اول از همه مشخصات سیستمتون رو کامل بگین
اول از همه مشخصات سیستمتون رو کامل بگین
دقیقا چه چیزایی رو بگم؟
این پاورشه power crown big fan
خوب کامل بگو با وات پاورت مدل پاور که نخواستم
والا دقیقا روش w واسه وات ندیدم ولی شاید این باشه:
model:ATX1000w
البته این روش w ننوشته بود چون پاور قدیمیه روش نوشته بود atx500w گفتم شاید منظورتون این باشه! من دیگه نمی دونم چیو باید ببینم روش چیزای دیگه ای ننوشته بود!
در مورد ولت و هرتز هم بود
220v , 4 A - 50-60 hz
تو رو خدا کمک کنید!
از دست ریست شدنش کلافه شدم الان تا من این متنو بنویسم 2 بار اینجوری شد! ممکنه ویروسی شده باشه؟![]()
دوست عزيز مشكل اصلي شما از پاورتون هستش كه خيلي از كاربران اصلا به اين قطعه مهم و حياتي توجه نميكنن.شما داخل كيس و پاور رو باد بگير و كاملا تميز كن اگه نشد مبلغ 30500 تومان خرج كن و يك پاور GREEN 330W بگير تا ديگه ازين مشكلات پيدا نكني.البته اين پاور كه به شما معرفي كردم براي سيستم شما كافيه و هزينه زيادي هم نميكنيد.
ای بابا تازه پاور گذاشت توی کیس رو هم مث روز اولش با از این بادگیر ها(مث جارو برقی بود) تمیز کرد!
قبلا با همون پاور بیچاره مشکل نداشتم! گفتن باید با این هارد یه پاور قوی باشه که اینو نصب کرد ! اگه این خرابه پس باید پس بگیره نه!
یعنی این خرابه یا به این هارد و سیستم نمیخوره یا نمیکشه؟
ای بابا تازه پاور عوض کرده بودم! قبلا با همون پاور بیچاره مشکل نداشتم! توی گفتن باید با این هارد یه پاور قوی باشه که اینو نصب کرد ! اگه این خرابه پس باید پس بگیره نه!
تازه کیس رو هم مث روز اولش با از این بادگیر ها(مث جارو برقی بود) تمیز کرد!
یعنی این خرابه یا به این هارد و سیستم نمیخوره یا نمیکشه؟
با سلام
من مشکلم اینه که سیستم بعضی وقتا چند دفعه ریستارت میشه و در ضمن کیس یه برق ضعیفی داره که نمیدونم از کجا اتصالی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)