تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: نخستين خودرو برقي دوسرنشين ايراني +عكس

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پراید رو مفتی بدن ملت نمی برن حالا دیگه 15 میلون سر جای خودش
    راست ميگه 3ميليون بيشتر نمي ارزه.
    مگر اين كه كيفيتش را بهتر كنند مسافت بيشتري بايك بار شارژ باتري هاش بتونه بره

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستانی که ایراد گرفتن باید یه چیزی بهشون بگم ؟
    شما توی منزل چند تا وسیله برقی دارید و روزی چند ساعت کار میکنن؟
    مصرف این لوازم چقدره ؟
    و شما روزی با خودرو چقدر مسافت طی میکنید.
    ===============================
    به نظرم ماشین واقعا خوبی هستش 5 میلیون هم برای این ماشین واقعا ایده ال هستش وقتی یک موترو سیکلت /اسکوتر برقی توی ایران بالای 2 میلیون قیمت داره این قیمت برای یک خودروی شهری بدون تولید آلایندگی یک قیمت بسیار خوب هست .
    سرعتی هم شما با این خودرو توی شهر خواهید رفت؟
    مطمئن باشید استهلاک این خودرو از پراید خیلی پایینتر کم صداتر سبکتر و یک مزیت بزرگ این ماشین اندازه بسیار کوچک این ماشین هستش که جابجایی پارک این ماشین رو توی ترافیک وحشتناک شهری مثل تهران خیلی آسون میکنه .
    آقای فرشاد عزیز دوست گلم ما نمیخوایم با این ماشین کورس بذاریم به قدر کافی شتاب داره و خاصیت موتورهای الکتریکی اینه قدرت پایین دارن ولی گشتاور خوبی دارن یعنی این فشار خیلی کمی به موتور وارد میشه
    در مرود دو نفره بودن
    یه سوال میکنم و جوابی میدم توی همین سوال هستش مشا برای خرید مثلا لباس با چند نفر میرید بیرون؟
    یا برای خرید ارزاق خونه خانوادگی میرید بیرون ؟
    ما وقتی ماشین هم داشتیم بیشتر مواقع برای یک خرید یا با تاکسی میرفتیم یا با اتوبوس .
    من واقعا موافق این ماشین هستم و مطئنم اگخ خوب معرفی بشه حمایت بشه میتونه ماشین موفقی باشه چون واقعا احتیاج داریم برای پیشرفت کردن .
    شما این ماشین رو یک شب شارژکنید و 70 کیلومتر باهاش مسافت طی کنید کافی نیست؟
    من واقعا به این مهندسان جوان کشورمون افتخار میکنم فقط باید از این دانشجو ها حمایت کامل بشه
    اینم یادمون باشه وارد کردن موترو از ایتالیا این قیمت رو داره و این نشون میده هزینه پایینی داره و میتونه با کمی حمایت دولتی اگه واقعا دولت به این مسایل و تکنولوژی اهمیت میده تبدیل به یه خودرو کار آمد باشه .
    حتی بعدا با بزرگتر کردن بدنه میتونه یه خودروی شهری میکرو ون باشه که به راحتی خیلی از نیازهای شهری رو بر طرف کنه
    این ماشین برای کسی با تفکر من که از رانندگی تیو ترافیک متنفرم و ماشین رو برای لذت رانندگیش دوس دارم برای کارهای روزمره واقعا ایدهال هستش .
    قبل از ایراد گرفتن به طرح و گفتن حرفهایی مثل چرا دونفره هستش چرا بردش کمه چرا شتابش از سمند کمتره به فلسفه ساخت توجه کنید .
    خواهاش توی انجمن از دادن نظرهای بچگانه خود داری کنید .

3. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30room's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض تصاویر بیشتر

2 تصویر دیگر از سایت تابناک :

5. این کاربر از p30room بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما می گید باید به فلسفه ساخت توجه کرد خب توجه می کنیم:
    نکات منفی :
    1- شتاب صفر تا صد 10 ثانیه که اصلا برای شهر مناسب نیست( در صورتی که حداکثر سرعت 80 است!!!)
    2- قطعا کسی که 5 ملیون پول میده نمی خواد تا سر کوچه بره خرید کنه
    و وقتی در بزرگراه با سرعت 80 حرکت کنید کمتر از یک ساعت می تونید رانندگی کنید و با مسافت های طولانی کلان شهر هایی مثل تهران 70 کیلومتر خیلی کمه

نکاتی که باید پاسخ داده شود:
    1- زمان شارژ باتری (که برای یک خودروی تمام برقی خیلی مهمه)
    2- هزینه نگهداری ( که به نظر میرسه برای یه خودرو تکنولوژی جدید (در ایران) و تولید محدود رغم بالایی باشه که از نکات منفی برای یه ماشین شهری محسوب میشه)

نکات مثبت:
    1- ابعاد متناسب برای استفاده شهری
    2- حداکثر سرعت مناسب برای استفاده های شهری (80Kph)

7. این کاربر از BBNHFAK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

مثلا فرض کنید خدایی نکرده پدرتون مریض شده میخوای ببریش بیمارستان اقای رامی همی
    بعد شما میگی پدرجان یک هفت ساعتی صبر کن ماشین را بگذار بعد میبرمت
    یا مثلا تو خیابون شارژ تموم کنه چکار میکنی
    80 هم خیلی کمه همش که ما تو ترافیک نیستیم پس کمربندی و... را برا چی گذاشتن

