درباره فن که الان خودم چون فن CPU AMD سوخت چند وقت پیش رفتم فن گرفتم و صداش اذیتم میکنه.در حالت کار معمولی.یعنی اگر Fan cooler خوب بندازی بازم صدا اذیت میکنه؟
درباره فن که الان خودم چون فن CPU AMD سوخت چند وقت پیش رفتم فن گرفتم و صداش اذیتم میکنه.در حالت کار معمولی.یعنی اگر Fan cooler خوب بندازی بازم صدا اذیت میکنه؟
خویه شماخودت داری میگی استوک آخه کی وقتی BOX هست سراغه STOCK میره !!
ببین عزیز فن خوب تو ایران یعنی COLER MASTER
COOLER MASTER یعنی صدای بوئینک 747 البته تقسیریم نداره قدرتش بالاست دورش به 5500 دورم میرسه اما صداش روانی میکنه آدم از من میشنوی یا اینتل QUAD CORE بگیر یا Corei7
منظرتون از استوک یا باکس چیه؟خویه شماخودت داری میگی استوک آخه کی وقتی BOX هست سراغه STOCK میره !!
منظور من فنیه که داخل جعبه ی پلمب شده وجود داره. این فن در دورهای بالا صدای ناهنجاری داره.
دوستان اگر میشه در این مورد راهنمایی کنید و بحث رو به فن نکشید
این طرز حرف زدنهای کودکانه و غیر علمی کی می خواد تموم شه تو اینجا من یکی که نمی دونم
دور فن که حساسیت بی مورد نداره قابل تنظیم و .. هست!
در مورد پردازنده مین و حداکثر بودجه و کاراییتون؟
حداکثر بودجه 500 حالا یکم بالا پایین مورد نداره.کاربرد هم خونگی-بازی....میشه با این پول روی i5 اینتل حساب باز کرد؟
با سلام
در مورد انتخاب بين amd و intel من اين موضوع رو ياد اوري ميكنم كه اگر پيشرفت فن اوري بخواد ضعفهاي پردازندهاي amd را برطرف
كرده باشه مسلما در مورد intel منجر به كارايي بالاتري نسبت به قبل شده اين يه انتخواب بسيار ساده است و نيازي به متلك گفتن هم
نداره
به قول فرنگیها : WoW![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)