تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 49

نام تاپيک: سوالاتی برای ساخت یک دفترچه تلفن

پروفشنال mahdi7s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض

پست پایینی دوبار ارسال شد!!!
    Last edited by mahdi7s; 03-09-2009 at 01:02.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض

ما فقط کارکردن با یک کامپوننت رو یاد میگیریم
    پس مطلب یادگرفتنیش کجاست؟
    بابا من(و احتمالا دیگران) می خوایم یاد بگیریم حالا اگه بخوایم از کامپوننت اماده استفاده کنیم که میشه همون
    کار با پایگاه داده و اون قسمت جذاب کار شما که باعث جذب نظر دوستان شد چیزی نیست جز یک کامپوننت.

به این صورت که کسی هست که بعدا به اون پیغام گوش میده و خودش به صورت دستی آدرس رو در برنامه وارد میکنه و این سرویس رو به یکی از راننده ها میده .
    خوب از همون اول گوش کنه
    ضمن اینکه اونی که پیام میزاره حتما الان به ماشین نیاز داره نه زمانی که طرف پیام ضبط شده رو شنید.
    اصلا یه چی دیگه اونی که اشتراک نداره به پایگاه داده و ثبت اطلاعتش هم نیازی نیست پس برای تاکسی تلفنی یا این برنامه چندان مفید نیست و یا در صورتی می تونه مفید باشه که همه کد اشتراک داشته باشند.

اگر دوستان موافق باشند ما بیایم و فعلا همون برنامه مدیریت کتابخانه که دوست عزیز mahdi7610 گفتن رو شروع کنیم و پس از اتمام کار برروی کار با صدا و سخت افزارهای خارجی(البته با کدنویسی خودمون نه کامپوننت
    آماده) تمرکز کنیم که به نظر من اینجوری آخر یادگیری میشه.
    (
    بنابراین با تمام احترامی که به نظرات تمامی دوستان می ذارم انشاا... از فردا(اگر نظر دیگری نبود) پروژه ی
    مدیریت کتابخانه رو شروع می کنیم.

در ضمن در طول مدت نوشتن این برنامه سعی می کنم مطالب آموزشی برای مواردی که دوست عزیز sari-1369 گفتن پیدا کنم تا بعد از اون روی اینها هم کار کنیم.

)

از دوست عزیز mahdi7610 در خواست می کنم که تا حدودی در مورد برنامه توضیح بدن تا هم دوستان بفهمند
    برنامه چی کار می کند و هم من.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوستان

راستش من قرار بود برنامه مدیریت کتابخانه را برای کتابخونه محلمون بنویسم . اما یه دلیل مشکلات درسی نتونستم اونا بنویسم . الان هم درگیر درسهای ترم تابستانی هستم . و زیاد نمیتونم نت بیام .

چیزهایی من قبلا جمع کرده بودم که اونا را اینجا میزارم امیدوارم مفید باشه .

این برنامه مربوط به کتابخانه امانی هست که کتاب به کاربران به صورت امانت داده میشه .

ابتدا باید ببینیم این مسئول این کتابخانه چه چیزهایی را نیاز داره که ما اونها را توی برنامه قرار بدیم .

یک برنامه واسه مدیریت کتابخانه میخواهیم که بتونه اعضا را با تمامی مشخصات ثبت کنه .
    قابلیت ارشیو کتابها را داشته باشه .
    مشخصات کتابها را داشته باشه .
    چه کسی چه کتابی را به امانت برده . تا چه تاریخی شخص میتونه کتاب را داشته باشه . چه تاریخی باید کتاب را بیاره پس بده . به ازای هر روزی که کتاب را نیوورده براش جریمه در نظر گرفته بشه .
    کتابهای از رده خارج شده را بشه در اون لیست کرد.
    قابلیت سرچ کردن کتاب با استفاده از ناشر یا عنوان کتاب و .....

افرادی که توی تحویل دادن کتاب بی نظم هستند اخراج موقت یا اخراج دائم بشن . و اسمشون توی لیست سیاه باشه .

