تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: کمری یا مزدا 3 یا سوناتا یا مگان 2000 ؟

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مگان : ماشینه خانوادگی خوبیه ولی در مقابل سوناتا و کمری حرفی برای گفتن نداره بجز در مصرف سوخت

مزدا 3 : ماشینه خوبی هستش اما خصوصیاته اسپرتی داره و به قول دوستان برای خانواده 4-5 نفره نمیتونه مناسب باشه

منم سوناتا مدل 2009 رو برات پیشنهاد میکنم شتاب قدرت ایمنی وراحتی لازم برای یک خودروی خانوادگی رو داره

توان موتور : هر دو 4 سیلندر 2400 سی سی سوناتا 171 اسب بخار و کمری 158 اسب بخاره

در ضمن با توجه به قدرته موتورشون فقط 10 کیلو اختلاف وزن دارند که سوناتا برتره

شتاب : 0 تا 100 سوناتا 9/8 (مدل 2009) و برای کمری 6/9 ثانیه هستش

مصرف سوخت : 4/8 برای کمری و 5/8 برای سوناتا

ایمنی : سوناتا 6 کیسه هوا داره ولی کمری 2 تا داره

کیفیت ساخت : خوب از اسمشون معلومه کدوم برتره تویوتا تکه اما چون شرکت های کره جنوبی به خصوص هیوندای برای رقابت با شرکت های ژاپنی روز به روز بر کیفیت ساخت محصولات خود می افزایند مدل 2009 سوناتا از کیفیت ساخت مطلوبی برخوردار است

2. 4 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sorosh MAX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طـــهران

پيش فرض

با این توصیفات سوناتا 2009 از کمری بهتره ...

ولی نمیدونم چرا بنظرم کمری از سوناتا بهتر هست ، هیوندای به دلم نمیچسبه ...

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

كمري خودروي جذاب تر و يه جورايي اسپرت تره!!
    سوناتا يه نموره ماشين پيرمرديه و خانوادگي...
    واقعا تو این انجمن گاهی وقتها آدم چیزهایی میشنوه که شاخ درمیاره!
    کمری اسپرت تره و سوناتا پیرمردیه؟ اگه سوناتا 3300 رو وارد ماجرا نکنیم بازم از لحاظ شتاب و قدرت سوناتا 2400 از کمری تیزتره! خصوصا اینکه گیربکس سوناتا تیپ ترونیکه و گیربکس کمری دنده ها رو واسه خودش عوض میکنه!!

هر دو 4 سیلندر 2400 سی سی سوناتا 171 اسب بخار و کمری 158 اسب بخاره
    قدرت سوناتا رو اشتباه گفتی سوناتا 2009 مدل 4 سیلندر 2400 سی سی 162 اسب بخاره!
    مدل 2009 سوناتا از کیفیت ساخت مطلوبی برخوردار است
    این جمله رو به شدت رد میکنم اساسی! متریال داخلیش حس با کیفیت بودن رو به آدم میده ولی کیفت درست حسابی نداره!

ایمنی : سوناتا 6 کیسه هوا داره ولی کمری 2 تا داره
    کمری با اون 2 تا ایربگ از سوناتا 6 ایربگ ایمن تره! این رو به کرات تو انجمنهای دیگه راجع بهش بحث کردیم!

5. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به نظر منم ظاهر سوناتا اسپرت تر از کمری هست
    مدل 2009 حالا یکم خانوادگی تر شده
    همونطورم که پوریا گفت اگه پای مدل 6 سیلندر رو وسط نکشیم(که باید بکشیم) سوناتا چابک تر از کمری هست
    اینم بگم که هرکسی از یه برند خاصی خوشش میاد

7. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببخشید کجاش قدرت و سرعت بالاتری داره ؟ قدرت و سرعتشون یکی هست (در نوع 4 سیلندر)
    سوناتا 161 اسب بخاره ولی کمری 158 اسب بخار.
    از نظر ایمنی کمری از سوناتا ایمن تره. (منبع: موسسه ایمنی بزرگراههای امریکا)
    از نظر طراحی داخلی و خارجی هم کمری بهتره و تاثیرش با چشم خیلی بدیهیه!

واقعا تو این انجمن گاهی وقتها آدم چیزهایی میشنوه که شاخ درمیاره!
    کمری اسپرت تره و سوناتا پیرمردیه؟ اگه سوناتا 3300 رو وارد ماجرا نکنیم بازم از لحاظ شتاب و قدرت سوناتا 2400 از کمری تیزتره! خصوصا اینکه گیربکس سوناتا تیپ ترونیکه و گیربکس کمری دنده ها رو واسه خودش عوض میکنه!!
    منم با اینکه کمری اسپرت تره موافق نیستم!!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طـــهران

پيش فرض

ممنونم ، اقا من میخوام ماشین با ابهت باشه ، بین کمری و سوناتا کدوم با ابهت تره ؟ بنظر من کمری

