تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: در مورد نصب و استفاده از fingerprinter لب تاپ dell vostro1520

در آغاز فعالیت master123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان من تونستم مشگلا رو برطرف کنم شما هم همین کارو بکنید مشکل شما هم حل میشه
    اول درایورشو از اینجا بگیرین و به روش ریمو رفرش نصب کنید یعنی از تو دیویس منیجر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا اون نرم افزار که همراه لپ تاپ نود رو نصب کنید و لذت ببرید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

جون هر کی دوست داری بگو درایور سون رو از کجا پیدا کردی؟؟؟
    بابا پکیدم از بس گشتم ، همه سایتا چرت و پرت گفتن در این مورد ، هیچ کدوم کاربردی نیستن!

در آغاز فعالیت master123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

همون لینکی بالا گذاشتن
    تو سایت دل سخت بود ولی ممکن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

12 finger print win 7

جون هر کی دوست داری بگو درایور سون رو از کجا پیدا کردی؟؟؟
    بابا پکیدم از بس گشتم ، همه سایتا چرت و پرت گفتن در این مورد ، هیچ کدوم کاربردی نیستن!
    سلام من خودم vostro 1520 دارم از همون درایور ویستا استفاده کردم راحت جواب میده توی driver cd دنبال این فایل باشین 208768.exe
    بعد 3تا فایل میده که میتوننی مسیردهی در divace manager نصب کنید و در آخر نرم افزار digitalpersona personal رو نصب کنید کمن الان 3-4 ماهه از درایو ویستا برا ویندوز 7 استفاده کردم مشکلی ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

digitalpersona برای xp هم نصب مییشه دیگه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا سلام اگه ممکنه منو قشنگ در نصب finger print این نوت بوک 1520 وسترو که برام شده یک آرزو و هر جور که زور میزنم نصب نمیشه راهنمایی کنید ممنون میشم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

[SIZE="4"]یکبار و برای همیشه توضیح میدم دوستان یاد بگیرن و مارو هم دعا کنن . عزیزان من با سماجتی که دارم بلاخره تونستم فینگر پرینت دل وستر 1520 رو با یک روش کلی در تمام ویندوزها نصب کنم ( xp , vista,7 9) :برای نصب فینگر پرینت در لب تاپ dell vostro 1520 و 1510 به دوتا سی دی از سی دی های موجود در جعبه ی لب تاپ نیاز داریم : For REINSTALLING DIGITALPERSONA [/SIZ]PERSONAL FINGERPRINT SOFTWARE & و دی وی دی درایور های لب تاپ همون که درایور های صدا , گرافیک و ... توشه .
    اول سی دیه اول که اسمشو نوشتم و مربوط به فینگر پرینت هستو نص می کنیم بعد دی وی دی درایور ها رو میذاریم یه قسمت که مربوط به سکرتی هستش و با UPEK شروع میشه رو باز و اکسترکت میکنید و یه فایل باز میشه , آدرسه اون فایلو کپی و در DEVICE MANGER در قسمتی که مربوط به آپدیت فینگر پرینت میشه کپی کرده و از طریق این فایل فینگر پرینت را آپدیت کرده و دیگه همین . . .

داره خودمونی میشه H051n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من windows 7 x64 نصب کردم روی vostro 1320 . فینگرپرینت رو نشناخت درایور vista x64 vostro 1720 رو نصب کردم جواب داد واسه 1520 هم فک کنم جواب بده اینم لینکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    با تشکر از شما.
    finger print که نصب کنم تقاضا دارم در ویندوز7 به من کمک کنید
    من یک لب تاپ
    dell vosro1520
    cpu2.55
    geforce9300
    در ویندوز ویستا همه وسایل جانبیش از جمله اثر انگشت شناخته میشه ولی ویندوز7 واکس پی شناخته نمیشه در ضمن ویندوز7
    ultimate32bit
    زمانی که
    DIGITALPERSONA_FINGERPRINT-R_A15_X86_R260057.exe
    نرم افزار مربوط به ان در همین ویدوز نصب می شود با
    خطای زیر مواجه می شوم ودارای تک ویندوز 7 هستم
    the upgrade patch cannot be installed by the window installer service because the program to be upgraded may be missing,or the upgrade patch may update a different version of the program.verify that the program to be upgraded exists on your computer and that you have the corret upgrade patch.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض سوال دارم.

سلام دوستان.من لپ تاپ دل وسترو 3550 دارم.ویندوز عوض کردم پرید.دوستان گفتن سی دی digital persona personal همراه لپ تاپ هست.من ندارم چه کار کنم؟از کجا دانلود کنم.اگه کسی این سی دی رو همراه لپ تاپش داره میتونه به ایمیلم بفرسته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی لنگم.ممنون میشم کمکم کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •