اگه یکمی اورش کنی نه تو core i7 که یک امکانی هست که میشه دو هسته رو غیر فعال کرد ودو هسته ی دیگه با حداکثر فرکانس کار میکنن
اگه یکمی اورش کنی نه تو core i7 که یک امکانی هست که میشه دو هسته رو غیر فعال کرد ودو هسته ی دیگه با حداکثر فرکانس کار میکنن
سلام. 2.8 فرکانس بالا محسوب می شه!! مثلأ به فرکانس 2.3 میگن فرکانس پایین ، در ضمن اگه بازی ای برای کار با 4 هسته ای ها بهینه بشه ، اون وقت دیگه فرکانس پایین هم مشکل ایجاد نمی کنه!
بهترين براي گيم E 8400 با 3.0 GH سرعت پيش فرض و مصرف 65 وات و دماي مناسب كه با 6 مگ كش براي كارهاي پردازشي هم خوبه و در SYSMARK هم امتياز كليش بنابر گفته ANANDTEECH به طور واضح از X4 810 سرتره
E8400=191
X4 810=165
Last edited by فاطمه ذبيحي; 03-09-2009 at 01:43. دليل: اصلاح
بهترین از چه نظر؟بهترين براي گيم E 8400 با 3.0 GH سرعت پيش فرض و مصرف 65 وات و دماي مناسب كه با 6 مگ كش براي كارهاي پردازشي هم خوبه و در SYSMARK هم امتياز كليش بنابر گفته ANANDTEECH به طور واضح از X4 810 سرتره
E8400=191
X4 810=165
E8500
E8600
اینا چی؟
قیمتهات هم خیلی خیلی بالاست!!!
نمیشه فقط به SYSMARK استناد کرد . ممکنه مثلا تو بازی نتیجه با این تست فرق کنه .
من یه چیزی رو متوجه نمیشم!
این دوست ما مادربرد داره و میخواد CPU بخره یا هنوز مادربرد رو هم انتخاب نکرده؟!
چون اگه مادربرد داشته باشه یا AMD داره یا INTEL دیگه انوقت مجبوره مطابق با سوکتش CPU انتخاب کنه!!!
اون که واضح هست!من یه چیزی رو متوجه نمیشم!
این دوست ما مادربرد داره و میخواد CPU بخره یا هنوز مادربرد رو هم انتخاب نکرده؟!
چون اگه مادربرد داشته باشه یا AMD داره یا INTEL دیگه انوقت مجبوره مطابق با سوکتش CPU انتخاب کنه!!!
ولی وقتی یکی میاد میگه بهترین پردازنده بر ای گیم e8400 هست اونم با قیمت 191 باید جواب داد!!!
قيمت 191 !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور از عدد 191 امتياز overall و كلي e8400 در sysmark بنابر نقل anandtech است و قيمت e8400 آخرين قيمتي كه شنيدم حدود 180 تومانه همون قيمتي كه دوستمون خواسته بود البته 8500 , 8600 هستند اما قيمتشون بالاتره
ظاهرا سوءبرداشتي پيش آمده
e8400 واقعا به قیمت عملکرد خیلی خوبی داره البته من 9ماه پیش خریدم 175 الان نمیدونم چرا گرون شده.
توی هیچ بازی ای تاحالا از نظر cpu کم نیاوردم و فقط برای روونتر اجرا شدن GTA IV فرکانسش رو تا 3.8 بالا بردم و بدون مشکل مثل هلو و بدون نوسان اجرا میکنه.
اتفاقابه نظر من X4 810 بهتر عمل میکنه. مگر فقط بنچ از SYS باید ملاک قرار بگیره ؟!
ملاک های دقیق دیگه هم هستند که تفاوت این دو پردازنده رو کاملا نمایان می کنند .
>>> بنچمارک لازمه ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)