چرا به سایت gsm.ir سر نمیزنید اونجا میشه راحت گوشی هارو مقایسه کرد
به نظر من د97 بگیر چون کلاس داره.....!!!!!!
چرا به سایت gsm.ir سر نمیزنید اونجا میشه راحت گوشی هارو مقایسه کرد
به نظر من د97 بگیر چون کلاس داره.....!!!!!!
سلام
من تا حالا با گوشی i8910 کار نکردم ولی n97 رو دیدم کارایی خوبی داره ولی با این حال اگر گوشی خوب با قیمت عالی میخواهی برو و گوشی نوکیا 6220 رو یک نگاهی بکن درسته که صفحه لمسی نداره ولی نسبت به قیمت پائینش کارایی بالایی داره
خوب شما یه 5 تا بازی بگو که روی hd به گرافیک شاخ های 3gs باشه!اولا که اون سی پی یویی که روی i8910 گذاشته از نوع arm هستش و این نوع سی پی یو رو گوشیهای شاخی مثل iphone 3gs و i8910 hd و ساتیو هستش.و نمیدونم شما از چه بابت میگین که ماله سامسونگ اعدادی هستش.
خوب کاری نداره سامسونگ میاد 2ghz میزنه برای جاوا بعد میگه من بهترین جاوا رو دارم!
در صورتی که هیچ نیازی نیست بهش!
برای سیمبین هم همین طوره!
خودم سیمبین دارم و می دونم نیازی به یه سی پی یو در حد i7 نداره![]()
فعلاً دوتا بازی براش اومده که روی n97 و 5800 اصلاً روون اجرا نمیشه .... prince of persia و need for speed
تازگی سامسونگ یه app store زده که برنامه ها و بازی های زیادی رو توش قرار میده
اصلاً اگه هیچ برنامه ای هم نداشته باشه برای فیلم hd لازم داره ..... الان 8910 تو ضبط و پخش فیلم حرف اولو میزنه
مزیت های N97 به 8910 حافضه ی داخلی بیشتر , ظاهر زیباتر , کیبورد فیزیکی , فرستنده ی FM
مزیت های 8910 به N97 به جز موارد بالا همه ی موارد(یعنی مثلا از 15 تا خاصیت 4 تاشو N97 سرتره بقیه رو 8910)
این مقایسه ی N97 و 8910 به صورت کاملا کلی , حالا:
اگه من فک کنم مال خودمه , میرم با توجه به این شرایطی که تو گفتی iPhone 3G میخرم . البته اگه من تو بودماز نظر برنامه , صفحه لمسی
صدا
عمر باطری
نسبت به پولی که میدم کدوم میارزه؟
و کلا فک کنید مال خودتونه
کدومو میخرید؟![]()
700 تومن حیفه برا یه گوشی نورمال , برو یه چیز خاص بخر با این پول . خاص ترین گوشی موجود توو بازار , آیفون هستش به نظر من. برو 360 تومن بده برا 8510 حالش رو ببر به جای اینکه دو برابر پول اون رو بدی برا 8910 که ارزش پول دو برابر 8510 رو نداره .
به نظر من كه تري جي اس با قيمت بالاي 1ميليونش اصلا و ابدا نميارزه !
پول دور ريختنه!
اگرم خيلي فروش كرده بيشتر بصورت كنترات گرفتن
مثل سامان خودمون كه 200 دلار داده و ماهي 30 دلار قسط ميده
مگه خيلي عشق آيفون باشي همچين پولي بدي
خيلي هم عشق آيفون باشي
منتظر ميشي
يه دون از ايپاد هاي نسل جديد كه سخت افزارشون همرده تري جي اس هستش ميگيري 550 تومن
Last edited by ali racer; 04-09-2009 at 14:49.
تایید میشه همین i8910 دوربینش میارزه به کل n97.
اصلا فیلم دیدن تو ال سی دی i8910 کجا و تو ال سی دی n97 کجا.
دوست عزیز مگه همه چیز به بازیه همین سی پی یوی قوی تو اجرای برنامه ها و سر حال کردن گوشی خیلی تاثیر داره.
در ضمن عجله نکن بازیهای شاخ براش تولید میشه.
در ضمن ما داریم i8910 رو با n97 مقایسه میکنیم نه با 3gs .![]()
من که یادم نمیاد حرفی از 3GS زده باشمبه نظر من كه تري جي اس با قيمت بالاي 1ميليونش اصلا و ابدا نميارزه !
ایشون گفت اگه جای من بودید چیکار میکردید منم گفتم من جای تو نیستم ولی اگه جای تو بودم 700 نمیدادم برا 8910 که قیمتش دو برابره 8510 هستش ولی ارزشش به هیچ وجه دو برابر اون نیست .در ضمن ما داریم i8910 رو با n97 مقایسه میکنیم نه با 3gs .![]()
پ.ن : در ضمن این تاپیک توو بخش مقایسه فنی گوشی ها (بخش نقد و بررسی گوشی موبایل) زده نشده که فقط باید در مورد دو گوشی خاص نظر داد , توو بخش مشاوره ی خرید هستش , توو تاپیک های این بخش هر کس میتونه بهترین گزینه رو طبق بودجه و شرایط خریدار و جمع بندی امکانات و مزایای گوشی ها به خریدار بده تا خریدار از این همه هزینه ای که میکنه خدای نکرده بعد از خرید پشیمون نشه.
Last edited by Atropates; 04-09-2009 at 14:33.
سلامقیمتش دو برابره 8510 هستش ولی ارزشش به هیچ وجه دو برابر اون نیست
کجا قیمتش دو برابر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن به نظر شما نمیارزه ولی مطمین باش میارزه 8910 رو 8510 مقایسه نکن
درسته 8510 خیلی شاخه اما به پای 8910 نمیرسه
نه فیلم برداری
نه عکس(حالا عکس شاید زیاد تفاوت نداشته باشن)
ال سی دی........ هم بزرگی هم کیفیت
سیپیو و سرعت بالای گوشی
............................
700 تومن حیفه برا یه گوشی نورمال
یه گوشی HIGH END رو میگی نرمال
پس به نرمال چی میگی ؟
در ضمن تو چه زمینه ای داری مقایسه میکنی با آیفون عزیز
اینترنت . کیفیت ال سیدی
بازی . سیستم عامل
مطمین باش 8910 کم نمیاره جلو 3GS
خیالت راحت به قول بروبچ دوربینش میارزه به...............![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)