وقتي ميگن 128 يعني به 5نفر همونو ميدن!!
پس اينترنت شما مثلا 128 نيست. 20ميباشد
اگر 128 واقعي بود ببينيد چه ميشد. وقتي بر شركت ها نظارت نميشه همينه ديگه
وقتي ميگن 128 يعني به 5نفر همونو ميدن!!
پس اينترنت شما مثلا 128 نيست. 20ميباشد
اگر 128 واقعي بود ببينيد چه ميشد. وقتي بر شركت ها نظارت نميشه همينه ديگه
سلام دوستان
قضیه اینکه یک شرکت تویه شهر ما اینترنت 128 اورد با قیمت 10 تومان ( البته یک شرکت دیگه هم اورده 15 تومان)
این سایت شرکتی که 128 رو می ده 10 تومان
من چند وقت پیش که رفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ازشون سوال پرسیدم گفتن که فعلان 42 نفر ثبت نام کردن
از یکی از بچه ها که این خط رو داره پرسیدم سرعت چند گفتش که میانگینش 15 تا 16 ( معمولان 15 تا 16 )
ولی پایین هم میاید ( این دوست من قبلان اینترنت 128 با پهنایی باند 3 گیگ از این شرکت گرفته بود گفتش که ااین یه خورده نسبت به قبلی ضعیف تر شود )
من خودم از شرکت که پرسیدم سرعتش چند ( البته منشیش بود)
گفتش همه رازی هستن و گفتش که از 64 پایین تر نمی یاد ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست منمن 128 نامحدود(البته نامحدود هم نيست 500 گيگابايت هست!) دارم سرعت دانلود من بين 12-17 هست!
ببخشید شما با این سرعت که دارید تویه 1 ساعت چند مگ می تونید دانلود کنید ؟
به عبارتی اگر حداقل در نظر بگیرید ، ثانیه ای 17 ، دقیقه ای 1024و ساعتی 61200 کیلوبایت دانلود دارند ، با حداقل سرعت ...سلام دوست من
ببخشید شما با این سرعت که دارید تویه 1 ساعت چند مگ می تونید دانلود کنید ؟
تقریبا 61 مگابایت در ساعت با حداقل سرعت...
با سرعت 128 میشه در ثانیه 16 کیلو دریافت کرد به عبارتی میشه 56.25 مگابایت در ساعت
میخوای 10 تومن بدی 15 تومنش کن 128 بگیر بدون هبچگونه محدودیتی .
سلام دوستان
اولا من منظورم این بود که دوتا شرکت هستن تویه شهر ما که 128 نامحدود می دن یکیش 15 یک دیگه 10 تومان
اولی که 15 تومان می ده چند وقتی که خراب شود ( و دارن پگیری می کنند که درست بشه )
دوم هم کمی ترس دارم احساس می کنم سرعتش بدرد نمی خوره
ولی یکی از بچه ها که استفاده می کرد گفتش که سرعت 15 16 هستش میانگینش البته گفتش که سرعتش پایین هم میاید بعضی مواقع
و دیروز هم که دیدمش گفتش که در حال رسیو بعضی موقع ایست می کنه ( البته دوست من گفتش که احتمالان اشکال از مد خودش)
بعدش من به اون دوست که گفته بود
با این سرعتی که داری چند مگه می تونی دانلود کنی در یک ساعت ....من 128 نامحدود(البته نامحدود هم نيست 500 گيگابايت هست!) دارم سرعت دانلود من بين 12-17 هست!
با تشکر
سلام دوستان
کسی در رابطه با پست بالا نمی خواد جواب بده ؟؟؟؟؟؟
اگر منظورت این بخشه :سلام دوستان
کسی در رابطه با پست بالا نمی خواد جواب بده ؟؟؟؟؟؟
که من جواب دادم :با این سرعتی که داری چند مگه می تونی دانلود کنی در یک ساعت ....
با تشکر
به عبارتی اگر حداقل در نظر بگیرید ، ثانیه ای 17 ، دقیقه ای 1024و ساعتی 61200 کیلوبایت دانلود دارند ، با حداقل سرعت ...
سرعت 16 و 17 هم انچنان که فکر می کنی بد نیست.من شاتل دام و چندین ماه با سرعت 16 با پهنای 3 گیگ کار می کردم.
اگه نخوای چیزهای غول دانلود کنی می شه باهاش سر کرد.
سلام دوست منبه عبارتی اگر حداقل در نظر بگیرید ، ثانیه ای 17 ، دقیقه ای 1024و ساعتی 61200 کیلوبایت دانلود دارند ، با حداقل سرعت ...
شما اول این جمله اتون گفتید که ( به عبارتی اگر حداقل در نظر بگیرید ) در صورتی که شما 17 رو مد نظر گرفتید
در صورتی که این خوبمون گفته که 12 تا 17 یعنی 12 حداقل نیست ؟؟؟
ممنون..
می تونی بگی منظور شما از غول چند مگه به بالا هستش ؟اگه نخوای چیزهای غول دانلود کنی می شه باهاش سر کرد.
Last edited by sinaset; 01-09-2009 at 12:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)