ممنون از همکاری دوستان
مشخصات سازنده و نسخه فریم ویر رو از کجا باید چک کنم؟ميتونيد سازنده درايو و نسخه Firmware رو بديد ؟
ممنون از همکاری دوستان
مشخصات سازنده و نسخه فریم ویر رو از کجا باید چک کنم؟ميتونيد سازنده درايو و نسخه Firmware رو بديد ؟
بريد تو Device Manager و درايو رو انتخاب كنيد و Properties رو بزنيد و بريد به تب Driver
نام سازنده و مدل و Driver Version رو نوشته
احتمالا بايد درايو TSST باشه ، معمولا پايونير و سوني از اين مشكلات ندارن
برای دانلود و آپگرید فریمور این پورتال های جامع هستند ... می تونید سرچ و دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RPC1 Portal
cdfreaks
موفق باشید
یکی از برنامه های خوب برای گرفتن اطلاعات درایو به شکل عالی Nero Info Tools هست :
driver provider:Microsoftميتونيد سازنده درايو و نسخه Firmware رو بديد ؟
driver date: 2001
driver version:5.1.2535.0
+
Drive : _NEC DVD+-RW ND-6650A
Firmware Version : 102C
Buffer Size : 2 MB
اگه مشکل از سخت افزار یا آپدیت درایورها باشه راه حل شما چیه؟
Last edited by rayhaneh; 01-09-2009 at 07:16. دليل: +
ممنونبرای دانلود و آپگرید فریمور این پورتال های جامع هستند ... می تونید سرچ و دانلود کنید
ولی اینجور سایتها بیشتر برای اونهایی هستند که اطلاعات دقیق و کامل از سیستمشون داشته باشند
برا ما مبتدی ها ...دی
نه بابا ... اونجا هم شما نوع درایو رو انتخاب میکنی و بعد فایل حاوی فلش جدیدترین ورژن آپگرید را دانلود می کنی و تمام !
دوست عزیز از اونجایی که خودم سابقش رو دارم ، بخاطر عدم استفاده طولانی از رایترتون ، هدش به علت راکد ماندن ! و گرد و خاک برای DVD کار نمیکنه (چون DVD حساس تر هست) مطمئنا رایتر شما الان میتونه فقط CD رایت کنه .بله چند ماهی میشه
شما به شرکت گارانتی و یا تعمیرکار مراجعه کنید . البته 25 تومن هم چندان پولی نیستش ، یه تازش رو بگیرید![]()
اغلب میشه با سرویس اپتیک اینو درست کرد ... محلول الکل صنعتی + 20 درصد آب مقطر بگیرید و با پارچه تمیز و خشک آن را سرویس کنید ... من چند ماهی یکبار اینطور کل tray و سرویس میکنم
اخه برند و مدلشو نمیدونماونجا هم شما نوع درایو رو انتخاب میکنی و بعد فایل حاوی فلش جدیدترین ورژن آپگرید را دانلود می کنی و تمام !
عجب نازک نارنجی اند این رایتر لپ تاپها!دوست عزیز از اونجایی که خودم سابقش رو دارم ، بخاطر عدم استفاده طولانی از رایترتون ، هدش به علت راکد ماندن ! و گرد و خاک برای DVD کار نمیکنه (چون DVD حساس تر هست) مطمئنا رایتر شما الان میتونه فقط CD رایت کنه .
شما به شرکت گارانتی و یا تعمیرکار مراجعه کنید . البته 25 تومن هم چندان پولی نیستش ، یه تازش رو بگیرید![]()
راستی چند وقت یکبار باید داخل cpu رو گردگیری کنیم ؟
چون تازگی ها فن داخلش صداش بلندتر شده و زود زود روشن میشه
درست فهمیدم یعنی جایی که دی وی دی رو توش میزاریم رو با پارچه آغشته به الکل و آب مقطر تمیز کنیم؟اغلب میشه با سرویس اپتیک اینو درست کرد ... محلول الکل صنعتی + 20 درصد آب مقطر بگیرید و با پارچه تمیز و خشک آن را سرویس کنید ... من چند ماهی یکبار اینطور کل tray و سرویس میکنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)