خیر . ضرر نداره .واسه سیستم ضرر که نداره؟ اخه من دمام تو حالت لود از 46 بیشتر تجاوز نمیکنه تو حالت معمولی هم 32 هست تا 35 ...
اگه به این اخرین سوالمم پاسخ بدی ممنون میشم... اینکه با این توضیحاتی که راجب دما دادم واسه سیستمم ضرر نداره که این option رو disable کنم؟
شما برای پایداری در فرکانس های بالاتر ولتاژ هسته پردازنده رو افزایش بدین .سوال دیگه اینکه من سیستمو از طریق multiplier اور کردم و تا 3200 هیچ مشکلی نداره اما از اون بالاتر که میبرم پایدار نیست... یعنی تو بازی ها یه دفعه هنگ میکنه اما با orthos پایداره .. توی دما هم اصلا مشکل ندارم... اینکه از این بیشتر نمیتونم اور کنم به خاطر مادربوردمه ؟؟؟ مادربوردم biostar هست.. مدل A2g 720
ارزش داره مین رو رد کنم بره یه مین بهتر بگیرم؟
اگر در Setup مادربوردتون آبشنی به نام CPU Voltage یا CPU Vcore پیدا کردید ، اون رو می تونید به صورت کاملا Safe تا 1.425V افزایش بدین تا در فرکانس های بالاتر به پایداری برسید .
وارد Setup سیستمتون بشید ، در تب Performace ، زیر منوی Over-Voltage Configuration را انتخاب کنید و مقدار CPU Over-Volta ge رو به +10.0% تغییر بدید .
متاسفانه مادربورد شما قابلیت زیادی برای افزایش ولتاژ پردازنده و در نهایت اورکلاک دارا نیست .
برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تالار رو مطالعه کنید .