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببین سروش جان دیگه اون وقت میره روی سلیقه همه دوستان قشنگ توضیحات رو دادن
    چکمری 2007 چهره خشنتری نسبت به 2009 داشت کمری از اول چهره پویایی داره خطوط نسبتا نازک جلو و طرح کاپوت که شبیه دماغه ماشینهای فرمول 1 شده تا حدودی ابهت خاصی داره ولی سوناتا 2009 به نظر شخصی من کمی طراحش نرمتر شده ولی خب یه مردی هم هست که مهران به اون اشاره کرد من هیچوقت دو تا برند رو صرفا به خاطر تعصب مقایسه نمیکنم بهتره بدونید دوستان گل من اگه میخواستم با تعصب حرف بزنم مزدا 3 رو میگفتم ولی سروش چیزی که ازمون خواسته بود رو در نظر گرفتم
    یه مزیت تیوتا اینه که ماشینهای اقتصادی تولید میکنه و کیفتش از هیوندای در درجه بالاتری هستش من یه کم در مرود کیفیت مواد مورد استفاده داخل سوناتا میگم دلچسب نیست پوریا تجربه در موردش داره کمری به خاطر همون اسم تویو تا که روش هست باید کیفیت بالاتری نسبت به سوناتا داشته باشه.حالا شما بین این دوتا مزیا و معایبشون رو گفتیم مقایسه فنی تا حدودی شد حالا باید شما بگی کدومش به نظرت با صرفه تره
    سوناتا هم به قدر کافی ابهت داره من دو تا عکس میذارم از هر کدوم یه مقایسه تصویری هم بکنیم.

11. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طـــهران

پيش فرض

خوب ایننجا که مشخصه کمری ابهت بیشتری داره وظاهری بروز تر دازه ...

امکانات ایندو چه تفاوتی دارن ؟

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

قدرت سوناتا رو اشتباه گفتی سوناتا 2009 مدل 4 سیلندر 2400 سی سی 162 اسب بخاره!
    کمری با اون 2 تا ایربگ از سوناتا 6 ایربگ ایمن تره! این رو به کرات تو انجمنهای دیگه راجع بهش بحث کردیم!
    البته من به شما حق میدم که راجع به هیوندای اینطور قضاوت کنید چون خاطره ی خوشی ازش ندارین اما امروز جریان فرق میکنه اصلا اینطور نیست هیوندای دیگه مثل سابق نیست خیلی پیشرفت کرده سوناتای 2008 با سوناتای 2009 زمین تا اسمان فرق داره در ضمن سوناتا مدل 2008 اون 164 اسب بخاره اما مدل 2009 اون 174 اسب بخاره 10 اسب بخار بیشتر شده من هم بالا به اشتباه 171 نوشته بودم
    هیوندای علاوه بر فیس لیفت ظاهری یه دستی هم به موتورش کشیده
    فرق سوناتای مدل 2008 با مدل 2009
    اینایی که مینویسم مدل 2008 نداره
    مجهز به سنسور سرعت - گرمکن صندلی های جلو - ایینه های تاشوی برقی - روشن و خاموش شدن اتوماتیک چراغها
    بستن درها به همراه دزدگیر - برف و یخ اب کن شیشه جلو
    اینم امکاناتی که کمری البته مدل GLX و SE داره اما سوناتا نداره
    پرده برقی عقب -
    البته مدل SE کمری فرق میکنه از سوناتا خیلی بهتره در عوض قیمتش گرونه
    از لحاز قیمت هم باز سوناتا با صرفه تره و از کمری جی ال ایکس 3 - 4 میلیون ارزونه با این پول میتونی سفارشی هم بخری

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته من به شما حق میدم که راجع به هیوندای اینطور قضاوت کنید چون خاطره ی خوشی ازش ندارین اما امروز جریان فرق میکنه اصلا اینطور نیست هیوندای دیگه مثل سابق نیست خیلی پیشرفت کرده سوناتای 2008 با سوناتای 2009 زمین تا اسمان فرق داره
    هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان در جریان هستن من سوناتا مدل 92 نداشتم که بخوام راجع بهش اینطور قضاوت کنم! ماشین من مدل 2009 بود!
    در ضمن سوناتا مدل 2008 اون 164 اسب بخاره اما مدل 2009 اون 174 اسب بخاره 10 اسب بخار بیشتر شده من هم بالا به اشتباه 171 نوشته بودم
    عددی که من گفتم رو از تو دفترچه ماشین گفتم نه از این سایتهایی که رو هوا واسه خودشون عدد اعلام میکنن!
    مجهز به سنسور سرعت
    راجع به این یه توضیح میدی؟
    ایینه های تاشوی برقی
    این مورد رو سوناتاهای شرکتی فول هم ندارن! 2009 واردات شخصی هم نداریم! پس این مورد تو ایران منتفیه!
    برف و یخ اب کن شیشه جلو
    اگه منظورت گرمکن شیشه جلوئه فقط واسه بخاره! برف و یخ رو آب نمیکنه!
    از لحاز قیمت هم باز سوناتا با صرفه تره و از کمری جی ال ایکس 3 - 4 میلیون ارزونه با این پول میتونی سفارشی هم بخری
    سوناتا سفارشی دیگه چه صیغه ایه؟ آسان موتور که مثل ایران خودرو نیست!
    الان با 37 تومن راحت میتونی یه کمری SE کم کارکرد( در حد 2-3 هزار تا که فقط آب بندی شده) بخری!

15. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •