تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: تندر e2 فول یا 206 sd v9 کدوم بهتره؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مدتی هست که در حال بررسی و انتخاب هستم.
    روز اول تصمیم داشتم سمند LX سفارشی بگیرم که همه رای من رو زدند و حالا موندم میون سه تا انتخاب
    1- تندر E2 فول
    2- 206 SD V9
    3- ریو

راستش این ترتیب پیشنهاد دیگرانه
    شما چی میگید؟
    اصلا فکر ریو را که نکن چون نه قیافه داره نه چیزی فقط مصرفش پایین هست. و جلوش هم کهئد خیلی کپ هست.

بین اون دوتا هم که به نظر من 206 رو بخری خیلی بهتر هست ولی قیمتش حدود 19.600 باید باشه .

در آغاز فعالیت St . ANGER . 051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد - 051

پيش فرض

با سلام . عرض شود یه اطلاحاتی انجام بدم , دوستمون گفته بود ریو 100 اسب , لوگان 110 اسب و پژو اس دی هم 110 اسبه ! اما خب ریو 98 اسبه , لوگان 105 اسبه که تویه مگان 1600cc به 115 اسب رسیده و اس دی هم 115 اسبه .
    اما به نطر من لوگان انتخاب بهتریه , چون گیربکس به کار رفته در اون گیربکس مگان 1600cc هستش و رویه همین حساب واقعا گیربکس قوی داره . اما خب عده ای این ایرادو میگیرن که قیافه لوگان چندان دلچسب نیست و یه عیب دیگه ای هم که داره وجود سقف بلندشه که باعث میشه زود چپ کنه و در آخر قطعات و لوازم یدکی اونه که طبق گفته بازار بسیار گزافه ! اما خب به همین راحتی ها هم خراب نمیشه . ولی شما میتونید با یه ارتفاع دادن به ماشین ( ارتفاع از نوع اصولی نه اینکه بیای فنر قیچی کنی !!! ) و همچنین 4 تا رینگو لاستیک البته بازم از نوع اصولی میشه ماشینو به نما آورد . در کل لوگان بهتره !!!

3. این کاربر از St . ANGER . 051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با سلام . عرض شود یه اطلاحاتی انجام بدم , دوستمون گفته بود ریو 100 اسب , لوگان 110 اسب و پژو اس دی هم 110 اسبه ! اما خب ریو 98 اسبه , لوگان 105 اسبه که تویه مگان 1600cc به 115 اسب رسیده و اس دی هم 115 اسبه .
    اما به نطر من لوگان انتخاب بهتریه , چون گیربکس به کار رفته در اون گیربکس مگان 1600cc هستش و رویه همین حساب واقعا گیربکس قوی داره . اما خب عده ای این ایرادو میگیرن که قیافه لوگان چندان دلچسب نیست و یه عیب دیگه ای هم که داره وجود سقف بلندشه که باعث میشه زود چپ کنه و در آخر قطعات و لوازم یدکی اونه که طبق گفته بازار بسیار گزافه ! اما خب به همین راحتی ها هم خراب نمیشه . ولی شما میتونید با یه ارتفاع دادن به ماشین ( ارتفاع از نوع اصولی نه اینکه بیای فنر قیچی کنی !!! ) و همچنین 4 تا رینگو لاستیک البته بازم از نوع اصولی میشه ماشینو به نما آورد . در کل لوگان بهتره !!!

دوست من تاپیک قدیمی بوده امکان اشتباه هست.
    گیربکس تندر 90 از نوع معمولی JH3 هست و گیربکس مگان 1600 از نوع معمولی JR هست.
    موفق باشید
    Last edited by mohamad skystar; 10-08-2011 at 21:02. دليل: تصحیح شدن این پست

در آغاز فعالیت St . ANGER . 051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد - 051

پيش فرض

دوست من تاپیک قدیمی بوده امکان اشتباه هست.
    در ضمن تندر 90 هم موتور و هم گیربکسش با مگان 1600 CC یکی هست که شما فقط فرمودین گیربکس هاش یکیه.
    موفق باشید

البته موتور مگان حدود 10 اسب بخار بیشتره

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •