تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 55

نام تاپيک: کمک سریع برای خرید سیستم

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

فکر نکنم اینطوری باشه. Core i3 ها دو هسته ای هستند. و خیلی از کاربران به بالاتر از 2 هسته نیازی ندارند.
    منظورم C2D هست
    حیفه با این بودجه C2D بگیرند

2. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

منظورم C2D هست
    حیفه با این بودجه C2D بگیرند
    صد در صد!
    ولی با غول هایی مثل E8500 که برای بازی خیلی خوبه منقرض شدنشون یکم عقب می افته

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

صد در صد!
    ولی با غول هایی مثل E8500 که برای بازی خیلی خوبه منقرض شدنشون یکم عقب می افته
    و البته بازی های امروز،بازیهایی که برای 2 هسته بهینه شدند ولی برای فردا....؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز با تشکر از راهنماییهاتون بازم چندتا سوال دارم و احتیاج به راهنماییهای شما دارم:
    1-
    نمیشه سی پی یو را بیاریم رو 7500یا7400؟
    خدمتتون عرض کنم که یواش یواش CPU های 2 هسته ای از رده خارج میشن حیفه با این یودجه 2 هسته ای بگیرید
    مگه Intel Q8400هم که شما گفتین دو هسته ای نیست؟!چند هسته ایه؟
    2-با این گرافیکی که شما گفتین با این مانیتور مشکلی ندارم؟
    3-پایین ترین رزولیشن سامسونگ چنده؟و ایا با این رزولیشن نسبت به مانیتوری که بالاترین رزولیشنش رزولیشن پایینتر سامسونگ باشه افت کیفیت احساس می شه؟
    4-بین این مانیتوری که گفتم وLG w6121Vسامسونگ بهتره دیگه درسته؟ایا با این ال جی هم باز نیاز به گرافیک بالا دارم؟!
    5-تو دیدن فیلم و فیلمهای اچ دی با سامسونگ تی 220پی که دیگه نیازی به گرافیک بالانیست؟(مثلا جیفورس9600دید ار3 1گیگ)
    6-ایا میشه از تی وی ال سی دی به عنوان مانیتور استفاده کرد؟ایا هر چی سایز بزرگتر باشه نیاز به گرافیک قوی تر هست؟!این مانیتوری که من گفتم کیفیتش نسبت به تی وی ال سی دی چند درصد پایین تره؟اگه تفاوت زیاده پول بیشتر بدم یه تی وی بگیرم؟
    7-به شرکتی که زنگ زدم گفته که این مودم(مودمی که گفتم)را بهتر ساپورت می کنه ایا این واسه فروش خودشونه یا واقعا درست میگه؟
    8-تو رایان صبا جیفورس9800 1گیگ دیدی ار3 را زده 130000این گرافیک بهتره یا اونی که شما گفتین؟یک گیگ یا 512بودن گرافیک تفاوت زیادی تو قدرت داره؟
    9-
    به نظر شما یک پاور 430گرین به قیمت44.000یا همونی که خودم گفتم(485گرین) کفایت نمی کنه؟!
    خیر برای این کارت کفایت نمی کنه قیمت هم 50 یا حداکثر 55 تومن هست
    منظورتون از کارت کارت گرافیکه؟!من می خوام از کارت تی وی و کارت ریسیور هم استفاده کنم ایا این مربوط می شه به این که پاور بیشتری بگیرم؟!
    10-مین های گیگا واسه استفاده از کارت ریسیور بهترن ایا استفاده از مین گیگا خوب نیست؟میشه یه مین گیگا(با3تا پی سی ای)تا 125معرفی کنین؟(بازم بگم انچنان هم تو فکر گیم نیستم فقط می خوام سیستم از پس بازیهای نه چندان انچنانی و مانیتورم بر بیاد)
    11-گرافیکی که گفتین پورت دی وی ای داره(برام مهمه)چند پین هست ایا به سامسونگه می خورم؟سامسونگه چند پینه؟
    ممنون دوست عزیز شرمنده که با سوالام مزاحم می شم اما واقعا به راهنماییهاتون احتیاج دارم اگه می شه کامل راهنماییم کنین!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

