یه مدت باشه بعد که دقیق شد اون موقع میشه بهش اعتماد کرد ، مثلا 5 برا دیس شارژ و فول شارژ ) ، اگر واقعا 26 ساعته باید باطریت عوش شه .. حتما خرابه ، مال منو 2 روز پیش 14 ساعت مینوشت الانم شده 11 ساعت ، واقعا هم سر 10 ، 11 تموم میشه و گوشی میپره . ( باطریم خرابه )واسه گوشی من بعد از فول شارژ میزنه 26 ساعت . به نظرتون 26 ساعت استندبای یه خورده کم نیست ؟ نباید باتری رو عوض کنم ؟؟
مال من ميزنه دو روز اما مصرف باطري با اين خيلي به نرم بيشتر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)