همه چيز ظاهرا" درسته!!!! ممكنه ويروسي, چيزي باشه؟؟؟؟؟
همه چيز ظاهرا" درسته!!!! ممكنه ويروسي, چيزي باشه؟؟؟؟؟
نه ویروس نیست ... مشکل 100 درصد incompatible بودن هست
ببین وقتی روی همین Realtek در device manager کلیک میکنی در بخش device status نوشته :
This device is working properly.
اگر آیکونش زیر میاد و صداش نمیاد ، دیگه مشکل از اسپیکرهاست
هدفون چی ؟ صدا داره ؟
دوست عزيزم اصلا" خروجي صدا ندارم حتي روي هدفون.
اينهم Realtek
![]()
Last edited by reza,n; 28-08-2009 at 22:58.
در ضمن من از درايور صدا كه توي DVD ريكاوري هم هست(به اسم Realtek HD Audio Driver0) استفاده كردم ولي اون هم جواب نميده!!!!!! اون كه نميتونه incompatible باشه درسته؟؟؟؟در ضمن ويندوز جديدي هم كه نصب كردم XS2 هستش ويندوز ارجينال نوت بوكم هم XP2 بود.ممكنه چيز ديگه اي نياز باشه نصب بشه كه توي DVD ريكاوري موجود باشه و از چشم من افتاده؟؟؟
يا ممكنه از آژديتهاي ويندوز باشه؟؟؟؟
باز هم ممنون از كمكتون![]()
پس احتمالا درایور کامل نیست ! یا فقط XP اوریجینال کار میده
اصلا همچین موضوعی رو تابحال ندیدم !
دوست عزیزم سلام:
من با یکی از نمایندگیها تماس گرفتم اونها به من گفتند که شما باید از ویندوزی استفاده کنید که در واقع مخصوص نوت بوک باشه!!!! (یعنی یه SP2 از فروشگاهها بخرم که به اسم ویندوز نوت بوک باشه) چون ظاهرا" یه سری فایلها توی اون ویندوز هست (فکر کنم گفت با پسوند .info) که توی ویندوزهای معمولی نیست!! آیا این قضیه به نظر شما درسته؟؟؟؟
لطفا" نظر بدید.
ممنونم
چرت گفته ... ویندوز ویندوزه
اونی که فایل های inf توشه و سفارشی شده هست ، منظروش اینه که آموزش ساختش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ... همینو بهتون میدن 15 هزار تومن![]()
با این وضعیت شما میفرمائید چیکار باید بکنم؟؟؟؟حالا که درایو C رو هم فرمت کردم دیگه نمیتونم از ریکاوری هم استفاده کنم.ضمنا" اگه یه زمانی بخوام از DVD ریکاوری و ویندوز ارجینال نوت بوک استفاده کنم.باید چکار کنم؟؟؟
دوست عزیزم آیا ممکنه اشکال از ترتیب نصب درایورها بعد از نصب ویندوز باشه؟؟؟؟ منظورم اینه که آیا ترتیب نصب درایورهای نوت بوک مهمه؟؟؟ و میتونه تاثیرگذار باشه؟؟؟؟ (مثلا" اول مادربورد و دوم ...و ...) در اینصورت ترتیب نصب درایورها به چه صورتی هستش؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)