ورژن 1.55 هستش فکر کنم...
ورژنش زیاد مهم نیست به نظرم
خیلی خوب داره کار میکنه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن 1.55 هستش فکر کنم...
ورژنش زیاد مهم نیست به نظرم
خیلی خوب داره کار میکنه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم همین ورژن رو دارم ولی الان می گه که وقت استفاده از برنامه تموم شده
گوشیم هم N82 هست.
نمی دونم باید چی کار کنم
لطفا کمک کنین
به نظرت نرم افزارهای psiloc خطرناک نیستن؟من 5700 داشتم روش remote control رو نصب کردم(البته تو مموری کارت)بعد اینکه مموری کارت رو برداشتم گوشی اصلا بالا نیومد.وقتی دوباره رم رو وصل کردم بالا اومد.انگار به رم مهتاج شده بود.از اون وقت به بعد تو حافظه ی گوشی نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی از اون به بعد هیچ نرم افزار psiloc دیگه ای نصب نکردم.![]()
شما این کرک رو امتحان کردین ؟منم همین ورژن رو دارم ولی الان می گه که وقت استفاده از برنامه تموم شده
گوشیم هم N82 هست.
نمی دونم باید چی کار کنم
لطفا کمک کنین
اینو امتحان کن ایشاالله که درست میشه...
نه رفیقبه نظرت نرم افزارهای psiloc خطرناک نیستن؟من 5700 داشتم روش remote control رو نصب کردم(البته تو مموری کارت)بعد اینکه مموری کارت رو برداشتم گوشی اصلا بالا نیومد.وقتی دوباره رم رو وصل کردم بالا اومد.انگار به رم مهتاج شده بود.از اون وقت به بعد تو حافظه ی گوشی نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی از اون به بعد هیچ نرم افزار psiloc دیگه ای نصب نکردم.
اتفاقا شرکتی هست که کارش خیلی درسته
واقعا نرم افزارهایی مثل ریموت یا همین برنامه واقعا تکه...
من ریموت رو نصب کردم هیچ مشکلی نداشت
شما هم به این خاطر مشکل داشتین که توی رم نصب کردین
اون نرم افزار سه تا فایلش باید توی فون مموری نصب بشه...
ببخشید کدوم کرک رو؟
همونی که بالا دادین؟
مگه چند تا کرک بالا هست![]()
پس اگه بخواد این ریختی باشه اگه من 4 تا نرم افزار از این شرکت نصب کنم گوشیم پر میشه حافظش(داخلی)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)