تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: نظرسنجی :تعویض ویندوز ویستا اصلی خود لپتاپ با سون غیر اصلی ،، آیا درست است؟؟ نظر بدهید!

داره خودمونی میشه mnaderpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برو نسخه 7 نصب كن حال كن.
    اصلا اریجینال تو ایران معنا نداره

سلام .
    من منظورتون رو از اینکه اوریجینال تو ایران معنی نداره نمیفهمم !!!!!!! خوب شما وقتی یه لپ تاپ میخری 100% ویندوزش اوریجیناله !!!!!!! (البته بعضی مدلها که سیستم عامل ندارن هیچ )

چه چیزی باعث بی معنی شدن ویندوز اوریجینال لپتاپ ها از نظر شما میشه ؟؟؟

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

سلام .
    من منظورتون رو از اینکه اوریجینال تو ایران معنی نداره نمیفهمم !!!!!!! خوب شما وقتی یه لپ تاپ میخری 100% ویندوزش اوریجیناله !!!!!!! (البته بعضی مدلها که سیستم عامل ندارن هیچ )

چه چیزی باعث بی معنی شدن ویندوز اوریجینال لپتاپ ها از نظر شما میشه ؟؟؟
    خب حالا اون ویندوز اورجینال چه مزیتی نسبت به اون ویندوزی که من 2000 تومن میرم میخرم داره ؟
    منظور رفیقمون اینه که چون توی ایران کپی رایت رعایت نمیشه ، شما هر ویندوزی میخواین به صورت کپی تهیه میکنید...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

مزایای ویندوز اوریجینال :

1- نوت بوکی که خریداری می کنید از ابتدا ویندوز داره پس شما حتی اگر مبتدی هم نباشید می توانید کار خود را با آن شروع کنید

2- تمامی نرم افزارهای دمو و نصب شده رجیستر شده برای نوت بوک شما هستند و شما می توانید آپدیت های آنها را دریافت کنید

3- ابزارهای کمکی اصلی و نیز کنترل درایوها در ویندوز اوریجینال عالی می باشد و نیاز نیست برای نصب درایو و یا تنظیم کاری دردسر بکشید ... بهترین نمونه بلوتوث ، کنترل از راه دور سیستم ، ابزارهای کمکی WiFi ، دکمه های تنیم صدا و شدت نور و شورکات کی ها ...

4- در کوتاهترین زمان ممکن و بدون داشتن دانش فنی می توانید ریکاوری کنید و ویندوز را برگردانید

5- از آپدیت های مداوم ویندوز خود بهرمند شوید

ولی مزایای نسخه Clean copy که نصب می کنید :

1- اگر مشکلی در راه اندازی نباشد ، بسیار سبک و سریع هست چون عاری از تمام نرم افزارها و سرویس ها و اپلت های اضافی هست که ویندوز را شلوغ میکنه

2- امکان نصب درایورها و تنیمات به صورت دلخواه

3- امکان نصب نسخه ویندوز دلخواه و یا سفارشی شده با nlite و امثالهم و نصب درایورهای مورد نظر و دستکاری ویندوز

4- پارتیشن بندی و گرفتن ریکاوری دلخواه از سیستم بسیار ساده تر می باشد
    Last edited by REGISTERED USER; 30-08-2009 at 13:59.

4. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behzad_007_vattic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته یادتون باشه که شما با خرید لپ تاپ یا برای ویندوز آن روی پول لپ تاپ ، پول دادین یا اونو به صورت اشانتیوم جایزه گرفتین.در کل اگه واقعا از کار با ویندوزتون خسته شدین باید عوضش کنین.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مزایای ویندوز اوریجینال :

1- نوت بوکی که خریداری می کنید از ابتدا ویندوز داره پس شما حتی اگر مبتدی هم نباشید می توانید کار خود را با آن شروع کنید

2- تمامی نرم افزارهای دمو و نصب شده رجیستر شده برای نوت بوک شما هستند و شما می توانید آپدیت های آنها را دریافت کنید

3- ابزارهای کمکی اصلی و نیز کنترل درایوها در ویندوز اوریجینال عالی می باشد و نیاز نیست برای نصب درایو و یا تنظیم کاری دردسر بکشید ... بهترین نمونه بلوتوث ، کنترل از راه دور سیستم ، ابزارهای کمکی WiFi ، دکمه های تنیم صدا و شدت نور و شورکات کی ها ...

4- در کوتاهترین زمان ممکن و بدون داشتن دانش فنی می توانید ریکاوری کنید و ویندوز را برگردانید

5- از آپدیت های مداوم ویندوز خود بهرمند شوید

ولی مزایای نسخه Clean copy که نصب می کنید :

1- اگر مشکلی در راه اندازی نباشد ، بسیار سبک و سریع هست چون عاری از تمام نرم افزارها و سرویس ها و اپلت های اضافی هست که ویندوز را شلوغ میکنه

2- امکان نصب درایورها و تنیمات به صورت دلخواه

3- امکان نصب نسخه ویندوز دلخواه و یا سفارشی شده با nlite و امثالهم و نصب درایورهای مورد نظر و دستکاری ویندوز

4- پارتیشن بندی و گرفتن ریکاوری دلخواه از سیستم بسیار ساده تر می باشد

به نظر من این مقایسه کافیه تا آدم تصمیم بگیره !!! من هم کاملا الان دیگه مطمئن هستم که ویندوز اویجینال اصلا مهم نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ans's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من تا 2روز پیش ویستا اصلی داشتم حالام که 7 دارم هیچ تفاوتی برا من که نداشته فقط 7 خیلی بهتره مشکل ریجیستر هم که دیگه نداره برو 7 کن حالشو ببر

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

من الان چند وقته که Seven نصب کردم البته هنوز Vista اریجینال خودش رو هم دارم اما فقط میام توی Seven. من که تا حالا ازش بد ندیدم. تازه 64 بیت هم نصب کردم در حالی که ویستام 32 بیت بود و 3 گیگ رم رو بیشتر نمی شناخت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ans's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من الان چند وقته که Seven نصب کردم البته هنوز Vista اریجینال خودش رو هم دارم اما فقط میام توی Seven. من که تا حالا ازش بد ندیدم. تازه 64 بیت هم نصب کردم در حالی که ویستام 32 بیت بود و 3 گیگ رم رو بیشتر نمی شناخت.
    یعنی منم که ویستام 32 بود حالا می تونم 7 را 64 نصب کنم اشکال نداره ؟

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی منم که ویستام 32 بود حالا می تونم 7 را 64 نصب کنم اشکال نداره ؟
    بله
    مشكلی نداره
    اون ویستا به دین خود و این 7 هم به دین خود

11. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام . الان یه موردی پیش می آد که دوباره یه ذره جای فکر داره !! اینکه آپ دیتهای ویندوز چقدر واسمون ارزش داره !!!
    من ویستا رو پاک کردم سون ریختم ، خیلی بهتره اما ویندوز رو که آپدیت میکنم و بعد ریست که میشه ،بعد از زدن پسورد یه صفحه سیاه میآد و گیر میکنه !!! ریستور کردم درست شد . 2 بار هم ویندوز رو ریختم !!! پس عملا من آپدیت تعطیل شدم !!!
    حالا باز هم این ارزش داره که آدم ویندوز اوریجینال رو پاک کنه ؟؟؟

13. این کاربر از mnaderpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •