اصلا فکر ریو را که نکن چون نه قیافه داره نه چیزی فقط مصرفش پایین هست. و جلوش هم کهئد خیلی کپ هست.
بین اون دوتا هم که به نظر من 206 رو بخری خیلی بهتر هست ولی قیمتش حدود 19.600 باید باشه .
اصلا فکر ریو را که نکن چون نه قیافه داره نه چیزی فقط مصرفش پایین هست. و جلوش هم کهئد خیلی کپ هست.
بین اون دوتا هم که به نظر من 206 رو بخری خیلی بهتر هست ولی قیمتش حدود 19.600 باید باشه .
با سلام . عرض شود یه اطلاحاتی انجام بدم , دوستمون گفته بود ریو 100 اسب , لوگان 110 اسب و پژو اس دی هم 110 اسبه ! اما خب ریو 98 اسبه , لوگان 105 اسبه که تویه مگان 1600cc به 115 اسب رسیده و اس دی هم 115 اسبه .
اما به نطر من لوگان انتخاب بهتریه , چون گیربکس به کار رفته در اون گیربکس مگان 1600cc هستش و رویه همین حساب واقعا گیربکس قوی داره . اما خب عده ای این ایرادو میگیرن که قیافه لوگان چندان دلچسب نیست و یه عیب دیگه ای هم که داره وجود سقف بلندشه که باعث میشه زود چپ کنه و در آخر قطعات و لوازم یدکی اونه که طبق گفته بازار بسیار گزافه ! اما خب به همین راحتی ها هم خراب نمیشه . ولی شما میتونید با یه ارتفاع دادن به ماشین ( ارتفاع از نوع اصولی نه اینکه بیای فنر قیچی کنی !!! )و همچنین 4 تا رینگو لاستیک البته بازم از نوع اصولی میشه ماشینو به نما آورد . در کل لوگان بهتره !!!
![]()
دوست من تاپیک قدیمی بوده امکان اشتباه هست.
گیربکس تندر 90 از نوع معمولی JH3 هست و گیربکس مگان 1600 از نوع معمولی JR هست.
موفق باشید
Last edited by mohamad skystar; 10-08-2011 at 21:02. دليل: تصحیح شدن این پست
البته موتور مگان حدود 10 اسب بخار بیشتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)