چیزی که میخوام :
کیفیت صدای خوب
دوربینش بد نباشه
کار کردن باهاش لذت بخش باشه
چیزی که میخوام :
کیفیت صدای خوب
دوربینش بد نباشه
کار کردن باهاش لذت بخش باشه
با اين تفاسير من Jet را پيشنهاد ميكنم...به نظر من كار با گوشي هاي لمسي لذت بخشتره...صداشم خوبه...دوربينم 5...سرعتشم فضايي..اينترقيسشم جذابه...ميتوني فيلم هاشم توي يوتيوب ببيني..البته قيمتش يكم بيشتره...ولي واقعا ميارزه...
ببین من خودمم 5700 دارم و گوشی خریدن واسم یک معضل شده چون یک گوشی میخام که یک آپدیت خوب برای 5700 محسوب بشه.توی گوشیهای نوکیا هم فقط چند تا هست که بدک نیست
اولیش 5630 هست.چیز خاصی نداره.دوربین ارتقا یافته.صفحش همونه!
5730 هست که بهتره.gpsداره.دوربین 3.صفحش 2/4 شده و کیبرد داره.البته الان هنوز گرونه!
5800 هست که بستگی داره چقدر خوره ی بازی و برنامه باشی.به هر حال اینقدر که برای ویرایش 3 برنامه و بازی هست برای ویرایش 5 نیست.من خودم واسه همین نرفتم سراغ 5800
گزینه بعدی هم n85هست که خب صفحش بزرگتر و باکیفیت تر هستش.دوربین 5.جی پی اس.فرستنده اف ام.ولی خب اون کیفیت صدای 5700 رو نداره
همهخ اینها افت قیمتشون رو کردن به جز 5730(البته این هفته گوشیها یه 10-20تومنی گرون شد دوباره) به نظر من لزومی نداره حتما گوشی 400تومنی بخری و بری سراغ 8مگا پیکسلی ها و گوشیهای خیلی جدید
اگر واقعا گوشی ها به دلت نمی چسبه یکم صبر کنی بهتره در هر صورت برو به آدرس زیرسایت مخصوص موبایله :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GSM.ir با اون اطلاعاتش کشته ما رو.جز گمراه کردنت کار دیگه نمیکنه.بهترین سایت همون GSMArena
هست.![]()
از بین گوشیهایی که معرفی کردید ، قابلیتهای 5730 قابل قبول بود ولی از قیافش چندان خوشم نیومد ، در ضمن نسبت به قیمتش نمی ارزه ، تو این قیمت Innov8 به نظرم بهتره .
حالا این یه کم چقدر هست ؟
این جت تاچش خوفه ؟ خازنیه یعنی ؟
حالا این یه کم چقدر هست ؟
این جت تاچش خوفه ؟ خازنیه یعنی ؟[/quote]
جت نه خازنیه نه مقاومتی ... ترکیبی بین این 2 تا هست ... که بهترین تاچی هست که تا حالا ساخته شده
JET:AMOLED resistive touchscreen, 16M colors
430-440...
بالاخره تاچش خازنی شد یا مقاومتی یا هیچکدام ؟!
تو جی اس ام آرنا چیزی در مورد سیستم عاملش ننوشته بود ! مگه WM نیست ؟
اگه WM هست پس صفحه نمایش 16M به چه دردش میخوره ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)