سلام اين گوشي هم وارد بازار شد
گوشي شاپ با قيمت 320 تومن ميده
سلام اين گوشي هم وارد بازار شد
گوشي شاپ با قيمت 320 تومن ميده
من که اصلا باورم نمیشه مگه این گوشی چی داره که 320 قیمتشه!!!!!!!!!!!! نه وای فای، نه جی پی اس، نه نسل سومی، دوربینش هم نه اتوفوکس داره نه فلش، فیلمبردایش هم که تعطیله، صفحشم که 256 هزار رنگه، سیستم عامل هم که نداره!!!!!
هزار تا گوشی بهتر از این هستش که قیمتش خیلی پایینتره.....B7320 با سیستم عامل ویندوز موبایل و امکانات کامل هم 310 تومنه.......اونوقت این....
فکر کنم این گوشی شاپ دوباره اشتباه کرده....آخه تو جی اس ام که زده 130 یورو معادل 195 تومن، Legend عزیز هم که گفتن 163 دلار.....
Last edited by Michael Ropy; 17-12-2009 at 18:13.
خوب دوستان گوشی به قیمت 163 تمن رسیده مطمئنا پایین تر هم می آد
گوشی رو برا یکی خریدم170هزار تومن مثل اینکه نوکیا یه چیزای از دستش در رفته این گوشی رو زده
از امکاناتش دوربین3.2که انگار واقعی نیست درمقایسه با N73
صحفه نمایش از کنار تیره دیده میشه!!!
هیچ نوآوری با توجه به سری جدید بودن هم نداره
یه سوال هم داشتم کسی میدونه نقشه چه طور کار میکنه
![]()
سلام من تاز نوکیا گرفتم قبلا سونی اریکسون داشتم!
من سه تا مشکل دارم یکی اینه اصلا چیزی به نام ovistore توش پیدا نمیکنم! 2وم که ovi contact نداره! سوم و از همه مهم تر اینه که گشوی نمیتون وقی برنامه بازه بدون این که ببندم ببم بیرون! حتمن باید exit کنم میشه راهنماییم کنید ، اینجا یکی یه عکس از برنامه هایی که همزمان بازن گذاشته
خواهش میکنم یکی کمک کنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام بچه ها منم یه مشکل با x3 دارم . هرچی بلوتوث براش میفرستیم میره تو مموری خود گوشی جایی هست عوضش کنم که بلوتوث ها بره تو حافظه جانبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف کنین راهنماییم کنید
سلام من میخواستم x3 بگیرم به عنوانه گوشیه دومم فقط دیدم یه سری میگن مشکل داره میشه توضیح بدید چه مشکلاتی داره ؟
با تشکر
ديروز يكي از فاميلامون 145 تومن به عنوان گوشي دوم خريد.
وقتي گوشي رو ديدم كلي با قيافش حال كردم
اما .....
دوربينش كه تعطيله.هر كاريش كني تار ميگيره و فلش هم كه نداره!
جاوا هستش و از سيمبيان خبري نيست!
نمي دونم چرا اينقدر صفحش مات و تاريكه!!
كلا هيچ نواوري توش به كار نرفته. حتي افت هم كرده!
ولي
صداش خوبه
دكمه هاشم خوش دسته
من تو کانکت کردن Jabra Bluetooth Headset مدل BT2035 با این گوشی مشکل دارم. پیداش نمیکنه! کسی میدونه مشکل از چیه؟
با گوشی خودم ( iphone 3G ) خیلی راحت connect میشه.
این گوشی رو چطور میشه بدون دنگ و فنگ فارسی کرد فقط روشهای نرم افزاری باشه نه با دستگاه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)