حالا یه خبری هم در مورد رتبه بگم تو دانشگاه شنیدیم که ایران بعد از تایلند
مقام دوم در جستجو را در سایتهای مبتذل دارد.البته در google ...
گفتم نگران نباشیم اینجادوم هستیم .
ولی نمی دونم چرا در tv چیزی نگفت تا یشتر از این ..........نشیم.
حالا یه خبری هم در مورد رتبه بگم تو دانشگاه شنیدیم که ایران بعد از تایلند
مقام دوم در جستجو را در سایتهای مبتذل دارد.البته در google ...
گفتم نگران نباشیم اینجادوم هستیم .
ولی نمی دونم چرا در tv چیزی نگفت تا یشتر از این ..........نشیم.
البته اين واسه مردم ايران خجالت آوره واسه خود دولت افتخار ديگري هستش چرا؟؟؟چون با كم نگهداشتن سرعت اينترنت و جلوگيري از ارسال فيلمها و ....... در حجم زياد جلوي به فساد كشيدن جوونها و احيانا جلوي تغييرات مخملي و كتاني و ابريشمي رو مي گيرن.
شنیدن لازم نیست شما برو توی گوگل 1کلمه تایپ کن ببین به عنوان پیشنهاد چی میاره مثلا کلمه "دوست" یا حتی یه حرف مثل "ع" رو تایپ کن تا نتیجه رو ببینی و متاسف بشی
من یه سری یکی ار فامیل ها اومد بهم گفت یه جستجو بزن در مورد فیلم Transformers آقا من تا کلمه فیلم رو تایپ کردم و پیشنهادات گوگل اومد داشتم اب میشدم گفتم حالا فکر میکنه من اینارو قبلا زدم
درسته این پیشنهاداتش من رو م داشت تو دردسر می انداخت.![]()
من الان Transformers را سرچ کردم هم تو سایت های فارسی بوسیله گوگل هم انگلیسی تمام چیزایی که اومد راجب به فیلم ترانسفورمر بود نه چیز دیگه یا خریدش یا زیرنویسش یا تریلرش
مطمئنی همینو زدی یا اینکه از گوگل سرچ کردی![]()
این بیچاره نوشته فیلم , تا بقیش رو بنویسه صد تا از این چیزا اومده به عنوان پیشنهاد!
البته این خنده نداره , گریه داره به خدا!![]()
حالا یه زحمت بکش ع رو هم بزن : دی !
واقعا خیلی ضایع هستش ! فکر کن یکی بالا سرت وایساده میخوای سرچ کنی ! فکر میکنه تو تمام این سایت ها قبلا رفتی !
بیا ع را هم زدم
اینم صفحه اش
همش درباره امامان است کجاش ضایعه است دوربین مخفیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکنه من ایران نیستم و خبر ندارم
شما شاید از موتور دیگه ای جستجو میکنید![]()
اها الان فهمیدم شما صفحه اول گوگل را میگید
عجب ها تا حالا ندیده بودم
خیلی این بخش حدس زدن گوگل باهوشه
شما ع رو بزن و منتظر پيشنهادات گوگل باش. سرچ نكن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)