خوب شما حساب گارانتي رو هم بكن
اون هم اچ پي كه واسه خودش داستان داره
اختلاف قيمت دوبي با ايران به چند دليل هست:
1-عدم گارانتي ايراني
2-بازارشون واسطه گري مثل ايران نداره و مستقيمتره
3-جنس بنجل هم زياد دارن و چون مسافر مي خره خيالشون هم راحته![]()
خوب شما حساب گارانتي رو هم بكن
اون هم اچ پي كه واسه خودش داستان داره
اختلاف قيمت دوبي با ايران به چند دليل هست:
1-عدم گارانتي ايراني
2-بازارشون واسطه گري مثل ايران نداره و مستقيمتره
3-جنس بنجل هم زياد دارن و چون مسافر مي خره خيالشون هم راحته![]()
آقا قیمتش چنده؟چه مشخصاتی؟
راستش یادم نیست دقیقا. ولی تا اونجا که یادمه حداکثر 1400 بود.
با این مشخصات دیگه:
2.66
4gb
4670
500+
عجب چیزیه پسر
ایکاش من هم مالزی بودم !!
تازه گارانتیشم عجب چیزیه
![]()
![]()
البته میگم که. قیمتش یادم نیست دقیقا. شایدم اشتباه میکنم. ولی اینو یادمه که تفاوت قیمتش با اون 1650 که من دادم برای 1340 خیلی زیاد بود. البته اون مدل هم من تو فروشگاه دیدم. تو سایت دل مالزی این مدل اصلا وجود نداره (با گرافیک 4670).
به احتمال زیاد اگه کاستومایز کنی داره من چند تا کشور مختلف رو که تست کردم cpu مختلفی رو برای کاستومایز گذاشته بودت![]()
آره. مثل این که هست. ظاهرا جدیدا آورده چون قبلا من رفتم نبود. با همون مشخصات که گفتم (مشخصات پایه ش هست!) قیمتش حدود 1350. البته با این مشخصات هم میشه گرفت:
LCD: Full HD RGBLED
CPU: T9900 3.06 6MB 1066
RAM: 8GB 1066 DDR3
HDD: 500 7200RPM
VGA: 1GB 4670
WIRELESS: INTEL 5300
که قیمتش میشه 2.5 میلیون!تازه هارد SSD 256 GB هم اگه اضافه کنیم میشه میشه 3 تومن تمام.
از همه دوستان به خاطر پست های خیلی خوبشان متشکرم. پس با این اوصاف از همین ایران بگیرم کم ریسک تره
با توجه باينكه يك سـال و نيـم از تاريخ آخرين پست ميگذره !!هنوز هم صحبت دوستان در رابطه با " يكسـان بودن قيمت لپ تاپ در مـالــزي و تهـران " تاييــد ميشـــه ؟؟؟ يا اونقدر فرق داره كه آدم از اون ور واسه خودش بياره ؟؟؟ (من نظرم رو ايسوس هست)
ممنون ميشم دوستان راهنماييــــــم كننــــــد :: بـا تــشــكـــــــر
من زیاد در مورد اطلاعات تخصصی لپ تاپ سر درنمی یارم ولی در مورد قیمت هاش خیلی گشتم قیمت ایران با خارج 100 تا 200 هزار تومن فرق می کنه ولی اپل 200تا 400 تومن فرق داره اگه فامیل یا خودت داری می ری می صرفه بیاری اما به خاطر لپ تاپ پاشی بری نمی صرفه (خود شرکت های وارد کننده حساب اینجا رو کردند که اگه کسی تکی بره می صرفه یا نه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)