با توصیه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همکار انجمن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه شد...
ممنون بابت زحمتی که میکشید...
موفق باشید
با توصیه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همکار انجمن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه شد...
ممنون بابت زحمتی که میکشید...
موفق باشید
میشه چند تا سایت فارسی هم معرفی کنید
اگه میشه
سایتای فارسی که نقداشون با امتیازایی که میدن به نظر من هیچ ارزشی نداره.البته توهین نشه هامیشه چند تا سایت فارسی هم معرفی کنید
اگه میشه
تا وقتی ign هست دیگه کی حرفی برا گفتن داره؟
اينجا تاريخچه و اطلاعات مربوط به سايت هاي معتبر خارجي قرار داده ميشه . پيام خصوصي هات رو چك كن چند تا آدرس وبسايت فارسي برات فرستادم .
لطفا از اين بحث ها نكنيد چون كساني كه از سايت هاي خارجي و ايراني دل پري دارن كم نيستن و ممكنه تاپيك منفجر بشه . من خودم هم سعي كردم اصلا نظر شخصي خودم رو به تاريخچه ها دخالت ندم .
ممنون!
با سلام
دوست عزیز اجازه هست من این مطلب رو (البته فقط بخش اول و GameZone)در weblog خودم قرار بدم؟
بله دوست عزيز ...با سلام
دوست عزیز اجازه هست من این مطلب رو (البته فقط بخش اول و GameZone)در weblog خودم قرار بدم؟
Last edited by hosseincode2008; 16-05-2010 at 22:27.
هفته ي پيش سيستم اين سايت دچار تغيير و تحولات جزئي شد . N4G شبكه ي خودش رو گسترده تر كرد و سايتهاي مشابهي در زمينه هاي فيلم ، ورزش ، تكنولوژي و انيمه نيز راه اندازي كرد .تاريخچه ي سايت N4G
Last edited by hosseincode2008; 31-01-2011 at 12:57. دليل: O O
با اینکه خیلی از دوستان ممکنه با نظر من مخالف باشن ولی به نظر من از نظر Review بهترین سایت Gamespot هست، امتیاز الکی به بازی نمیده و امتیازاتشم به اونچیزی که بعضاً نظر خوده منه نزدیکه. اینم بگم من امتیازهای IGN رو اصلاً قبول ندارم خودشونم نمیدونن چطوری امتیاز میدن و این واقعاً مسخرست که جمع ریز امتیازاتشون با امتیاز کلی که میدن برابر نیست؟!
بزرگترین سایتها هم در مورد بازی خوب این دوتا هستن.
وای حسین دمت گرم عجب مطالب توپی امروز دنبال تاریخچه 1UP بودم یاد این تاپیک افتادم دستت طلا!
این تاپیک که باید مهم باشه الان داره خاک میخوره آخرین پستش ماله 260 روز پیشه!اونوقت تاپیکایی مثل Box Shot & Cover و ScreenShots & Trailers شدن مهم در صورتی که اطلاعات خوبی به کاربران نمیده! به نظر من باید این جور تاپیک ها مهم بشه که همه ببینن و استفاده کنن!
خب جاش پیدا شد!
خب الان میخوام بصورت سازمان یافته بحث کنیم و پخش و پلا نشه صحبتامون واسه همینم دونه دونه جواب میدم و در همون راستای بیس بحث لطفا حرکت کن و شاخ و برگ نده بهش.
خب وقتی بحث میشه طبیعتا یه پس زمینه ی فکری ازم داری مثل همین تاپیک تلو که گفتی،خودتم میدونی که متای تلو تا چه حد مهم بود و تو فرومهای ایرونی چقد بحث شد روش و نشان از از اهمیت این موضوع داره و منم پستام در همین راستا بوده نخواستم غیرمنطقی باشم.
بحث قبول داشتن یا نداشتن من نیست! تو یه فیلم میبینی و فیلم خوش ساختیه و قویه ولی ممکنه از یه بازیگر تنفر داشته باشی و اونم توی فیلم باشه،پس دلیلی نمیشه بخاطر یه فرد کل یه مجموعه بره زیر سوال و این کاملا غیرحرفه ایه.حالا اگه خواستی یه بحث مفصل در مورد تام چیک میکنیم.
اما بحث اصلی:
لطفا برام چنتا سایت یا مجله ی خیلی معتبر و نامبر وان دنیای گیم رو مثلا پنج تا یا هرچی بنویس تا ادامه بدیم بحثو....
مرسی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)