متاسفانه این گوشی کلید نویگیشنش زود به زود خراب میشه
متاسفانه این گوشی کلید نویگیشنش زود به زود خراب میشه
شما هم گفتی دخترونه! باید لطیف باش برخورد شه!متاسفانه این گوشی کلید نویگیشنش زود به زود خراب میشه![]()
بهترین انتخاب همون kf750 هست
البته u900 هم هست قشنگه قیمتش هم حدود 230 تومنه.
اینم رنگ دخترونش ( فکر کنم تنها برتریش نسبت به kf750 باشه ):
![]()
Last edited by Mahdi_Co_1368; 04-09-2009 at 16:54.
تایید میشه!( فکر کنم تنها برتریش نسبت به kf750 باشه )
kf750 نسبت به قیمتش یه گوشی عالی هستش!
از نظر دوربین هم جزو بهترین ها هستش!
![]()
چرا از ال جی تعریف میکنید؟ اگه یکی ندونه و بره بخره، گناهش به گردنتون میمونه. ال جی از نظر کیفیت خیلی مضخرفه!!! من خودم سه مدلشو داشتم و واقعه افتضاحه. به همه هشدار میدم که هیچوقت ال جی نخرید!![]()
البته با یه مدل نمیشه روی کل برند قضاوت کرد. توی هر برندی چندین مدل نامستحکم وجود داره. اما در کل بخواید بگیم منم تایید میکنم که LG از نظر استحکام از بقیه برندا پائینتره (ولی نه اینکه مستحکم نباشه!) و ایراد دیگه هم اینکه از نظر نرم افزاری خیلی ضعیفه. ولی گوشیای ظریف و خوشکلی داره و دوربیناش بهترینه.
با احترام فراوان، من هر کسی رو چه بلد و چه نا بلد، دستش ال جی دادم، گفت آشغاله و نه یه مدل! 4 مدل!!!
اگه میشه مدلاشو نام ببرید تا ما هم از تجربتون استفاده کنیم
بله، حتما":
LG KE990 Viewty
با یه ضربه کوچیک ال سی دیش پرید! دوربینشم با این تبلیغاتی که میکنه، آشغاله. به کمترین لرزش عکس العمل نشون میده و عکس رو تار میکنه
LG KF700
قبل از اینکه 4 ماه ازش استفاده کنم و بدون هیچ اتفاقی، سوکت هدفونش خراب شد و خش خش میکرد. تاچش هم حساسیتش کم شد و آخرا باید با مشت میزدم روش که عمل کنه!
LG KE970 Shine
مشکل باتری و سخت افزاری پیدا کرد. مکالمه درست انجام نمیشد و آنت دهی خیلی پایین اومده بود.
آخری رو هم مدلشو یادم نیست و پیداش نکردم. همونیه که کلیدای زیر صفحش تاچه و وقتی انگشتتو روش حرکت میدی نوری > مانند با اطراف حرکت میکنه! اونم مشکلش همون کلیدای لمسیش بود که خراب شد. برای تعمیر برد، گفت آب خورده، در صورتی که گوشی همیشه توی جیبش بود. یعنی با رطوبت هوا به این شکل در آومده بود!!!
در کل بگم سیستم عامل ال جی های معمولی خیلی مشکل داره و اعصاب آدمو خورد میکنه. و آنتن دهی اونها هم اصلا" خوب نیست. مال من اکثرا توی خونه هم آنتن ایرانسل میخوابید!!!![]()
ممنون از توضیحتون
اون دو تای پایینی رو که حق با شماست در ضمن مدل اون اخری هم kf510 بوده ولی برای ویوتی یا هر گوشی لمسی دیگه ای هم میتونه بایه بار افتادن روی یه چیز نوک تیز lcdش بپره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)