م
    گه Intel Q8400هم که شما گفتین دو هسته ای نیست؟!چند هسته ایه؟
    4 هسته ای هست
    -با این گرافیکی که شما گفتین با این مانیتور مشکلی ندارم؟
    برای اکثر بازیهای فعلی خیر
    -پایین ترین رزولیشن سامسونگ چنده؟و ایا با این رزولیشن نسبت به مانیتوری که بالاترین رزولیشنش رزولیشن پایینتر سامسونگ باشه افت کیفیت احساس می شه؟
    متوجه منظورتون نشدم
    چون مانیتورهای LCD فقط تو یک رزولوشن بهترین کیفیت تصویر رو ارائه میدن پس هر چه قدر مانیتور بزرگتر باشه رزولوشن بالا هم داره و به طبع اون کارت گرافیک قویتری هم برای بازی نیاز داره
    بین این مانیتوری که گفتم وLG w6121Vسامسونگ بهتره دیگه درسته؟ایا با این ال جی هم باز نیاز به گرافیک بالا دارم؟!
    بله سامسونگ بهتره
    میتونید با اون مدل LG کمی ضعیفتر بردارید ولی رزولوشن اون هم بالاست
    -تو دیدن فیلم و فیلمهای اچ دی با سامسونگ تی 220پی که دیگه نیازی به گرافیک بالانیست؟(مثلا جیفورس9600دید ار3 1گیگ)
    برای فیلم HD با 9600GT مشکلی نیست
    6
    -ایا میشه از تی وی ال سی دی به عنوان مانیتور استفاده کرد؟ایا هر چی سایز بزرگتر باشه نیاز به گرافیک قوی تر هست؟!این مانیتوری که من گفتم کیفیتش نسبت به تی وی ال سی دی چند درصد پایین تره؟اگه تفاوت زیاده پول بیشتر بدم یه تی وی بگیرم؟
    TV LCD ها بالای 450 هستن کیفیت هم تفاوت چندانی با مانیتور نداره
    -به شرکتی که زنگ زدم گفته که این مودم(مودمی که گفتم)را بهتر ساپورت می کنه ایا این واسه فروش خودشونه یا واقعا درست میگه؟
    ربطی نداره 99% مودم های ADSL با ISP های مختلف هیچ مشکلی ندارند
    8
    -تو رایان صبا جیفورس9800 1گیگ دیدی ار3 را زده 130000این گرافیک بهتره یا اونی که شما گفتین؟یک گیگ یا 512بودن گرافیک تفاوت زیادی تو قدرت داره؟
    مدلی که من معرفی کردم خیلی قویتره
    برای 9600 و 9800 همون 512 کافیه و تفاوتی با 1 گیگ نداره
    نظورتون از کارت کارت گرافیکه؟!من می خوام از کارت تی وی و کارت ریسیور هم استفاده کنم ایا این مربوط می شه به این که پاور بیشتری بگیرم؟!
    بله اونا هم برق مصرف می کنند و بالطبع مصرف پاورتون بالاتر میره
    مین های گیگا واسه استفاده از کارت ریسیور بهترن ایا استفاده از مین گیگا خوب نیست؟میشه یه مین گیگا(با3تا پی سی ای)تا 125معرفی کنین؟(بازم بگم انچنان هم تو فکر گیم نیستم فقط می خوام سیستم از پس بازیهای نه چندان انچنانی و مانیتورم بر بیاد)
    فرقی نمی کنه همین Asus P5Q خوب هست قیمت مین های P45 گیگا بالاست و تو این رنج زیاد ارزش خرید نداره
    گرافیکی که گفتین پورت دی وی ای داره(برام مهمه)چند پین هست ایا به سامسونگه می خورم؟سامسونگه چند پینه؟
    DVI داره
    و فقط یک نوع پورت DVI داریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من یه سوالی پرسیده بودم که گویا نتونسته بودم منظورما خوب بگم بیشتر توضیح می دم
    1-شنیدم که مانیتورهای با رزولیشن بالا مثل سامسونگ تی 220پی را میشه رو رزولیشنهای پایین تر هم اورد ایا درسته؟
    اگه درسته می خواستم ببینم اگه مثلا رزولیشن را پایین بیاریم ایا نسبت به یک مانیتور دیگه که بالاترین رزولیشنش اون باشه(رزولیشن پایین تره سامسونگ)افت کیفیت داریم؟
    راجب مین من از دوجا پرسیدم قیمت بالاتر از گفته ی شما بود فکر کنم همونp5Q seرا باید بگیرم ایا این مین مشکلی داره؟سی پی یو4هسته ای را ساپورت می کنه؟
    بین این دو مین کدوم بهتره؟
    asus p5kpl 1600
    Intel G31 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1066 - 2 PCI Express - SOUND 6 channel + 4x SATA 2 + Gigabit LAN + CPU Support FSB 1333 + ATI CrossFire X Technology
    ----
    asus p5Q se
    Intel P45 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - PCI Express-SOUND 8 Channels +Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 12 USB 2.0-Support 45nm Multi-Core, Core 2 Extreme / Core 2 Duo
    ایا asus p5kpl 1600سی پی یو 4هسته ای را ساپورت می کنه؟
    2-اگه گرافیک توان مانیتور را نداشته باشه چه مشکلی پیش می یاد ایا اصلا بازی اجرا نمی شه؟!!
    3-قدرت گرافیکی که شما گفتین حدودا چند درصد از:
    SPARKLE ( Calibre ) - GeForce 9800 GT - 512MB ddr3
    بیشتره؟یعنی اگه من این کارتا بگیرم اصلا نمی تونم بازی کنم؟!!!!!حتی بازیهای متوسط؟!
    4-با توجه به قیمت مناسب(33.000) این مودم این خوبه؟فکر کنم هم ای دی اس 2و1و هم یو اس پی و لان داشته باشه درسته؟
    TP-LINK TD-8811

ADSL 2/2+ Modem - Ethernet + Router + USB Port
    Latest ADSL standards for superior performance: up to 24Mbps downstream
    Various QoS policies enable various application, meeting peopleˇs different needs
    High speed DSL connection, sharing Internet access
    5-اصلا مودم ای دی اس ال به کجا و توسط چی وصل میشه؟کارت شبکه چیه؟
    6-یعنی سی پی یو 7400واسه بازیهای فعلی هم جوابگو نیست؟!اخه من شنیدم سی پی یو 4هسته ای فقط واسه کارهای حرفه ای لازمه؟اگه میشه یه سی پی یو تا 130.000معرفی کنین
    باز هم تشکر بابت کمکتون

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

1-شنیدم که مانیتورهای با رزولیشن بالا مثل سامسونگ تی 220پی را میشه رو رزولیشنهای پایین تر هم اورد ایا درسته؟
    اونوقت افت کیفیت شدیدی خواهید داشت
    اگه درسته می خواستم ببینم اگه مثلا رزولیشن را پایین بیاریم ایا نسبت به یک مانیتور دیگه که بالاترین رزولیشنش اون باشه(رزولیشن پایین تره سامسونگ)افت کیفیت داریم؟
    بله چون هر مانیتور و پنلی برای یک رزولوشن بهینه میشند(Native Resolution)
    راجب مین من از دوجا پرسیدم قیمت بالاتر از گفته ی شما بود فکر کنم همونp5Q seرا باید بگیرم ایا این مین مشکلی داره؟سی پی یو4هسته ای را ساپورت می کنه؟
    مشکل که نه!
    یکم امکانات و کیفیت ساختش پایین تر هست
    سی پی یو4هسته ای را ساپورت می کنه؟
    بله
    بین این دو مین کدوم بهتره؟
    asus p5kpl 1600
    Intel G31 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1066 - 2 PCI Express - SOUND 6 channel + 4x SATA 2 + Gigabit LAN + CPU Support FSB 1333 + ATI CrossFire X Technology
    ----
    asus p5Q se
    Intel P45 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - PCI Express-SOUND 8 Channels +Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 12 USB 2.0-Support 45nm Multi-Core, Core 2 Extreme / Core 2 Duo
    اولی ارزش خرید نداره!
    همون دومی بهتره
    از Gigabyte اینم خوبه:
    Gigabyte EP43-DS3L فکر کنم شهر شما حداکثر 120 باشه
    ایا asus p5kpl 1600سی پی یو 4هسته ای را ساپورت می کنه؟
    همونطور که گفتم بهتره بی خیالش بشید
    2-اگه گرافیک توان مانیتور را نداشته باشه چه مشکلی پیش می یاد ایا اصلا بازی اجرا نمی شه؟!!

