مانیتور
در مورد اسپیکر و کیس اگه خوشگلی برات مهمه می تونی موقع خرید خودت از هر کدوم خوشت اومد اونو بگیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مانیتور
در مورد اسپیکر و کیس اگه خوشگلی برات مهمه می تونی موقع خرید خودت از هر کدوم خوشت اومد اونو بگیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DrXoX; 01-09-2009 at 00:42.
سلام دوست عزیز.خب معلومه که خیلی خوشگلی مهمه.من میخوام مانیتور و اسپیکر و کیس و ماوس و کیبرد به هم بیان و این که کیس دارای تهویه ی مناسب باشه.
من خودم (ببخشیدااا!!!) مانیتور LG W2261v رو بیشتر همه ی مانیتور هایی که شما معرفی کرذین خیلی بیشتر دوست دارم.ولی نمیدونم ورودی dvi و hdmi داره یا نه.داره؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.ولی 118 بازدید و ده پاسخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از همه.
![]()
ماوس وکیبورد که سلیقه ای هست به عهده خودتون ارزش خرج اضافی هم اصلا ندارند.
اما در مورد کیس می تونی بیشتر وقت بزاری ومدل های مختلف روببینی پیشنهاد می کنم تا سقف 100 تومان وحتی خیلی پایین تر یک خوبش رو انتخاب کنی وحداکثرش که بخواد کسی برا کیس خرج کنه 180 هست وبیشترش اصلا توصیه نمی شه.
این مانیتور عالیه وهردو پورت رو مخصوصا HDMI خلاف سامسونگ داره ولی اگه گیر بیاری!!
اسپیکر هم فکر کنم در بخش مخصوصشش مشاوره بگیری مناسب تر باشه چون خیلی مدل های مختلف هست وهمه جور رنج قیمت.
من جای شما بودم XBOX360 می گرفتم کما این که چند وقت پیش گرفتم.
شک نکن برای بازی عالی است به خصوص که شما می تونی با یک کابل HDMI به همون مانیتور وصل کنی وبابهترین کیفیت بازی کنی!
با سی پی یو .رم ومین بورد پیشنهادی DR xox هم کاملا موافقم.
سلام دوست عزیز.ممنون از جوابت ولی فکر نکنم اون که گفتی یه تاپیک بزن برای اسپیکر بهتره .من یه بار میخواستم بگیرم دو نفر بیشتر جواب ندادن.ممنونسلام دوست عزیز.ممنون از جوابت ولی فکر نکنم اون که گفتی یه تاپیک بزن برای اسپیکر بهتره .من یه بار میخواستم بگیرم دو نفر بیشتر جواب ندادن.ممنون
![]()
وروديHDMI و DVi داره :
تو سايت رايان صبا هم زده 260 تومن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saeed774; 01-09-2009 at 14:23.
تو اون سایتی که گذاشتی فقط گفته hdmi داره و حرفی از dvi نزده یا من ندیدم؟؟؟؟؟؟؟؟
خب الان xbox 360 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ps3 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ps2 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان لطف کنن یه سیستم 1500000 تومانی همراه سیستم دو میلیونی معرفی کنن.
ممنون.
![]()
سلام
دوست عزيز چند پيشنهاد دارم برات.
در مورد قطعات اصلي دوستان پيشنهاد دادن منم چند پيشنهاد در مورد لوازم جانبي دارم.
در مورد اسپيكر با توجه به اينكه كارت صداي مادربورد معرفي شده خوبه بهتره به فكر يه اسپيكر خيلي خوب باشي مخصوصا كه ميخواي بازي كني پيشنهادم اينه به فكر مدلهاي بالاي 100 تومان از ماركهاي Logitec يا Creative باشي. البته مارك Altec Lansing هم محصولات فوقالعاده اي داره.
در مورد ماوس بهتره از محصولات مخصوص گيم انتخاب كني. در مورد ماوس پيشنهاد اول محصولات Razer هست كه نيازي به تعريف و تمجيد نداره و فكر كنم ارزونترين مدلش 35 باشه اما اگه ميخواي كمتر هزينه كني ميتوني از سري هاي X7 مارك A4Tech هم بگيري كه خيلي خوبه حدود 18 تومن هم هست ولي بايد توجه كني كه با توجه به رزولوشن مانيتور كه بالاست حداقل به ماوسي با رزولوشن 2000 Dpi نياز داري.
در مورد كيبرد من پيشنهاد خاصي ندارم چون تا به حال با كيبرد هاي مخصوص گيم كار نكردم ببينم چقدر تاثير گذار هستند.
در مورد كيس هم پيشنهاد ميكنم حتما يه كيس خوب و جادار بگيري كه تهويه مناسبي داشته باشه. پيشنهاد اولم هم همين كيس خودمه كه ازش خيلي راضي هستم: Cooler Master CM690 با قيمت حدود 105
اما كيس هاي خوب تو بازار زيادن كه يه تاپيك مخصوص كيسهاي زيبا هست پيشنهاد ميكنم اونو ببيني و از هر كيسي خوشت اومد بگو قيمتشو در بيارم برات. اين هم آدرس تاپيك:
يه پيشنهاد ديگه هم دارم اينكه با داشتن يه همچين قطعاتي احتمالا بخواهيد اوركلاك هم بكنيد پس بهتره يه خنك كننده سي پي يو هم بگيريد (مخصوصا با توجه به بودجه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدلهاي زيادي از خنك كننده ها تو بازاره و تاپيك هم براشون داريم كه ميتونيد مطالعه كنيد.
فعلا گرونه. اوایل مهر قیمت ها خیلی پایین می آد.خب الان xbox 360 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ps3 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ps2 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بهتره یک Xbox 360 بگیرید. چون PS3 بازیهاش خیلی گرونه ( بالای 60 هزار تومن )
بهتره سوالتون راجع به کنسول ها و خرید کنسول ها رو در دو تایپیک زیر مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به دنیای ما ایکس باکس باز ها بیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اگه فقط صرف گیم می خواستم چیزی بگیرم باز هم
انتخابم همین بود:
XBOX 360
+
کابل HDMI
+
مانیتور LG W2261v
همین ها یعنی زندگی ..یعنی لذت بازی از ما گفتن!
بهترین بازی ها..هزینه معقول برای هر بازی...نصب راحت هر بازی..خالی بودن از هرگونه باگ!و..............!
کاربرد شما هم که فیلم وبازیه ! می تونی صبر کنی وقتی نیاز اصلیت رندر های گرافیکی سنگین و کار های پردازشی مفصل ....یا استفاده از دی وی بیک ارت ها وبسیاری از مسائل دیگه شد سیستم بگیری
منم نیاز شما رو داشتم ولی عاقلانه تصمیم گرفتم وسیستم بر نداشتم (البتهدقیقا نیاز تون رو برای خودتون معلوم کنید) وبرای بازی ایکس باکس رو انتخاب کردم
البته این ها نظرشخص منه ! (با توجه به پست اولتون)
در مورد قطعات هم چون به بازار و نحوه ست شدن قطعات سخت افزاری وارد نیستم واگذار می کنم به دوستان متخصص این زمینه که مشکلی برای شما پیش نیاد .سیستم پست دو عالی هست
دوستان دیگه هم حتما میان وبیشتر راهنمایی می کننت
به بخش کنسول یشتر سر بزن واطلاعات کسب کن.
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)