هر کاری کردم پاک نشد، عکسشم اعصاب خورد کن بود. ویندوزو عوض کردم.
به نظرتون بازم هست؟ فلشمو چی کار کنم؟
تو اخطارش یه کلمه تروجان بود، شرمنده خوب جواب نمیدم
تشکر![]()
هر کاری کردم پاک نشد، عکسشم اعصاب خورد کن بود. ویندوزو عوض کردم.
به نظرتون بازم هست؟ فلشمو چی کار کنم؟
تو اخطارش یه کلمه تروجان بود، شرمنده خوب جواب نمیدم
تشکر![]()
سایت منبع ویروس :
نویسنده اونم آقای دکتر زارع هستن . البته با ورود به سایت اتفاقی نمیوفته ولی اگه بخوای پیامی رو ارسال کنین به ویروس مبتلا میشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ویروس از طریق فلش و نت هم منتشر میشه ولی عمدتا از طریق فلش دیسک ها . کافیه سیستمی که آلوده شده بهش فلش وصل کرد .
فعلا هیچ آنتی ویروسی این ویروس رو شناسایی نمیکنه و راه اونم فقط تعویض ویندوز هست .
البته من تا بحال ندیدم کسی این مشکل رو داشته باشه ولی اگه نرم افزار زیرو نصب کنین و عکسی از محیط اجراشدش بزارین کمک زیادی میکنه :
چون فلش دیسک ها آلوده میشن یعنی دارای فایل اتوران هست پس به احتمال خیلی زیاد در درایوای دیگه شما این فایل وجود داشته باشه . شما خاصیت سیستم ریستور رو بعد نصب ویندوز فورا باید غیر فعال میکردین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
control panel > system > system Restore و تیک Turn off رو بزنین و ok کنین .
بعد بدون اینکه درایوی رو باز کنین برنامه های پوشه زیرو اجرا کنین :
با این کار فکر نکنم اثری از ویروس بمونه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم هست
کاری که گفتینو می کنیم
عکس از محیط اجرا شدنش یعنی چی؟چه جوری؟
درایوای کامپیوترم باز نمی شن
این ویروس چی کار می تونه بکنه؟
Last edited by سارا-راد; 27-09-2009 at 23:15.
ببخشید من آیکیوم پایینه چه جوری بدون اینکه درایو باز کنم اون برنامرو اجرا کنم؟
پیامی که ند می ده:
object:
C:autorun.inf
Threat:
Inf/autorun.gen trojan
Information:
cleaned by deleting-quarantined
برای همه درایوا
Last edited by سارا-راد; 27-09-2009 at 22:51.
همانطوری که گفتم فایل اتوران تو درایوا هست با نود اسکن کنین تا تمام ویروس های اتوران از بین برن بعد به روش بالا سیستم ریستور رو غیر فعال کنین . بعد برنامه زیرو اجرا کنین : برای اجرای این برنامه تاریخ سیستم بروز باشه و آنتی ویروس نود موقتا غبر فعال و به همه سوال های پرسیده شده ok یا yes بزنین .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنظورم اینه که فقط به دسکتاپ یا درایو C برنامه کپی بشه و از اونجا اجرا بشه .چه جوری بدون اینکه درایو باز کنم اون برنامرو اجرا کنم؟
ممنون از کمکاتون
کارایی که گفتین کردم
اون آخریرو چند بار دانلود کردم کار نمی کرد
توی چنتا درایو اینا:
recycler
-restore
FOUND.000
mranjam.exe
recycled
expolre.exe o_zare_o
اومدهقبلا ندیده بودم. به اون ربط داره؟
![]()
Last edited by سارا-راد; 28-09-2009 at 02:37.
شما اگه بتونین فایل mranjam.exe رو یکجا آپ کنین این فایل رو به نود و کسپر میفرستم تا آپدیتش کنن . برنامه winrar رو که دارین ؟ روی فایل راست کلیک کنین و Add to archive رو بزنین و ok کنین تا فایل فشرده شده کنار فایل اصلی بوجود بیاد . بعد فایل رو تو سایت
آپ کنین بدین صورت که در صفحه اون Browse رو بزنین و مسیر فایل فشرده رو بهش بدین و بعد لینک دانلودی که به شما خواهد داد رو اینجا کپی کنین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیه فایل هایی که نوشتین بعضی سیستمی هستن و توسط نود هم شناخته میشن .
در مورد این بیشتر توضیح بدین . این پروسسی هست که تو تسک منیجره ؟ یا فایلی ای که داخل درایوه؟ اگه داخل درایو باشه اونم مثه روش قبل آپلود کنین .expolre.exe o_zare_o
صد در صد مربوط به این فایله همونطوری که اسم ویروس هم روشه . شما اگه بتونین کارایی که گفتم رو انجام بدین مشکل حل خواهد شد .قبلا ندیده بودم. به اون ربط داره؟
سلام.
وقتی کامو خاموش کردم روشن کردم دیگه اونا نبود یعنی هستن ولی دیده نمی شن. وقتی ند درایوارو چک می کنه اسمشون هست![]()
بازم ممنونم ازتون![]()
بصورت مخفی و سیستمی هستن .
این برنامه رو اجرا کن :
بعد برنامه های پوشه زیرو اجرا کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه ویروس ها ظاهر شدن طبق پست قبلی یکجا آپلود کن . در ضمن روی درایو دابل کلیک نکن بلکه اسم درایو رو تو Run تایپ کن و اینتر بزن . مثلا تایپ کن :Cکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرسته؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)