قسمتی باشه که کتابهای از دور خارج شده را وارد کنیم .

هر موقع که خواستیم بتونیم یک لیست کامل از کتابهای موجود یا کتابهای از دور خارج شده یا کتابهایی که قرار هست در اینده به کتابخانه اضافه بشن را داشته باشیم.

دسته بندی اعضا بر حسب جنسیت یا تحصیلات . بتونیم در هر لحظه یک گزارش کامل از اعضا داشته باشیم .

میشه سطح دسترسی در حد مدیر کتابخانه و معاون یا زیر دستان تعریف کرد .

مثلا یک کتابدار یا معاون میتونه کارهای زیر را انجام بده

1_ ثبت امانت
    2_برگشت امانت
    3_تمدید مهلت برگشت
    4_جستجوی کتاب ها
    5_ثبت بی نظمی اعضا در برگشت امانت

و یک مدیر هم میتونه کارهای زیر را انجام بده .

1_تمام کارهایی که یک کتابدار میتونه انجام بده
    2_ثبت اطلاعات کتاب در کتاب خانه
    3_از دور خارج کردن کتاب
    4_ثبت نام اعضا
    5_ویرایش اطلاعات اعضا
    6_تمدید عضویت
    7_محروم کردن افراد بی نظم
    8_گزارش گیری ار کتاب ها
    9_گزارش گیری از اعضا
    10_ثبت کتابدار جدید
    11_ویرایش اطلاعات کتابدار
    12_حذف کتابدار
    13_گزارش گیری از کتابداران

تعریف یک عضو جدید

1 - شماره عضویت
    2 - نام عضو
    3 - نام خانوادگی
    4 - نام پدر
    5 - جنسیت
    6 - تاریخ تولد
    7 - شماره شناسنامه
    8 - مجرد یا متاهل
    9 - ادرس
    10 - شماره تلفن
    11 - شماره موبایل
    12 - شغل
    13 - تحصیلات
    14 - تاریخ عضویت
    15 - تصویر عضو.
    16 - توضیحات
    .
    .
    .

اطلاعات کتب کتابخانه

1 - شماره کتاب در کتابخانه
    2 - نام کتاب
    3 - نویسنده
    4 - مترجم
    5 - نوبت چاپ
    6 - انتشارات
    7 - موضوع
    8 - توضیحات
    9 - خلاصه کتاب
    10 - عکس روی جلد کتاب
    11 - محل کتاب در کتابخانه
    .
    .
    .

این قسمتها را میشه کامل کرد و با جزییات زیاد نوشت

فعلا همینها بود .

دوستان هم میتونند اگه چیزی به ذهنشون میرسه بگن تا همه را دسته بندی کنید .
    Last edited by mahdi7610; 03-09-2009 at 11:31.

4. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTPROG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر 3500 ساله

پيش فرض

من قبلا یه دفترچه تلفن نوشتم که توانایی شماره گیری با مودم رو داره و میتونه شمارهای دفترچه تلفن رو برای اپراتور بگیره

در کل اگه خواستید با مودم شماره بگیرید یا از طریق مودم متن و حروف انتقال بدید(مثلا کاربر از خونه به شما زنگ میزنه و پیام گیر پیغام میده که 1 بزنی فلان میشه 2 بزنی فلان و اگر کاربر 2 تلفن خودشم فشار داد شما متوجه بشید ) در خدمت هستیم

بدون استفاده از کامپونینت و با ابزارهای خود VS

6. این کاربر از MTPROG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض

من قبلا یه دفترچه تلفن نوشتم که توانایی شماره گیری با مودم رو داره و میتونه شمارهای دفترچه تلفن رو برای اپراتور بگیره

در کل اگه خواستید با مودم شماره بگیرید یا از طریق مودم متن و حروف انتقال بدید(مثلا کاربر از خونه به شما زنگ میزنه و پیام گیر پیغام میده که 1 بزنی فلان میشه 2 بزنی فلان و اگر کاربر 2 تلفن خودشم فشار داد شما متوجه بشید ) در خدمت هستیم

بدون استفاده از کامپونینت و با ابزارهای خود VS
    اگه منبع آموزشی ای میشناسید بگید.
    و اگر براتون مقدور هست سورس برنامه رو بذارید تا دیگران هم استفاده کنند.
    و نهایتا اگر به مشکلی در این زمینه بر خوردیم مزاح م شما خواهیم شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض

با تشکر و با توجه از توضیحات دوست عزیز mahdi7610

من می خوام جداول زیر رو طراحی کنم اگر جایی کم و یا زیاد است بگید->

مشخصات مدیر کتابخانه
    {
    شماره مدیریت(همون آیدی) / نام / نام خانوادگی / جنسیت / نام پدر / شماره شناسنامه / تاریخ تولد / تصویر / تاریخ شروع مدیریت / تاریخ اتمام مدیریت / تلفن منزل / تلفن همراه / آدرس منزل / توضیحات
    }
    مشخصات کتابدارن کتابخانه
    {
    شماره عضویت / نام / نام خانوادگی / جنسیت / نام پدر / شماره شناسنامه / تاریخ تولد / تصویر / تاریخ شروع به کار / تاریخ اتمام کار / تلفن منزل / تلفن همراه / آدرس منزل / توضیحات
    }
    مشخصات اعضای کتابخانه
    {
    شماره عضویت / نام / نام خانوادگی / جنسیت / نام پدر / شماره شناسنامه / تاریخ تولد / تصویر / تاریخ عضویت / تاریخ اتمام عضویت / نام کتابهای امانت گرفته شده / شماره ی کتاب های امانت گرفته شده(مخفی) / تلفن منزل / تلفن همراه / آدرس منزل / توضیحات
    }
    مشخصات کتب کتابخانه
    {
    شماره کتاب در کتابخانه / نام کتاب / موضوع کتاب / نویسنده / مترجم / انتشارات / نوبت چاپ / عکس روی جلد / محل کتاب در کتابخانه / خلاصه کتاب / توضیحات
    }
    کتابهای امانت داده شده
    {
    شماره کتاب در کتابخانه / نام کتاب / موضوع کتاب / نویسنده / مترجم / عکس روی جلد / نام فردی که کتاب را امانت گرفته / نام خانوادگی فردی که کتاب را امانت گرفته / شماره عضویت فردی که کتاب را امانت گرفته(مخفی) / توضیحات
    }
    افرادی که موقتا اخراج شده اند
    {
    شماره عضویت / نام / نام خانوادگی / جنسیت / نام پدر / شماره شناسنامه / تاریخ تولد / تصویر / تاریخ عضویت / تاریخ اتمام عضویت / نام کتابهای امانت گرفته شده / شماره ی کتاب های امانت گرفته شده(مخفی) / تلفن منزل / تلفن همراه / آدرس منزل / دلیل اخراج موقت / توضیحات
    }
    افرادی که اخراج شده اند
    {
    شماره عضویت / نام / نام خانوادگی / جنسیت / نام پدر / شماره شناسنامه / تاریخ تولد / تصویر / تاریخ عضویت / تاریخ اتمام عضویت / نام کتابهای امانت گرفته شده / شماره ی کتاب های امانت گرفته شده(مخفی) / تلفن منزل / تلفن همراه / آدرس منزل / دلیل اخراج / توضیحات
    }
    لیست سیاه(افراد بی نظم)
    {
    شماره عضویت / نام / نام خانوادگی / جنسیت / نام پدر / شماره شناسنامه / تاریخ تولد / تصویر / تاریخ عضویت / تاریخ اتمام عضویت / نام کتابهای امانت گرفته شده / شماره ی کتاب های امانت گرفته شده(مخفی) / تلفن منزل / تلفن همراه / آدرس منزل / علت بی نظمی / توضیحات
    }

9. این کاربر از mahdi7s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

در واقع 4 عمل اصلی هم باید روی پروژه انجام بشه .

مثل حذف کردن ، اپدیت کردن ( یا ویرایش کردن) ، ثبت کردن ، جستجو کردن

عمل ثبت کردن هم باید برای همه قسمتها نوشته بشه . مثل ثبت دانشجو ، ثبت کتاب ها

عمل جستجو هم باید برای کاربران بر اساس شماره عضویتشون باشه . همچنین بر اساس شماره شناسنامه ( به شرطی که تکراری نباشه) تا در صورتی که فرد شماره عضویتش را فراموش کرد بشه با استفاده از شماره شناسنامه به مشخصاتش دسترسی داشت .

گزارش گیری هم میتونه به دو صورت انجام بشه . برای همه کاربران یا برای یک فرد به خصوصی .

به نظر من بهتره طرح برنامه هم با برنامه هایی که تا حالا دیده شده فرق بکنه . یعنی بهتره برای هر قسمت از فرم مجزایی استفاده بشه .
    برای دسترسی به فرم ها به جای استفاده از button از منو استفاده بشه .

داشتن یک قسمت واسه این که کاربران متوجه بشن که چه کتابهای جدیدی به کتابخانه اضافه شده .

اضافه کردن امکانی که در ساعت پایانی روز یک پیغام در ساعت بخصوصی داده بشه و لیست کاربرانی که در پس دادن کتاب تاخیر داشتند را به صورت یک messagebox یا الارم نشون بده .

گرفتن یک بکاپ از مشخصات کاربران .

البته نیاز نیست واسه همه قسمتها همه مشخصات را تمام و کمال نوشت .
    مثلا واسه فردی که اخراج شده اسم و شماره عضویت و دلیل اخراج کفایت میکنه . چون میشه توی همون برنامه با سرچ کردن به مشخصاتش که قبلا موقع ثبت نام ثبت شده دسترسی داشت .

اگه بتونید یک نمونه برنامه که توسط شرکت های بزرگ نوشته شده را گیر بیارید خیلی از قسمتها را میشه از اون الهام گرفت . چون قصد نوشتن این برنامه فقط جنبه اموزشی داره پس الگو گرفتن از برنامه هایی که توسط شرکتهای نرم افزاری نوشته شده میتونه خیلی دید ادم را بازتر کنه .

موفق باشید
    Last edited by mahdi7610; 03-09-2009 at 16:43.

11. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض

البته نیاز نیست واسه همه قسمتها همه مشخصات را تمام و کمال نوشت .
    مثلا واسه فردی که اخراج شده اسم و شماره عضویت و دلیل اخراج کفایت میکنه . چون میشه توی همون برنامه با سرچ کردن به مشخصاتش که قبلا موقع ثبت نام ثبت شده دسترسی داشت .
    برای اخراجی ها مشخصات کامل گذاشتم چون اونها از لیست اعضا حذف و به لیست اخراجیها انتقال داده میشن.

خودم هم یه فکرایی براش کردم !

پس من اینو شروع می کنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض

با سلام
    من داشتم جدول اعضای کتابخونه رو درست می کردم که به یه مشکلی بر خوردم
    من نوع فیلدهای "نام کتاب های امانت گرفته شده" و "شماره کتاب های امانت گرفته شده" رو باید چی بگذارم؟
    من خودم به این نتیجه رسیدم که نوعشونو رشته تعریف کنم و برای جدا کردن مثلا هر نام کتاب داخل این فیلد یک کاراکتر جدا کننده مثل / بذارم! خوبه؟! (یه چی مثل آرایه می خوام که البته بشه توی گرید ویو هم نمایشش داد.)

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

بابا بی خیال

2 ساعت نبودیم ، اینهمه تایپ کردین حوصله ندارم بخونم .(تنبلم)

من ویبی کار میکنم . و میخوام با سی شارپ هم آشنا بشم ، اگه میشه بعد از ساخت دیتا بیس ، فرم هارو تفسیم کنید تا ما هم یه جاشو انجام بدیم .

سبز باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •