سلام
این طور که میبینم . حجمش خیلی زیاد میشه برای همین یه اکانت راپید میدم به کسایی که میخوان دانلود کنند که راحت و بدون مشکل با راپیدت دانلودش کنند .
سلام
این طور که میبینم . حجمش خیلی زیاد میشه برای همین یه اکانت راپید میدم به کسایی که میخوان دانلود کنند که راحت و بدون مشکل با راپیدت دانلودش کنند .
وقتي كه يه عكس يك بار لود شد اكه 100 بار هم توي اون صفحه باشه مشكلي ايجاد نمي كنه ! توي كش سيو ميشه !سلام
من عکس روحذف کردم..که صفحه برای کاربرای ieسنگین نشه..
بله فکرمیکنم توی انجمن
ماشالله !!! مي كن اكنت ربيد كه شد 1250 تومن ! همه هم دست و دلباز ميشن !!! =)) البته قصت جسارت نبود !این طور که میبینم . حجمش خیلی زیاد میشه برای همین یه اکانت راپید میدم به کسایی که میخوان دانلود کنند که راحت و بدون مشکل با راپیدت دانلودش کنند .
حالا شما ابلود كن ! هر جوري كه مي دوني ابلود كن !!! حالا مكه ويديو هست كه حجمش زياد شده ؟
البته قطعا اين جا نمي توني بزاري ها ! بايد تابيك جدا كونه بزاري
اجازه نمی خواد سید
بزار اخوی ،
عمو، مگه اجازه من و چهار تا مثل من فايده اي هم داره؟!! برو از مديري كسي بپرس!!
خب ایشون هم از مدیرا سوال کرده بود ، ولی ما خودمونو دعوت کردیم اومدیم جواب دادیم...عمو، مگه اجازه من و چهار تا مثل من فايده اي هم داره؟!! برو از مديري كسي بپرس!!
سلام
نه من اکانت رو نمیخرم چون خودم تو کار آپلود هستم چنتادارم و میتونم به دوستان بدم .
بله بخش آموزش و بازی فیلم داره بخش بازی آخرین تریلر های بازی ها رو داره مثل فیفا 10 یا متال گیر 4 ویا اویل 5 و ...
و در بخش آموزش هم فیلمی برای آموزش خود کشی که یا رو به خودش تیر میزنه هست که با افتر افکت ساخته شده و خیلی جالب .
من با کیفیت های مختلف آپلود میکنم تا همه بتونن دانلود کنن .
خوب چه جوری میتونم از مدیران اجازه بگیرم ؟
ببینیم آخرش چی میشه ؟
Last edited by iload; 28-08-2009 at 20:17.
ببینیم آخرش چی میشه ؟
مگه شما مجله ات در مورد کامپیوتر و اینترنت و اینا نیست ؟
مگه توش سیاسی حرف زدی ؟
مگه عکس مبتذل توش هست ؟
خب دیگه ...
برای هر پست که نمیخواد اجازه بگیرید که
اگه خیلی هم اصرار دارین به پروفایل یکی از مدیرا برین و یا پست خصوصی بدین بهشون....
ممنون . خیلی عالی نه سیاسی نه چیزایی داره که نباید داشته باشه و نه ....
پس خدارو شکر مشکلی نیست .
بهشون پيغام خصوصي بدين!! به همين سادگي!!خوب چه جوری میتونم از مدیران اجازه بگیرم ؟
بابا اگر هیچ ربطی به PC نداره ، بیا یک اکانت پرشین گیگ بگیر و تمام ... اونجا بصورت وبلاگ بزارش بره
لینکشو بده اینجا و معرفی اش کن بخش آموزشها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)