تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: مشكل نصب كارت گرافيك

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه کاری کن به SAFE MODE برو و اونجا نصب کن ببین اونجا چه جوابی میگیری
    از safe mode هم نصب كردم ولي نشد.راستي دوست عزيز زماني كه كامپيوتر رو روشن ميكنم وقتي به لود قسمت مادربورد ميرسه و لود ويندوز راه راه عمودي روي صفحه مياد

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این میتونه ایراد گرافیک شماباشه

شما یکبار گرافیک را دربیار اسلات گرافیک را تمیز کن دوباره گرافیک را جا بزن ببین بازهم این مشکل هست یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اين كار هم انجام دادم اما نشد.در ضمن كارت گرافيك براي مشتري هستش.اگه گرافيكش مرخصه بنظر شما كجاش و كدوم قسمتش هست

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

دوستان منم همین مشکل رو پیدا کردم ویندوزمم همین الان عوض کردم ولی حل نشد فقط تفاوتش با مشکل دوستمون اینه که راه راه نیست و نقطه نقطه هست داخل ویندوز هم گرافیک رو روش علامت تعجب زده!!! درایو جدید رو هم دانلود کردم بازم حل نشد گرافیکم 9600 gt 1 گیگ هست!!!!ویندوزمم ویستا هست توی درجه ای که به سخت افزار کامپیوتر میده به گرافیک داده 1 در حالی که قبلا داده بود 5.9!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوستان منم همین مشکل رو پیدا کردم ویندوزمم همین الان عوض کردم ولی حل نشد فقط تفاوتش با مشکل دوستمون اینه که راه راه نیست و نقطه نقطه هست داخل ویندوز هم گرافیک رو روش علامت تعجب زده!!! درایو جدید رو هم دانلود کردم بازم حل نشد گرافیکم 9600 gt 1 گیگ هست!!!!ویندوزمم ویستا هست توی درجه ای که به سخت افزار کامپیوتر میده به گرافیک داده 1 در حالی که قبلا داده بود 5.9!!!!
    سلام
    به احتمال خیلی زیاد گرافیکت مشکل پیدا کرده و داره باطل میشه و اصطلاحآ سوخته!!!
    واسه منم همین طور دون دون شده بود !!! و از همون صفحه لودینگ ویندوز هم شروع میشد !!! و بعد کم کم زیاد میشه !!!
    یه عکس هم دارم از اون موقع
    که البته کیفیت این عکس کمه ولی در کل واسه من دون دون های قرمز رنگ داشت!!!
    بردم نشون دادم گفتن گرلفیکت باطله.فرستادم واسه گارانتی وتعویض شد.
    اگه مشکلتون با تعویض ویندوز ودرایور حل نشده پس احتمال اینکه گرافیکتون سوخته باشه خیلی زیاده!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    به احتمال خیلی زیاد گرافیکت مشکل پیدا کرده و داره باطل میشه و اصطلاحآ سوخته!!!
    واسه منم همین طور دون دون شده بود !!! و از همون صفحه لودینگ ویندوز هم شروع میشد !!! و بعد کم کم زیاد میشه !!!
    یه عکس هم دارم از اون موقع
    که البته کیفیت این عکس کمه ولی در کل واسه من دون دون های قرمز رنگ داشت!!!
    بردم نشون دادم گفتن گرلفیکت باطله.فرستادم واسه گارانتی وتعویض شد.
    اگه مشکلتون با تعویض ویندوز ودرایور حل نشده پس احتمال اینکه گرافیکتون سوخته باشه خیلی زیاده!!!
    ممنون ازتوضیحی که دادی ولی من داخل ویندوز مشکل دون دون شدن رو ندارم مشکل دون دون شدن تا لود ویندوز هست بعد درست میشه داخل ویندوز کارت گرافیکم رو هرکاری کردم علامت تعجب بالاش میزنه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

منم مثل آقا رسول فقط قبل از اينكه ويندوز بالا بياد اين مشكل رو دارم.با اين تفاوت كه راه راه عمودي ميشه .حالا اگه سوخته باشه كدوم قسمتش ميتونه باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منم مثل آقا رسول فقط قبل از اينكه ويندوز بالا بياد اين مشكل رو دارم.با اين تفاوت كه راه راه عمودي ميشه .حالا اگه سوخته باشه كدوم قسمتش ميتونه باشه
    من فکر کنم مشکل از پاور سیستمم باشه پاورم نصبت به کارت گرافیکم پاینه فردا پس فردا میرم یه پاور میگیرم مشگا حل شد بهتون خبرش رو میدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

ممنون ازتوضیحی که دادی ولی من داخل ویندوز مشکل دون دون شدن رو ندارم مشکل دون دون شدن تا لود ویندوز هست بعد درست میشه داخل ویندوز کارت گرافیکم رو هرکاری کردم علامت تعجب بالاش میزنه؟؟؟
    خواهش رفیق

من در مورد قطعه خرابش چیزی نیمودنم ولی میشه گفت گرافیکت یا سوکیتش خاک گرفته یا مشکل از پاورته و یا سوخته و مشکل از درایورتون نیست !

اگه در مورد درایور میخوای مطمئن شی ویندوز 7 نصب کن چون تقریبآ به طور کامل دراور گرافیک رو نصب میکنه!
    در مورد خاک گرفتن سوکیت هم بهتره که فقط از پمپ باد استفاده کنی نه چیزه دیگه
    در مورد پاور هم یا یه پاور گیر بیار یا گرافیکتو تو کامپیوتر دیگه امتحان کن.(این مورد مهمه حتمآ این کارو بکن!)
    اگه سوخته و گارانتیش تموم نشده میتونی بدون هیچ مشکلی تعویضش کنی!

ولی من احتمال زیادی میدم که سوخته باشه! و کم کم دون دون هاش تو ویندوزم معلوم میشه.

کاری داشتی هستم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خواهش رفیق

من در مورد قطعه خرابش چیزی نیمودنم ولی میشه گفت گرافیکت یا سوکیتش خاک گرفته یا مشکل از پاورته و یا سوخته و مشکل از درایورتون نیست !

اگه در مورد درایور میخوای مطمئن شی ویندوز 7 نصب کن چون تقریبآ به طور کامل دراور گرافیک رو نصب میکنه!
    در مورد خاک گرفتن سوکیت هم بهتره که فقط از پمپ باد استفاده کنی نه چیزه دیگه
    در مورد پاور هم یا یه پاور گیر بیار یا گرافیکتو تو کامپیوتر دیگه امتحان کن.(این مورد مهمه حتمآ این کارو بکن!)
    اگه سوخته و گارانتیش تموم نشده میتونی بدون هیچ مشکلی تعویضش کنی!

ولی من احتمال زیادی میدم که سوخته باشه! و کم کم دون دون هاش تو ویندوزم معلوم میشه.

کاری داشتی هستم.
    قصه نخور بی خیال گارانتی هست طرف هم اشناست .سه سوت عوض میشه
    لطف کنین بیاید تایپ زیر کمکم کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by rassool; 04-09-2009 at 17:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •