بد و خوبشو که گفتن دیگه من چی بگم...موفق باشی
بد و خوبشو که گفتن دیگه من چی بگم...موفق باشی
سلام کارت خوبه فقط این سیبتون چرا پنچر شده
بیشتر رو طراحی کار کن
از دوستان یه سوال داشتم اینکه اگه به عکس توجه کنید کیفیت عکس پایینه مثلا اگه یه عکسی رو بخواهیم از توی تری دی مکس گرفته و در ابعاد بزرگ پرینت بگیریم چی باید کنیم مثل پوستر ها من این عکس رو با فرمتbmpو... هم ذخیره کردم اما نتیجه دلخواهم رو نداد به قسمت رندر ستاپ هم رفتم اما باز هم نتیجه نداد حالا شما کمک کنید!!!
مدلینگ خوب شده.
فقط رندر مشکل داره که اونم نمیدونم.دی:
آفرین...اگه مدلشو خودتون ساخین که مدل خیلی خوبه
اما...چون می خواین مشکلات کار رو برطرف کنید بهتر به چند نکته توجه کنید:
خب من تو پست قبلیم گفتم از bump استفاده کنید.(ازآنجایی که اکثر جسم هایی که در اطراف ما وجود دارن سطوح کاملا سیقلی و صافی ندارند شما باید بسته جسمتان از این فرمان استفاده کنید )
مقیاس تکسچر چوب وزمینتان باید بیشتر شود.
و یه سری چیزا دیگه که باید توجه کنید مث رنگی(متریال و تکسچر) که برا ابجکتاتون استفاده می کنید.
نورپردازی و رندر هم که فک کنم هنوز روش تاکیدی نداری.
وقتی میخوای عکست رو ذخیره کنی به .jpg تنظیماتی واست باز میشه ... فکر کنم smooth رو تا آخر زیاد میکنی واسه همین عکست یه کم تار میشه.از دوستان یه سوال داشتم اینکه اگه به عکس توجه کنید کیفیت عکس پایینه مثلا اگه یه عکسی رو بخواهیم از توی تری دی مکس گرفته و در ابعاد بزرگ پرینت بگیریم چی باید کنیم مثل پوستر ها من این عکس رو با فرمتbmpو... هم ذخیره کردم اما نتیجه دلخواهم رو نداد به قسمت رندر ستاپ هم رفتم اما باز هم نتیجه نداد حالا شما کمک کنید!!!
یه سری من همین کارو میکردم و باعث میشد عکسام تار بشه.
smooth رو اصلا زیاد نکن بزار رو 0 بمونه.
تو قسمت Render Setup سایز رندر رو میتونی تعیین کنی.
این کارت خیلی خوب شده ولی مثل کارای قبلی باید رو تسکچر و نورپردازی وقت بیشتری بزاری.
اگه منظورتون اینه که می خواین در ابعاد بزرگتری رندر بگیرید...
خب تو تنظیمات رندر ، ابعاد و اندازه رندرتان رو می تونید تعیین کنید ...(حتما اینرو هم می دونید که هرچه ابعاد بزرگتر شه زمان رندر هم بیشتر میشه).
خب کیفیت نورپردازی و رندر هم تاثیر میذاره.مثلا اگه رندر با کیفیتی از صفحه بگیرید زمانی که بخواین در ابعاد بزرگتر اون رو چاپ کنید به نسبت کمتر شاهد افت کیفیت عکستون میشید.
خوب اینم کار جدید من همشو خودم طراحی کردم سیب پرتقال شیشه چاقو متریال ها هم خودم درست کردم خلاصه همش مال منه و شما هم بگید چه ایرادی داره
در در مورد پرتقال هم ازbumpاستفاده کردم عالی شد دیگه چیزی کم نداره یه رندر ازش گرفتم 6مگ شد با فرمتjpgولی این رو برای تو اینتر نت رندر کردم چه جوره؟!!!
![]()
به نظر من که خیلی خشکل شده.
البته سیبت خیلی گندس ...
چاقو هم بهتره تیز ترش کنی که سیب و پرتقال رو بشه باهاش برید
ولی در کل کار خیلی خشکل و جالبی شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)