با سلام
از تمامی دوستان به خاطر پاسخگویی و توجه متشکرم.
با تشکر
با سلام
از تمامی دوستان به خاطر پاسخگویی و توجه متشکرم.
با تشکر
با سلام
دوستان گفتم تایپیک نزنم سایت شلوغ شه
سوالم رو اینجا میپرسم مشکل من اینه که وقتی روی نوار اسکرول scroll در dbgrid ام کلیک میکنم خطا میگیره که ازش عکس گرفتم اگه میشه راهنمایی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. سایتی که فایل رو در اون آپلود کردید قابل اطمینان نیست:
لطفا متن پیغام خطا و کدهایی که احتمالا در رویداد های dbgrid نوشتید رو قرار بدیدو یا فایل رو در جایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدیدhas been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به دوستان
متن خطا اینه
arguments are of the worong type,are out of acceptable range/ or are in conflict with one another
و کدها که در قسمت on cellclick اینه
و در قسمت on DrawColumnCell اینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که برای تغییر رنگ رکورد انتخاب شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم کمک کنید بازم مرسی داش فرهاد
از اونجا که از نوع داده ای آرگومان ها و محدوده ی قابل قبول یا تداخل با یک آرگومان دیگه ایراد میگیره، باید برنامه رو در این قسمت از کد ها trace کنید. مکان نما رو در قسمت edit1.text :=data.s_vekalat.fieldbyname('code_m').value قرار بدید و f5 رو بزنید، بعد برنامه رو اجرا کنید و به این قسمت از کد که رسید با F8 برنامه رو اجرا کنید تا متوجه بشید مشکل از کجاست
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)