405 به شدت تمام تایید میشه.![]()
پژو 405 شاید از خیلی جهات بهتر باشه (البته خر همونه جلش رو عوض کردن)ولی چون لوله ی انتقال بنزین از باک به موتورش خیلی نزدیک اگزوزه و پمپ بنزینش زیاد استاندارد نیست احتمال آتیش گرفتنش زیاده
نه آقا دیگه چنین مشکلی خیلی وقته حل شده! اگه اینطور بود که دیگه در ایران خودرو تخته شده بود!
منم نظرمو میگم
میتونی یه 405 سفارشی بگیری با abs
که از نظر ظاهر داخلی هم هیچ فرقی با پرشیا نداره(به جز یه سری از آپشن ها مثله شیشه بالابر عقب برقی و...)
از نظر شتاب گیری هم 405 به دلیل وزن کمترش بهتره
از نظر ظاهر هم یه نفر قیافه ساده 405 رو دوست داره یه نفر ظاهر شکیل تر پرشیا رو
عملا عزیزان به این فکر نکرده اند که در طی دوسال اخیر قطعاتی که بر روی 405 قرار داده می شود از نظر کیفیت خیلی پایینتر از قطعات پژو پارس است ازمزیت های پژوپارس دکور داخلی ،باند ،پخش ،حسگر دنده عقب،چراغ راهنما ،شیشه بالابر برقی عقب است همچنین در پارس سال یورو4 سوخت نسبت به پارس یورو 2 کمتر شده وبا 405 یورو 4 برابری میکند
Last edited by محمد75; 03-04-2014 at 13:52.
به نظر منم 405 بهتره slx هم که بخری abs هم است.مگه الان 405 بدون ABS داریممیتونی یه 405 سفارشی بگیری با abs
الان دو نوع 405 داریم ( GLX و SLX ) که هر دو ABS دارن
اما در مورد سوال دوستمون :
بهتره که شما درخواستتونو اینجا مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بهتره 405 SLX تهیه کنید ( موتور TU5 ) چون قیمت کمتری نسبت به پارس داره
و موتور بهتر نسبت به پژو پارس سال داره
و همچنین موتور بهتره نسبت به 405 GLX
اگه میخواید پارس بگیرید به نظرم یه L90 و سمند هم فکر کنید
اگه هم خیلی تاکید رو پارس دارید ، پارس با موتور TU5 تهیه کنید یا پارس ELX که ایم کدل گرونه بالای 40 تومن
Last edited by Abdolreza2012; 03-04-2014 at 18:31.
دوستان تاریخ ارسال ها را یه نگاه می کردید ! (تاپیک زیر خاکی سال 2009 را بالا اوردید؟؟؟!)
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم![]()
این روزها چی میصرفه بخریم؟ از 6 سال پیش تا حالا کلی ماشین گرون تر شده! با این وضعیت بنزین و گرونی قطعات دیگه فرقونم نمیشه سوار شد!
با اجازه دوست عزیز شروع کننده تاپیکپژو 405 شاید از خیلی جهات بهتر باشه (البته خر همونه جلش رو عوض کردن)ولی چون لوله ی انتقال بنزین از باک به موتورش خیلی نزدیک اگزوزه و پمپ بنزینش زیاد استاندارد نیست احتمال آتیش گرفتنش زیاده
دوستان خواستم بپرسم این مشکل اتیش گرفتن 405 چجوری حل شده و مثلا مدل 89 اگه بخوایم بگیریم ممکنه این مشکل از قبل توشون هنوز وجود داشته باشه؟؟
سلام دوستان با عرض خسته و نباشید.
من خودم ۴۰۵ دارم مدل ۸۹و پدرم یدونه پرشیا مدل۹۳داره.
بنظر من ۴۰۵ از هر لحاظ خوبه پرشیا قیافه لوکس داره ولی اگه اسپرت کنی واقعا ۴۰۵ خیلی دید خوبی داره.
بنظرم پرشیا برای آقایان سن بالا هستش ولی ۴۰۵ برای جوانان هست.
در امکانات ک بنظرم فرقی ندارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)