یا اجرا نمیشه یا فریم ریت خیلی پایین میده که غیر قابل بازی کردن میشه (مثل صحنه آهسته)
    3-قدرت گرافیکی که شما گفتین حدودا چند درصد از:
    SPARKLE ( Calibre ) - GeForce 9800 GT - 512MB ddr3
    بیشتره

یه نمونه میزارم تا ببینید:

بیشتره؟یعنی اگه من این کارتا بگیرم اصلا نمی تونم بازی کنم؟!!!!!حتی بازیهای متوسط؟!
    چرا شاید بتونید بازیهای متوسط رو بازی کنید
    فقط رزولوشن مانیتور بالاست وگرنه 9800GT هم کارت خوبیه
    4-با توجه به قیمت مناسب(33.000) این مودم این خوبه؟فکر کنم هم ای دی اس 2و1و هم یو اس پی و لان داشته باشه درسته؟
    TP-LINK TD-8811

Latest ADSL standards for superior performance: up to 24Mbps downstream
    Various QoS policies enable various application, meeting peopleˇs different needs
    High speed DSL connection, sharing Internet access
    والا از کیفیت این مودم خبر ندارم!
    5-اصلا مودم ای دی اس ال به کجا و توسط چی وصل میشه؟کارت شبکه چیه؟
    توسط تلفن
    فقط دیگه تلفنتون اشغال نمیشه
    6-یعنی سی پی یو 7400واسه بازیهای فعلی هم جوابگو نیست؟!اخه من شنیدم سی پی یو 4هسته ای فقط واسه کارهای حرفه ای لازمه؟اگه میشه یه سی پی یو تا 130.000معرفی کنین
    چرا برای بازیهای فعلی مناسبه
    ولی اکثر نرم افزارها و بازیهای آینده برای CPU های 4 هسته ای بهینه میشوند
    تا 130 هم E7500 خوبه که یک مدل از E7400 جدیدتر هست (2 هسته ای)
    Last edited by Ultra_Black; 27-08-2009 at 21:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز من به ناچار باید از مین گیگا استفاده کنم یا هر چیزی جز اسوس چون با کارت ریسیور مچ نمی شه حتما هم می خوام که سه تا پی سی ای داشته باشه بودجه هم تا 150.000
    حالا نظر خودم روی این مین خوبه ایا؟
    giga ep45 udr3
    قیمتش چنده؟تواناییهایasus p5qرا داره؟
    با توجه به اینکه نمی تونم از ایسوس استفاده کنم به نظر شما انتخاب بعدیم گیگا باشه؟نظرتون روی مینهای دیگه چیه؟
    (تو مین های گیگا سه پی سی ایی تا 150.000اگه بهتر از اینکه گفتم یا با قیمت مناسب تر مد نظرتونه بهم معرفی کنین یا حتی مینهای دیگه جز اسوس)

فرق مینهایep45وep43چیه؟
    سوال دیگه اینه که اگه به فرض یه مینی گرافیک انبرد داشته باشه ایا نمی شه اونا برداشت و گرافیک دیگه گذاشت؟
    شنیدم تو مانیتورهای رزولیشن بالا فیلهایی با فرمت وی سی دی(فیلمهای معمولی)را با کیفیت بد نشون میده درسته؟
    یه فروشنده ی کامپیوتری یه سی پی یو نشون داد از اینتل و می گفت که اصلا معلوم نیست اینتل ساخت کجاست و خوب نیست ای ام دی ببند ایا درسته؟
    راجب گرافیکی هم که گفتیین از همون فرد پرسیدم گفت قیمتش حدود 260هست!!شما گفتین 190شاید مدلشا با یکی دیگه اشتباه گرفتین شایدم اون اشتباه گفته
    دوست عزیز به این متن پایین دقت کن:
    D-LINK DSL 2520U
    نوشته که +مودم.ایا منظور این نیست که می شه ازش واسه دیل هم استفاده کرد؟
    مودم دی اس الی نیست که مودم دیل هم باشه؟
    من اگه مین 3پی سی ایی بگیرم هر سه تاش پر میشه حالا می خوام ببینم واسه استفاده از مودم ای دی اس ال که دیگه نیازی به پی سی ای ندارم؟اصلا به کجا وصل میشه؟به یو اس پی؟
    ایا میشه از رزولیشنهای پایین ترسامسونگ استفاده کرد یا بازی کرد؟ایا افت کیفیت تو ذوق می زنه؟
    باز هم تشکر از کمکهاتون

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام دوست عزیز من به ناچار باید از مین گیگا استفاده کنم یا هر چیزی جز اسوس چون با کارت ریسیور مچ نمی شه حتما هم می خوام که سه تا پی سی ای داشته باشه بودجه هم تا 150.000
    حالا نظر خودم روی این مین خوبه ایا؟
    giga ep45 udr3
    قیمتش چنده؟تواناییهایasus p5qرا داره؟

حدود 140 تومن مادربرد خیلی خوبی هست از Asus P5Q هم بهتره
    با توجه به اینکه نمی تونم از ایسوس استفاده کنم به نظر شما انتخاب بعدیم گیگا باشه؟نظرتون روی مینهای دیگه چیه؟

