من پرو2 دارم
وقتی فارسی ساز کیبورد نصب کردم گوشیم ریست شد
دیگه بالا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من پرو2 دارم
وقتی فارسی ساز کیبورد نصب کردم گوشیم ریست شد
دیگه بالا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هارد ریست.........![]()
من هم همون علیرضا رو HD دارم . و با Fingerkeyboard 2.1 هیچ مشکلی ندارم .
البته با این دیکشنری لینگوسافت که فرشید پک 2008 رو کرک کرده مشکل دارم . که البته فرشید فارسی ساز هایی داده که با لینگو متش هستند .
در کل من مشکلی میشه گفت با این فارسی ساز ندارم و راضیم . با تشکر از علیرضا و فرشید
سلام
۱- آیا هیچ pocket pc با ویندوز موبایل هست که بصورت اورجینال فارسی ساز (نمایش متون فارسی + کیبورد مجازی فارسی) داشته باشه؟
۲- آیا با نصب فارسی ساز، کیبورد مجازی فارسی نصب میشه و بدون مشکل در تمام محیط ها کار می کنه؟
۳- آیا با نصب فارسی ساز، اگر گوشی کیبورد qwerty سحن افزاری داشته باشه، با این کیبورد هم میشه فارسی تایپ کرد؟
با تشکر
پ.ن: امیدوارم این سوالات رو در تاپیک مناسبی مطرح کرده باشم
1. خیر!سلام
۱- آیا هیچ pocket pc با ویندوز موبایل هست که بصورت اورجینال فارسی ساز (نمایش متون فارسی + کیبورد مجازی فارسی) داشته باشه؟
۲- آیا با نصب فارسی ساز، کیبورد مجازی فارسی نصب میشه و بدون مشکل در تمام محیط ها کار می کنه؟
۳- آیا با نصب فارسی ساز، اگر گوشی کیبورد qwerty سحن افزاری داشته باشه، با این کیبورد هم میشه فارسی تایپ کرد؟
با تشکر
پ.ن: امیدوارم این سوالات رو در تاپیک مناسبی مطرح کرده باشم
2. شما باید یه فارسی ساز نصب کنید، و یه کیبرد دلخواه!
3. برنامه هایی هست که Layout فارسی رو به کیبرد سخت افزاری اضافه میکنه، مثلا الان خودم روی اکسپریا همچین چیزی دارم که با یه کلید بین فارسی و انگلیسی سوئیچ میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)