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مسعود جان یه کم دقیق بخون این ماشینی واسه مصارف شهری هستش نه مصارف ضروری
    مثلا شما یه پرادو دارین با اون میرید وسط شهر؟
    من میگم این ماشین خوب یهستش که در کنار یک ماشین شخصی دیگه مثلا منی که واسه کارام الان حتی از دوچرخه استفاده میکنم خوبه البته یه مورد دیگه این ماشین تنها منبع تامین نیروش شارژ شهری نیست میتونه در مواقع ترمز و وقتی شما گاز نمیدید یعنی دارید برای توقف آماده میشید این ماشین متور الکتیرکیش تبدیل به ژنراتور میشه و شروع به شارژباطری میکنه.
    خب این ماشینها طبق قوانین نمیتونن بیشتر از 80 کیلومتر سرعت داشته باشن ولی میشه با یه مبذل گیربکس سرعتشون رو بالا برد ولی اصلا صرفه نمیکنه.
    این ماشین دیگه یه چیزی نیست که باهاش برید اتوبان کورس بذارید همون 50 تا رو باهاش برید خوبه .
    شما اگه انتظارتون از ماشین چیز دیگه ای هستش دیگه ایراد نذارید .
    شما برای یه خرید کوچیک حاضرید ماشینی که بالای 10 لیتر سوخت مصرف میکنه رو هر روز بیرون ببرید
    70 کیلومتر برد این ماشین با حداکثر سرعت هستش.
    بازم یمدونم بعضی از دوستان به هر چیزی ایراد میگیرن من دیگه بحثی ندارم
    خواهشا برید و نمونه های دیگه تولید انبوه این نوع ماشینها رو با این مقایسه کنید.
    البته یه چیزی اینا میگن 5 تومن ولی من باور نمیکنم چون سایپا این اجازه رو نمیده و یک مورد دیگه این ماشین هیچوقت نیمتونه9 تنها ماشین یک خانواده باشه
    مثلا دوست من یه زانتیا دارن متاسفانه این ماشین در طول 4 ماهی که دست اینا بوده80 هزار تا رونده شد که بیشترش درون شهر بوده این ماشین برای همچین فردی خوبه که جاهای شلوغ بیشتر تردد داره.
    راستی اگه برای تهران این برد کافی نیست چطور برای کالیفرنیا و لس آنجلس و نیویورک این برد کافی هستش ؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

حالا که دقیق تر نگاه می کنم چراغ های جلوش ازتندر 90
    و چراغ های عقبش از سایپا مروارید گرفتن
    آفرین

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30room's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه کم چراغ های جلوش رو بد انتخاب کردند

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مسعود جان یه کم دقیق بخون این ماشینی واسه مصارف شهری هستش نه مصارف ضروری
    مثلا شما یه پرادو دارین با اون میرید وسط شهر؟

خب این ماشینها طبق قوانین نمیتونن بیشتر از 80 کیلومتر سرعت داشته باشن ولی میشه با یه مبذل گیربکس سرعتشون رو بالا برد ولی اصلا صرفه نمیکنه.

البته یه چیزی اینا میگن 5 تومن ولی من باور نمیکنم چون سایپا این اجازه رو نمیده و یک مورد دیگه این ماشین هیچوقت نیمتونه9 تنها ماشین یک خانواده باشه

راستی اگه برای تهران این برد کافی نیست چطور برای کالیفرنیا و لس آنجلس و نیویورک این برد کافی هستش ؟

به نظر من کسی که پرادو داره نمیاد قاصدک بگیره میره یه اسمارت میگیره هم فئق العاده کم مصرفه هم مواقع ضروری هم میشه ازش استفاده کرد

سرعتش کاملا مناسبه این خودرو شهری هست و نباید انتظار بیشتری داشت گرچه حتی میشه تو بزرگراه و جاره و ... هم ازش استفاده کرد

در بهترین شرایط 5 تومن مگه مصاحبه رو نشنیدید:
    این ماشین برای ما 12 تومن تموم شده و اگه به تولید انبوه برسه و دولت اغز ما حمایت کامل بکنه حداکثر میتونیم تا 5 تومن تا به دست مصرف کننده برسونیم
    پس زیاد به حرف امیدوار نباشید

حرف شما سنده اگه کافیه خب کافیه
    ولی باید نکاتی رو هم در نظر گرفت که در ساده ترین حالت اون ها کاغذ بازی های اداری ما رو ندارن در نتیجه رفت و آمد کمتری دارن

من هم نمی خوام فقط ایراد بگیرم ولی تا اونجا که من میدونم خودروی برقی در جهان هیچ وقت رونق کافی رو پیدا نکرد بخاطر شارژ و ... و به نظرم اگه با سیستم هیبرید عرضه میشد بهتر بود
    به هر حال این نقاط ضعف بود ولی نکات + هم داشت

"نکاتی که باید پاسخ داده شود:
    1- زمان شارژ باتری (که برای یک خودروی تمام برقی خیلی مهمه)
    2- هزینه نگهداری ( که به نظر میرسه برای یه خودرو تکنولوژی جدید (در ایران) و تولید محدود رغم بالایی باشه که از نکات منفی برای یه ماشین شهری محسوب میشه)"

اگه به این میگین غیر منطقی پس فقط تعریف کردن منطقیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من اصلاً جالب نیست بخاطر دست ساز بودن هم احتمالاً کیفیت ساخت بسیار پائینی داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •