تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: بحث و بررسی پیلیر جدید و عالی مایکروسافت Zune HD

داره خودمونی میشه Eblis.W810's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض

یه درخواستی من بین ipod و zune و zii موندم کدومو بگیرم میشه یه مقایسه کامل بین همشون بگذارید ممنون
    zii رو که خودت یه نگاه کن بهش بع میبینی چه جوریه...هر کی دیده پشیمون شده...
    ipod و zune هم اگه منظورت hd هست که اگه بازی و شکل تم و بزرگی صفحه برات مهمه که ای پاد..
    ولی اگه یه محصول جدید وکم نظیر شیک میخوای که hd پشتیبانی کنه...که میتونی از توی تصاویر قضاوت کنی و اونو بگیری.
    نظر من Zune HD...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض

کیفیت تصویر در...:

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چند اینچه؟ بلوتوث دوربین؟ zii دوربین داره یا بلوتوث؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض

چند اینچه؟ بلوتوث دوربین؟ zii دوربین داره یا بلوتوث؟
    3.3 اینچ...وایرلس داره....
    zii دوربین داره..بلوتوث نه.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه یادداشتی که چند وقتی بود نیمه کاره مونده بود رو تکمیل کردم ... فکر کنم این تاپیک واسه پست اش مناسب باشه :

از نظر قیمت : zune واقعاً قیمت ها رو "آتیش زدم به مالم" در نظر گرفته و برحسب حافظه بالای 60-70 دلار قیمت رو کمتر از تاچ (فعلی) گذاشته ... البته این واسه بازار بین المللی معنای بیشتری داره تا بازار ایران که نسل های قبلی zune همیشه توش نوبرانه و تک (=قیمت غیرواقعی و بسیار گران) بوده اند ... ضمن اینکه نسل بعدی تاچ هم به احتمال زیاد بنا رو بر کاهش رقابتی قیمت خواهد گذاشت

صفحه نمایش : zune جدید نیم سانت صفحه اش کوچکتره که عدد قابل چشم پوشی ایه .. در عوض تکنولوژی zune جدیدتره و و مدیریت منبعش قطعاً بهتر خواهد بود و به نظر میاد در این زمینه برنده باشه (هرچند تاچ هیچ وقت روی پخش تصویر بعنوان یه نقطه قوت مانور نداده ، اما بهرحال) .. توجه کنید که نسل بعدی تاچ هم به احتمال بسیار زیاد OLED خواهد بود ...

اتصال بیسیم : تاچ و عملکرد خوبش با سافاری که معروفه ... باید دید zune با نسخه مخصوص IE اش چکار می کنه ... (البته این جزو چیزاییه که کاربر ایرانی کمتر دنبالشه) ...ضمناً zune استریم موسیقی روی WiFi داره و تاچ روی Bluetooth ... اینم باید بعداً مشخص بشه که قوت و ضعف اش چیه ...

صوت وتصویر : بجز بحث کیفیت که zune باید در عمل تست بشه ، میشه حدس زد که zune عملکرد بهتری داشته باشه بخصوص روی ویدئو و اون تبلیغات سنگین روی HD (مجدداً کاربر ایرانی که دسترسی محدودتری به محتوای HD داره شاید واسه اش فرقی نکنه – اما کیفیت صفحه zune بازم جلو میندازدش) ... ضمناً zune رادیو هم داره (hd بودن رادیو مجددا در ایران معنای خاصی نداره ، چون باید ایستگاهی باشه که HD پخش کنه وگرنه چه سود!) ؛ بعلاوه اینکه احتمالا نسل جدید تاچ هم رادیو داشته باشه ...

نکته مهم دیگه اینکه پخش HD روی صفحه 480*272 از نظر کیفیت باعث تفاوت فوق العاده ای نمیشه ... توانایی Tv out این مدل هستش که می تونه HD رو با کیفیت 720p پخش کنه (ظاهرا روی کابل HDMI که باید جدا خریده بشه) ..

بازی و برنامه های جانبی: به نظر میاد دقیقا نقطه ای که نبرد اصلی رخ بده اینجا باشه ... این یه حقیقته که الان گزینه های خوب برای صدا و تصویر کم نیستند ... اون چیزی که می تونه تاچ و zune رو جلو بندازه همین زمینه اس ... خب تاچ که یه قدرت واقعی در این زمینه اس (وقتی اومد صرفاً یه پلیر دیگه بود؛ کی فکر می کرد بشه روش اساسی بازی کرد؟!!) .. آیا zune هم میتونه رقابت کنه ؟ ... از نظر سخت افزاری zune مجهز به نظر میاد و ظاهرا تایید شده که از پردازنده قدرتمند Nvidia Tegra استفاده می کنه ... مساله اینه که مایکروسافت واقعا تبلیغ چندانی در این زمینه نکرده و خیلی ها رو به این فکر انداخته که احتمالا بجز یه سری بازی مجانی مثل گذشته چیزی در چنته نداره ... اگه این مساله واقعیت داشته باشه ، zune در معرض ضعف قابل توجهی قرار می گیره به نظرم ... این بحثی هستش که شدیداً الان در جریانه و روش گمانه زنی میشه ...

پیش بینی شخصی من : اگر در زمینه app ها مایکروسافت کار خاصی صورت نده و تاچ جدید هم وعده هایی که پخش شده رو عملی کنه، من خوشبین نیستم که zune یه موفقیت چشمگیر باشه ...

7. 9 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

zune HD از پاییز 2009 وارد بازار میشه ... ایپادتاچ 3جی هم 100 درصد تا اون موقعه باید بیاد و اگر هم بیاد من میگم همون تاچ 3 جی یا زون اچ دی رو برام بیارن اینور ....
    ولی با این وجود من نمیدونم چرا اینقدر از زون خوشم میاد اصلا میبینمش یه جوری میشم مخصوصا زون اچ دی رو ...
    توی زون هم کلا از طریق وای فای میتونید عکس و موسیقی رو به زون دیگری انتقال بدید ...
    یکی از برتری های اون هم نسبت به نسخه قبلی داشتن web browers هست
    .................................................. .....
    کسی که بخواد زون اچ دی رو بگیره باید روش ریختن بازی و برنامه رو یاد بگیره ... کار با مایکروسافت زون هم یاد بگیره ...
    Last edited by a.z.p.z; 02-09-2009 at 13:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مهم نرمافزاره که تاچ بزرگترین سیستم عامل رو رداره که هنوز هیچ شرکتی نتونسته باهاش رقابت کنه الان دارن زور میزنن که اندروید رو حرفه ای کنن ولی اونم از همین الان داره از mac تقلید میکنه کافیه فقط به منو هاش نگاه کنید اونوقت مایکروسافت چه جوری میتونه با این رقابت کنه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

پيش فرض

این تاپیک مگه بحث درباره zune hd نیست ؟؟؟
    اگه من جایه اشتباهی تاپیک زدم بگید؟؟؟
    یا مثل اینکه تو بخش ipod زدم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ب نظر من این مدل از مایکروسافت میتونه خیلی خوب عمل کنه..
    مخصوصاhd و از لحاظ ظاحر کا خیلی از تاچ بهتر است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •