امين جان اگه چك پوينت بعدي رو بذاري ممنون ميشم حالا يكمم صبر ميكنم ببينم كسي نمياد بگه چي به چيه
امين جان اگه چك پوينت بعدي رو بذاري ممنون ميشم حالا يكمم صبر ميكنم ببينم كسي نمياد بگه چي به چيه
سلامنوشته شده توسط piishii
اسم دقيق آخرين checkpoint رو بگين تا آپلود كنم
امين جان من نميدونم منظورت از اسم چك پوينت چيه اسم مرحله Rebellion .
تا حالا 6بارم سيو شده .
شايد منظورت از اسم ايناست كه من نميدونم اگه ايناست عكسشونو ميذارم خودت ببين .
يادم رفت بگم فهميدم بايد كجا برم اما از بس خونم كمه نميتونم رد كنم پس سيو بعد همين رو لطف كن و بگو كجا كپي كنم .
پيشاپيش از كمكتم تشكر ميكنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به محل نصب بازي و به فولدر Profiles\player\default\savegames برو و اگه يه profile ديگه در بازي ايجاد كردي برو به فولدر Profiles\player\*Name Profile*\savegames و تو اووونجا اسم آخرين checkpoint رو به من بگو
امين جان آخرين سيوي كه من اونجا ديدم اينه : checkpoint_treehouse_Treehouse_9.sav
سلام
checkpoint ها رو بر اساس زمان مرتب كردم
اول checkpoint_treehouse_Treehouse_9.sav و بعد checkpoint_Bunker_Bunker_1.sav بودش
جفتشو برات آپلود كردم
اگه اشتباه بود به كار ديگه انجام ميديم
سلام .
ممنونم اما ايني كه دادي امين جان همين جاست كه من موندم من يكي بعد اينو ميخوام .
حالا از اين كه بگذريم چرا من اينارو كه كپي كردم به اونجايي كه مونده بودم بازم خونم مثل وقتي بود كه خودم رفته بودم ؟؟؟
و يكي ديگه اينكه چرا من كد ضد ضربه رو كه ميزنم اجرا نميشه ؟ خونم براي رد كردن اينجا خيلي كمه فقط همين جارو ميخوام اينجوري رد كنما كه اگه شد..........
امين جان كجايي ؟
سلامنوشته شده توسط piishii
والا نميدونم چي بگم
آخه checkpoint_treehouse_Treehouse_9.sav آخرين checkpoint اين مرحله هستش يعني تو سيو گيم من شماره 9 آخري هست
شما ببين چه كار مونده كه بايد انجام بدي
فكر كنم دكمه Tab بود كه ميزدي ماموريتهاي انجام داده شده و باقيمانده رو نشون ميداد
سلام.
از اول تا آخر این مرحله یک ماموریت بیشتر نیست که اونم اینه :
follow the road to the archives
من میدونم که کجا برم اینا میگم که خونم خیلی کمه یک جا یک هلیکوپتر از بالای سرم میاد منم توی آبم نمی تونم کاری کنم اگه از آب هم بیام بیرون بازم با یک تیر مردم .
برای همین سیو بعد اینو میخوام .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)