همون Gigabyte EP45-UD3R عالیه
    فرق مینهایep45وep43چیه؟

کمی تو چیپستشون فرق دارن
    P45 یکم جدیدتر و بهتره
    سوال دیگه اینه که اگه به فرض یه مینی گرافیک انبرد داشته باشه ایا نمی شه اونا برداشت و گرافیک دیگه گذاشت؟

چرا برداشت؟راحت Disable میشه و مشکلی نداره!
    شنیدم تو مانیتورهای رزولیشن بالا فیلهایی با فرمت وی سی دی(فیلمهای معمولی)را با کیفیت بد نشون میده درسته؟

بله درسته
    یه فروشنده ی کامپیوتری یه سی پی یو نشون داد از اینتل و می گفت که اصلا معلوم نیست اینتل ساخت کجاست و خوب نیست ای ام دی ببند ایا درسته؟

خیر درست نیست
    خواسته جنسش رو بهت بندازه
    راجب گرافیکی هم که گفتیین از همون فرد پرسیدم گفت قیمتش حدود 260هست!!شما گفتین 190شاید مدلشا با یکی دیگه اشتباه گرفتین شایدم اون اشتباه گفته
    احتمالا طرف GTX260 Core 216 رو گفته
    من GTX260 Core 192 گفتم
    دوست عزیز به این متن پایین دقت کن:
    D-LINK DSL 2520U
    نوشته که +مودم.ایا منظور این نیست که می شه ازش واسه دیل هم استفاده کرد؟

خیر از هیچ مودم ADSL ای نمیشه برای Dial Up استفاده کرد
    من اگه مین 3پی سی ایی بگیرم هر سه تاش پر میشه حالا می خوام ببینم واسه استفاده از مودم ای دی اس ال که دیگه نیازی به پی سی ای ندارم؟اصلا به کجا وصل میشه؟به یو اس پی؟
    به USB یا LAN وصل میشه
    ایا میشه از رزولیشنهای پایین ترسامسونگ استفاده کرد یا بازی کرد؟ایا افت کیفیت تو ذوق می زنه؟
    میشه ولی همونطور که گفتم افت کیفیت داره
    من نمیتونم بگم تو ذوق میزنه یا نه باید خودتون تجربه کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز بازم با یه سری سوال مزاحمتون شدم:
    1-ایا این مودم پورت لان و یو اس پی و ای دی دی اس ال 2و1را ساپورت می کنه و کلا مودم خوبیه یا نه؟
    D-link dsl 2520u
    adsl 2/2+modem+ethernet+router
    منظور ازethernetوrouterچیه؟
    2-به نظر شما رزولیشن سامسونگ برام مشکل ساز میشه؟یعنی تو فیلم دیدن کیفیت خیلی بده؟(وی سی دی) البته بیشتر من با شبکه های ماهواره ای سروکار دارم)یا مثلا تو وب گردی و اینا مشکل داره؟
    3-این گرافیکی که معرفی کردین که از پس مانیتور برمی یاد دیگه درسته(تو اکثر بازیها)قدرتش چند درصد از جی فورس 9800 1گیگ دیدی ار 3بیشتره؟
    4-واسه وایراس انتنهاش قیمتش حدودا چه قیمته و ایا می تونم خودم تنظیم کنم؟(البته ببخشید اگه بی ربط بود اما واسه کنجکاوی پرسیدم ببینم مودم دی اس ال بگیرم یا وایراس)قیمت مودم هاش حدودا چه قیمته؟
    5-اگه تو همین رنج قیمت مثلا واسه سی پی یو130.000ومین150.000سی پی یو و مین ای ام دی بگیرم ای ام دی بهتر می شه یا اینتل(سی پی یو7400و مین گیگا
    ep45 ud3r)اخه میگن سی پی یوهای اینتل پک نداره و.......اصلا ساخت کجاست این اینتل؟ ای ام دی ساخت کجاست؟حالا اگه میشه یه مین و سی پو اینتل هم معرفی کنین تو همین قیمتی که گفتم؟(نظر شما رو کدومشه)
    3-اگه میشه کیفیت این 3مانیتورا تقریبی(با درصد)مقایسه کنین:
    samsung t220p
    lg w6121v 21.5"
    samsung BW2253
    این مانیتورهای سامسونگ ضمانتی چیزی نداره؟!
    با تشکر از راهنماییهاتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •