با 16 تومن میشه فیات سی ینا خرید که خیلی بهتر از خودرو های داخلی است (هم از نظر قیمت وهم از نظر آپشن و مهمتر از آن ایمنی بسیار بالای آن است)
با 16 تومن میشه فیات سی ینا خرید که خیلی بهتر از خودرو های داخلی است (هم از نظر قیمت وهم از نظر آپشن و مهمتر از آن ایمنی بسیار بالای آن است)
به نظر من كه سي نا فعلا ارزش خريد نداره . موتورش كه همش 77 اسبه !!! من كه ميگم برو سراغ ورنا !!! چون ديگه گزينه اي نميمونه !!! شما كه ميگي از سمند و پارس و ... بدم مياد !!!
ممنون از همه دوستان که نظر دادن.
هدف من بیشتر این بود که ببینم در محدوده ی قیمت زیر 20 تومن و خارج از حوزه ی محصولات ایرانخودرو و سایپا چی میشه خرید که ظاهرا فقط یه فیات سی ینا هستش.بنابراین در نهایت من این سه تا انتخاب رو کردم که میخوام نظرتون رو بدونم:
اولیش 206 sd تیپ v8 یا v9
دومیش همین فیات سی ینا
سومیش هم سورن
در مورد 206 sd سوالم اینه که فضای داخلی رانندش چجوریه.کوچیک نیست.آخه من الان ریو دارم و فضای رانندش خیلی بده به خصوص برای رانندگی های طولانی.و بهتره بگیم اتومبیل 3 نفرس نه 4 نفره.چون وقتی توش میشینم کسی نمیتونه پشت سرم بشینه.آیا فضای داخلی 206 معمولی فرقی با sd نداره و خوب و مناسبه؟و دوم اینکه خودم پشت 206 ننشستم ولی یکی از فامیلامون میگفت از نظر دید تسلطی به جلوی ماشین نداشته اونم به خاطر شکل و شیب کاپوت جلوش.واسه همین با یه 405 عوضش کرده!!
در مورد فیات نمایندگی این ماشین تو ایران چیه.آدرس یا شماره تلفنی دارین تماس بگیرم ببینم آیا دارن یا نه و پیش فروشی هم میدن یا نه!!تو عکساشم ظاهرا دو سه تا مدل سی ینا وجود داره که به خصوص طرح عقبشون کلی با هم فرق داره.کدوم مدلش تو ایران هست؟و اینکه به نظر شما موتور 77 اسب بخاری از نظر قدرت و شتاب مناسبه؟
در آخرم سورن مد نظرمه.هر چند از بغل شبیه تانکه ولی جلو و عقبش بد نیست.به نظرم خوبه.نظر شما در موردش چیه؟
و ببخشید که زیاد سوال کردم.
دوست عزیز شما میتونی با 13-12 تومن یه پاترول بسیار زیبا و اسپرت هم بگیری...با صندلی پاجرویی و کنسول وسط
مدل بالا و تمییییز![]()
ناقلا!اینقد اصرار میکنی ماشین دست دوم بگیرم نکنه میخوای ماشینتو به من قالب کنی!!هااااااان!!!![]()
نه عزیز....من عاشق ماشینم هستم!
به هیچ عنوان قصد فروش ندارم.
یه 206 وی 8 بگیر . مشکل کم جا بودن عقب در صندوق دارا حل شده . با 206 باید آرومتر رانندگی . سفارشی اون که یه سری اپشن تزیینی هم اضافه شده میتونی ثبتنام کنی
وی 9 همون وی 8 هسست ولی مشکل گیربکس پیدا میکنی
فیات سینا کم جونه
سمند بدرد فردی که خودش ریو داره نمیخوره
به برادر خودت هم اعتماد نکن و ماشین دسته دوم نمیخاد بخری
پارس هیچی نداره فقط زیدخوری بالایی داره
206 وی 8 ایمنی شتاب زیبایی تجرد تاهل در رنج خودش دارد
ال 90 قیافه ندارد . دلزده میشی من درکت میکنم
یاحق
مثل اینکه رابطه شما با تندر خوب نیست اسمشو بد میکنید اتفاقا به قیافش عادت میکنن...!!!
در ضمن قابلیت های هدایتی و جاداری تندر جبران میکنه...
Last edited by farshad bugatti; 26-08-2009 at 16:31.
v9 اتوماتیکه ولی v8 دستی هستش مونده به سلیقه خودتون
فیات سینا هم بد نیست اما کشش و شتابش به ریو نمیرسه در ضمن میگن مصرفش خیلی بالاتر از اونیه که شرکت اعلام کرده...!!!!!
سورن هم خوبه هم از لحاز ایمنی و قدرت و شتابش هم از فیات خوبه امکانات رفاهیش بد نیست.
در مورد 206 sd هم که باید بگم برای شما خوب نیست چون فرمودین جاداری... عقبش فضای پای مناسبی نداره همانند نمونه هاچبک هستش اما خودش ماشینه خوبیه
اما اگه بیشتر اهل مسافرت باشی به سمند و تندر فکر کن
بهترین انتخاب به نظر من 206 SD هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)