تایید میشه
از بین چند شرکتی که چک کردم فقط شرکت پیشرو رایانه که ظاهرا فقط هم اینترنتی میفروشه همچین قیمتی رو برای دل 1520 سی پی یو 2.6 با کش 6 مگ زده. 1 میلیون و 60 هزار تومن. با یکسال گارانتی. نمیدونم معتبر هست یا نه...
تایید میشه
از بین چند شرکتی که چک کردم فقط شرکت پیشرو رایانه که ظاهرا فقط هم اینترنتی میفروشه همچین قیمتی رو برای دل 1520 سی پی یو 2.6 با کش 6 مگ زده. 1 میلیون و 60 هزار تومن. با یکسال گارانتی. نمیدونم معتبر هست یا نه...
تایید میشه
من که میگم قیمت همکار گرفتم دوست خوب من
تو بازار فکر کنم قیمت یوزرش یک و صد و چهل یا شصت باشه گارانتی رومینا
سلام
من 3 ماه قبل از عید یه 1310 خریدم (6 رم-قیمت: 1280) بعد از 7 ماه کارت گرافیک مشکل پیدا کرد
رفت گارانتی چیپست را عوض کردند 2 هفته خوب بود دوباره همون مشکل را پیدا کرد.
گارانتی میگه باید main عوض بشه ولی میگه احتمالا بعد از چند ماه دوباره همین مشکل را پیدا کنه و گفته بیا
مابه التفاوت با 1320 را بده تا یه لپ تاب نو بدیم (350 هزار تومان) حالا موندم چیکار کنم.
تجربه من میگه سراغ وسترو نرو
یک سیستم پائین تر بردار ولی از یک مدل دیگه
من دوستم 1 هفته پیش1520 با کانفیگ کامل گرفته. dvd rom ش از همین حالا به غژغژ افتاده یکی از دوستام چندماه پیش 1510 گرفت اون هم همین مشکلو داشت بعد از تعمیر درست شد
من دوستم دو ساله ووسترو 1510 داره خیلی هم باهاش کار میکنه کارای مهندسی....تا حالا آخم نگفته...قرار نیست که یه خرابی واسه شما یا دوستتون پیش بیاد موضوع رو کلی کنید و بگید وسترو زود خراب میشه...فلان مدل زود خراب میشه...قبول دارم هر مدلی معایب ومزایای خودش رو داره ولی نه اینکه قطعاتشون اون طوری که شما میفرماید خراب شه...تازه اگه precision M6400 هم باهاش درست کار نکنی زود خراب میشه...
در ضمن اینو بدونید وسترو کمترین خرابی ها رو داره...میتونید از فروشنده ها بپرسید...
1520هم که بهتر شده و بعضی از مشکلات 1510 رو نداره...
با لحن تند نخونید![]()
Last edited by PlayStation3; 11-09-2009 at 11:55.
کی همچین جکیو گفته ؟
هیچ مشکلی نداره این سری و فوق العاده عمل می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)