تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: جوایز اروپایی EISA برای سال 2009-2010

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

من الان یه سینمایه خانگی زیره یک میلیون تومان میخوام که کیت بیسیم داشته باشه چون تو خونه امکان سیم رد کردن نیست و میدونم برایه یه صدایه خوب باید پوله خوب خرج کرد من خودم تو بحث سیستمایه صوتی حرفه ای ماشین مدلایه زیادی دیدم ولی خوب طرف وقتی میگه 200میلیون خرج کرده(البته به پوله ایران چون ایران کمتر کسی انقدر پول خرج میکنه) البته نه از این مارکایه الپاین و پایونیر و جی بی ال و ... خوب باید وقتی میشینی تو ماشینش نفست بند بیاد به خاطر 160 دسی بل صدا رو فرکانس 40 هرتز مولکو لایه اب بدن به ارتعاش در میاد
    من الان برای سینمایه خانگی میخوام ببینم ساب کلتون 250واتی پاناسونیک بهتره یا تو ست rs7 پایونیر ساب 200 واتی اون البته پایونیر یه مشکل دیگه که داره کیت بیسیم نداره میخوام ببینم کدوم بهتر فرکانس هایه پایین اجرا میکنه
    یه سوال دیگه کیت بیسیم باعث افت کیفیت نمیشه؟
    ساب ووفر پاناسونیک به خاطر عدم وجود باس رفلکس دقیقا مثل یه طبل عمل میکنه و به همین دلیل هم نویز کمتری داره هم دیر تر در آستانه تخریب صدا قرار میگیره.
    اما در مورد مقایسه ساب ووفر پایونیر Todoroki RS7 با سابهای کلتون پاناسونیک شما باید به نتیجه نهایی و به قولی Overall دو سیستم توجه کنی چون پایونیر پردازنده های فوق العاده دقیق و در بیشتر موارد فوق العاده گرونی برای صدا تولید میکنه که میتونه تا حدود زیادی ضعف ساب ووفر رو خنثی کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه صدایه خوب میخوام و برای فیلم دیدن نه موزیک گوش کردن چون یه ضبط خوب دارم برای موزیک
    الان تو مدلایه پاناسونیک با todoroki rs7کدوم بهتره
    در ضمن قیمت سینما خانگی بلوری پاناسونیک چنده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مرسی از توضیحاتتون اقا محمد
    راستش من با این مارکهایی که شما گفتین خیلی اشنایی ندارم به نظر شما با 1.000.000 تومن شایدم یه ذره بیشتر چی میشه خرید؟ اینم بگم که کیفیت صدا خیلی خیلی خیلی... برام مهمه
    در ضمن من از اون یه ترابایتیش هستم
    یه چیزیم بگم که این فروم بین فرومای فارسی توی نت واقعا بهترینه در مورد تلویزیونا و بحثهای تخصصیش خیلی خوبه (با وجود کسایی مثل اقا مهدی) اما تو ضمینه صدا و سیستمای صوتی به نظر من باید بیشتر فعالیت بشه
    با تشکر
    دوستان کسی نظری راهنمایی ... نداره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان کسی نظری راهنمایی ... نداره؟
    دوست عزیز اول مشخص کن فقط برای موزیک میخوای یا میخوای باهاش فیلمم ببینی؟

من یه صدایه خوب میخوام و برای فیلم دیدن نه موزیک گوش کردن چون یه ضبط خوب دارم برای موزیک
    الان تو مدلایه پاناسونیک با todoroki rs7کدوم بهتره
    در ضمن قیمت سینما خانگی بلوری پاناسونیک چنده
    سینمای خانگی بلو ری پاناسونیک تو ایران وارد نشده دوست عزیز ولی مدلای DVD که کیفیت قابل قبولی دارن در حدود 600 تا 700 تومان قیمت دارن فکر میکنم
    اگر میخوای بالای 1 میلیون خرید کنی RS7 پایونیر بهتر هست ولی زیر یک میلیون PT870 انتخاب خوبی هست به خصوص کیفیت تصویرش و صداش برای فیلم دیدن جالب توجه هست مدل 865 هم هست که من کیفیت صداش رو برای موزیک بیشتر از 870 قبول دارم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این مدل از سونی هم خوب هست فقط مشکلش این هست که کمی صداش بم به نظر میرسه به خصوص اگر سالن زیاد بزرگ نباشه ولی قدرتش جالب توجه هست.
    HTDDW7500

کد:

5. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران
    Last edited by Pop-Man; 01-09-2009 at 22:43.

7. این کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

این مدل onkyo HT-S9100 رو اگر اینجا گیر آوردی سلام منو بهش برسون من الان 6 ماهه دارم دنبالش میگردم و واقعا یه شاهکاره من هر Review که راجبش خوندم بیشتر بهش علاقه پیدا کردم جزو معدود مدلهای 7.1 کانالی هست که کیفیت صداش برای موزیک عالیه اگر گیرش آوردی سلام مارو حتما بهش برسون.

9. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مدل onkyo HT-S9100 رو اگر اینجا گیر آوردی سلام منو بهش برسون من الان 6 ماهه دارم دنبالش میگردم و واقعا یه شاهکاره من هر Review که راجبش خوندم بیشتر بهش علاقه پیدا کردم جزو معدود مدلهای 7.1 کانالی هست که کیفیت صداش برای موزیک عالیه اگر گیرش آوردی سلام مارو حتما بهش برسون.
    اقا مهدی جمهوری بودم توی پاسا÷ شرکا فروشگاه ارمغان رفتم فروشنده گفت تا حدود2 ماه دیگه 6 تا پکیج میاد که شاید s9100 هم توش باشه گفت اینجا دنبال اینا نگرد چیزی پیدا نمیکنی
    تو نمایندگی پایونیر صدای todoroki rs7 گوش کردم خیلی خوشم اومد به نظرم خیلی خوبه برای موزیک فک کنم جواب بده قیمتشم 920.000 وrs3 780.000
    Last edited by Pop-Man; 02-09-2009 at 19:12.

11. این کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این مدل PT875پاناسونیک خوبه؟
    قیمتش چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز اول مشخص کن فقط برای موزیک میخوای یا میخوای باهاش فیلمم ببینی؟

سینمای خانگی بلو ری پاناسونیک تو ایران وارد نشده دوست عزیز ولی مدلای DVD که کیفیت قابل قبولی دارن در حدود 600 تا 700 تومان قیمت دارن فکر میکنم
    اگر میخوای بالای 1 میلیون خرید کنی RS7 پایونیر بهتر هست ولی زیر یک میلیون PT870 انتخاب خوبی هست به خصوص کیفیت تصویرش و صداش برای فیلم دیدن جالب توجه هست مدل 865 هم هست که من کیفیت صداش رو برای موزیک بیشتر از 870 قبول دارم.

کد:
    این مدل از سونی هم خوب هست فقط مشکلش این هست که کمی صداش بم به نظر میرسه به خصوص اگر سالن زیاد بزرگ نباشه ولی قدرتش جالب توجه هست.
    HTDDW7500

کد:
    دوست عزیز میشه توضیح بدی نحوه چیدمانه این مدل چجوری هست و برای بلندگوهای ساروند پایه دارد یا نه؟
    قیمتش تو ایران چنده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز میشه توضیح بدی نحوه چیدمانه این مدل چجوری هست و برای بلندگوهای ساروند پایه دارد یا نه؟
    قیمتش تو ایران چنده؟
    دوست عزیز نحوه چیدمانش که مشخصه اسپیکرای فرانت و سنتر وسابها که معلومه سوراندها هم که 4تاس پایه فکر نمیکنم داشته باشه چون من مدله قدیمی ترش که 5000 بود از نزدیک دیدم و نداشت اما اگه پایه بخوای فک کنم بتونی تهیه کنی
    اما بقول اقا مهدی اگه میخوای بالای 1 میلیون هزینه کنی todotoki rs7 پایونیر و بخر که البته امروز قیمت کردم 920.000 تومن بود صداشو گوش کردم خیلی خوب بود من خیلی خوشم اومد
    اما به قول همه دوستان در اخر تصمیم با خودته

15. 2 کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •