شمشیرم داره فقط تفنگ نیست.
شمشیرم داره فقط تفنگ نیست.
واقعا خیلی بازی خدایی حیف واسه Pc نمی اد
یعنی 1% هم امکاننداره که واسه pc هم بسازن؟
نه بازیش sandbox نیست
بازي براي Xbox 360 عرضه شده ، اولين امتياز اين بازي رو هم Game Informer داده و هر دو نسخه 7.5 گرفتن !
امتيازات بازي تاكنون :
Team Xbox : 86
Cheat Code Central : 80
IGN AU : 74
IGN : 66
XGN : 65
جزئيات نقد IGN :
Presentation - 7.5 : المان هاي معرفي خوب ، از صفحه هاي لودينگ گرفته تا زاويه ي دوربين كه در حقيقت زمينه ي بازي را تقويت ميكند .
Graphics - 6.0 : غير از افكت هاي فيلم مانند چيز جالب ديگري وجود ندارد .
Sound - 7.5 : هنگام مبارزات soundtrack قوي پخش ميشود ، صداپيشگي شخصيت ها هم به اندازه ي كافي خوب است .
Gameplay - 6.5 : چلنج هاي تكراري به همراه سيستم مبارزات سست كه آن طور كه بايد شما را راضي نميكنند .
Lasting Appeal - 5.0 : درجات سختي زياد براي قسمت campaign و چلنج هاي اضافي بيشمار ، اما با گذشت زمان و پيشروي در بازي شما از بازي خسته خواهيد شد .
OVERALL - 6.6 : فقط يك ميانگين نيست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازيه خوبيه ! گرافيك معمولي اما گيم ژلي نسبتا خوبي داره ! ارزش بازي كردن رو داره
خوب من بازی رو دیشب تمام کردم لازم دونستم یک سری از نکات رو برای دوستانی که بازی رو انجام ندادن یا قراره انجام بدن بگم
( فکر کنم اگه بازی برای pc می اومد اینجا خیلی شلوغ تر بود )
به نظر من بازی با اینکه بدون سر و صدا وارد بازار شد و ادعایی هم نداشت واقعا بازی ارزشمندی بود
که امتیاز خوب 7.5 هم تونست بگیره
هیجان تو این بازی حرف اول رو میزنه
موزیک ها و اهنگ های فوق العاده بازی که کاملا مچ با سکانس های بازی هستن عالی کار شدن
کنترل خیلی خوبی داره و حرکات rubi هم خیلی خوب کار شده
3 نوع اسلحه در طول بازی باز میشه که با باز شدن هر کدوم یک بار به پایگاه خود rubi بر میگریدن و یک challenge رو انجام میدین که اونم سرگرم کنندس
برای همه اسلحه ها و همه حرکات rubi در طول بازی upgarde هایی وجود داره که با استفاده از امتیاز های ناشی از زدن combo ها میتونید اونها رو باز کنید
که خیلی کارا و مفید هستن که مجموع 2 عدد achive باز میکنه
در طول بازی هم با ایجاد slow motion های مختلف میتونید از ترکیبی از این 4 اسلحه برای کشتن دشمن ها استفاده کنید که خودش 1 عدد achive رو باز میکنه
شمشیر هم قابلیت های خوبی داره که اونم up میشه و میتونید با استفاده از jump های مختلف با اون هم combo های کشنده ای ایجاد کنید
گرافیک بازی نمیشه گفت خداست
از موتور Gaia استفاده میکنه و تو بعضی از سکانس ها عالی کار شده به خصوص lighting effect های بازی تو مراحلی مثل hong kong و یا مرحله اخر که باید اون زنه رو کشت و بارون و رعد و برق میزنه خیلی چشم نواز کار شده
بازی تو بعضی از مراحل مثل مبارزات به خصوص تو مرحله اخر بازی و همچنین مراحل فوق العاده هیجان انگیزی که تو بزرگراه ها انجام میشه و باید بین ماشین ها پرید و تیر اندازی کرد , از سیستم button mashing استفاده کرده که اونم در نوع خودش جالبه
تو بعضی از مراحل هم rubi با کشتن یکی از دشمان رو بروی خودش و ریخته شدن خون طرف تو صورتش وارد یک حالت متفاوت و قرمز رنگ به اسم rage mode مشه که با ریتم تند موزیک و سریعتر شدن gameplay و speed هیجان خاصی ایجاد میکنه
این بازی رو از خیلی جهات با فیلم مقایسه کردن که بی دلیل هم نیست
خیلی از چیز های بازی از menu های بازی تا صفحه loading بازی و به خصوص effect هایی که روی بازی هست شبیه به فیلم هست و متقابلا داستانی مانند اون فیلم ها هم داره
تو سازنده های بازی هم 2 یا 3 نفری ایرانی بودن از جمله فرشید صالحی
من از این بازی خیلی خوشم اومد
و واقعا یک تجربه هیجان انگیز پر از خونریزی در برداشت که اخرش هم با چیزی که تو سکانس اخر نشون داد مشخص شد که شماره دومی هم در کار خواهد بود
موفق باشید
دمت گرم پدارم!
من قصد داشتم بگیرم ولی با این حرفایی که زدی دیگه صد در دصدش کردی.
ممنون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)