کد نویسیش با همان زبان html است که من بزودی یک آموزش HTML راه می اندازم. طراحی جلوه ظاهری صفحه هم با ابزار های VB است. کلا طراحی صفحه وب با Vb متداول نیست به همان دلیلی که آقا مصطفی گفتند. چرا از Frontpage که مخصوص اینکار است استفاده نمی کنید؟؟.
کد نویسیش با همان زبان html است که من بزودی یک آموزش HTML راه می اندازم. طراحی جلوه ظاهری صفحه هم با ابزار های VB است. کلا طراحی صفحه وب با Vb متداول نیست به همان دلیلی که آقا مصطفی گفتند. چرا از Frontpage که مخصوص اینکار است استفاده نمی کنید؟؟.
nish nish عزیز . بدجوری زدی تو برجک ما . بابا 4 ساعت تایپ کردم . جوابم با شما همزمان شد انگار فقط مال شما را قبول کرد.
برای طراحی صفحات وب می توانید از Frontpage استفاده کنید که مخصوص این کار است . طراحی صفحات وب با VB کار متداولی نیست زیرا همانگونه که آقا مصطفی گفتند امکاناتش کمه . کد نویسیش هم با زبان Html . من بعدا یه تاپیک در مورد آموزش این زبان درست می کنم. نظرتون چیه ؟
پروژه اي كه با با ويژوال بيسيك نوشته ميشه آنچنان فرقي با برنامه هاي طراحي وب سايت نداره . تنها مزيت خوبي كه داره اينه كه ميتوني با هاش همون DHTML يا وب دايناميك بسازي . البته طراحي وب سايت با ويژوال بيسيك وقت تلف كردنه . تا وقتي Dreamweaver هست كه كسي نمياد با وي بي سايت طراحي كنه كه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)