شما میتونید از طریق سایت همین شرکت سامسونگ، اقدام به دانلود نسخه ی ویندوز 7 و اگر 7 نبود همون ویندوز Vista هم جواب میده.
شما میتونید از طریق سایت همین شرکت سامسونگ، اقدام به دانلود نسخه ی ویندوز 7 و اگر 7 نبود همون ویندوز Vista هم جواب میده.
سلام
من میخوام word رو به pdf تبدیل کنم اما ارور میده که درایو پرینتر نصب نیست ! لب تابم مدل سونی VGN هست و ویندوزم اکس پی بیزینس .
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
من یه مشکل اساسی دارم اونم اینه که پرینتر راحت نصب میشه ولی موقع پرینت ، نمی گیره ، و همینطور بعضی وقتها مثلا از 15 تا برگ 8 یا 9 تاشو بیشتر نمی گیره و بعد همینطور میمونه ، از توحافظش هم که پاک می کنی بازم تا ریست نکنی از بین نمیره .
خواهشا اگه کسی میدونه بگه چیکار میشه کرد . . .
پرینتر هم hp p1006 هست .
یا حق
در ضمن من تو یه پست دیگه هم اینو گفتم ولی از اونجایی که دیدم پستها جداست اینجام دوباره گفتم .
Last edited by dark_prince783; 04-01-2010 at 21:31.
منم مشکل داشتم.
پرینترم hp laserjet 1200 ـه ولی رفتم خود سایت HP بهم درایور داد گفت برو حالشو ببر. منم همین کارو کردم.
من hp مدل f2280 دارم از وقتی ویندوز 7 رو ریختم dvd رو میزارم نصب کنم ارور ویندوز میده
درایورش را لطفا قرار دهید
سلام
از کمک و راهنماییتون خیلی ممنونم
مدل پرینتر canon laser shot lbp-1120 هست
منم نصب میشه ولی چیزی رو پرینت نمی کنه
از خود سایت کنون هم مخصوص وین7 32 رو دانلود کردم ولی فایده نکرد
اصلا اون برگه تست رو پرینت نمی کنه
سلام من یک پرینتر canon MF3220 دارم الان که ویندوز 7 رو نصب کردم نمیتونم پرینتر رو نصب کنم یعنی درایورش رو ندارم از سایت کانن هم نتونستم پیداش کنم
کسی فایلشو یا آدرسشو اگه داشته باشه ممنون میشم
سلام دوست عزیز؛سلام من یک پرینتر canon MF3220 دارم الان که ویندوز 7 رو نصب کردم نمیتونم پرینتر رو نصب کنم یعنی درایورش رو ندارم از سایت کانن هم نتونستم پیداش کنم
کسی فایلشو یا آدرسشو اگه داشته باشه ممنون میشم
این تاپیک مربوط به 5 ماه پیش بود و بهتر بود تاپیک جدیدی ایجاد میکردین.
شما توی انجمن درایورهای سخت افزاری هم تاپیک زدین. بهتره همونجا پیگیری کنید.
مدل پرینتر شما من هم نتونستم پیدا کنم. شاید اسمش اشتباهه.
سلام من پرینتر e-studio163 توشیبا دارم نتونستم از سایت توشیبا درایورشو پیدا کنم کسی داره درایور نصب پرینتر رو ویندوز 7
بهم بده ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)