تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: ..<<سيستم كامل با بودجه 2 ميليون تومان>>..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هر دو 22 اینچ هستند
    مشخصات T220P:
    Dynamic Contrast: 1:50000
    Resolution:1920 x 1200
    Respone Time:2ms
    زمان پاسخگویی رو اشتباه زدید . Response Time = 5 ms
    دوم اينكه اگر نكته ي خاصي راجع به قطعات پيشنهادي , مربوط به موقع خريد هست (مثل گارانتي يا عكس رو جعبه و يا....) خوشحال ميشم بگين.
    1.اول اینکه دقت کنین Cpu تون حتما داخل جعبه ی پلمپ شده باشه. نوع CPU رو دقت کنین که D0 باشه. برای تشخیص به جعبه دقت کنید در قسمت S-spec نوشته شده باشه SLBEJ
    2. به مشورت های فروشنده اصلا توجه نکنید!
    3. چون تا حالا اسمبل نکردید بهتره این کار رو به یک فرد خبره بسپارید.

2. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

زمان پاسخگویی رو اشتباه زدید . Response Time = 5 ms
    درسته
    اصلاح میکنم
    مرسی

4. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

اول اينكه به نظر ميرسه قطعاتي رو كه شما پيشنهاد دادين از پتانسيل اوركلاك خوبي برخوردار باشند با توجه به اينكه من تا به حال اين كار رو نكردم(يعني اصلا نميتونستم) به نظر شما با كمي تحقيق از عهدش بر ميام يا اين , كلا برا خفناست؟
    فعلا که به نظر من نیازی به اورکلاک نیست ولی احتمالا تو آینده لازمتون بشه
    کار سختی نیست به کمک دوستان اینجا،خیلی راحت یاد میگیرین
    وم اينكه اگر نكته ي خاصي راجع به قطعات پيشنهادي , مربوط به موقع خريد هست (مثل گارانتي يا عكس رو جعبه و يا....) خوشحال ميشم بگين.
    همونجوری که دوستمون گفتن CPU حتما D0 باشه
    D0 خنکتر،کم مصرف تر و قابلیت اورکلاک بهتری هم داره
    تمام قطعات رو پلمپ شده و با گارانتی معتبرشون بگیرید و از فروشنده مهلت تست بخوایین
    و سوم من تا به حال قطعات كامپيوتر اسمبل نكردم البته نه اينكه هيچي ندوم. توضيحات درون كاتالوگ قطعات كافي است يا اين كا رو به فروشنده بسپارم؟
    منم توصیه می کنم برای اولین بار این کار رو خودتون انجام ندید و به شخص وارد تری بسپارید
    البته نه اینکه کار سختی باشه ولی بعضا دیده میشه بعضی نکته های کوچیک بدجور کار دست آدم میده
    2. به مشورت های فروشنده اصلا توجه نکنید!
    این توصیه رو خیلی جدی بگیرید
    فروشنده ها سعی میکنند برای سود بیشتر شما را قانع کنند که قطعات دیگری بگیرید
    به هیچ عنوان توجه نکنید که اصلا به نفع شما نیست و فقط منافع خودشون رو می بینند!
    Last edited by Ultra_Black; 24-08-2009 at 18:28.

6. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

خیلی معذرت میخوام ولی من کارت های گرافیکی که پیشنهاد دادین رو رد میکنم ! اگه میخواد پول 4890 بده بهتره 1 یا 2 ماه صبر کنه کارت های سری 5 ati عرضه بشه که DX11 هستن و کارایی خیلی خوبی در کنار قیمت مناسب دارن
    چون با این اوضاع خرید یه کارت high end که DX10 باشه خیلی ارزش نداره ( البته نظر شخصیه )

داره خودمونی میشه Roger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    DarkSide Of The Moon

پيش فرض

این توصیه رو خیلی جدی بگیرید
    فروشنده ها سعی میکنند برای سود بیشتر شما را قانع کنند که قطعات دیگری بگیرید
    به هیچ عنوان توجه نکنید که اصلا به نفع شما نیست و فقط منافع خودشون رو می بینند!
    با سلام و تشكر دوباره

آقا من ديروز نزديك پايتخت بودم گفتم بريم يه قيمتي بگيرم. البته غير از يه مورد رم كه قيمت داد 230 (شما گفته بودي 190) بقيه رو 5 يا 6 تومان ارزون تر گفت .

اما حالا شروع شد اولش كه گفت كارت گرافيك 4850x2 ديگه تو بازار نيست و تموم شده و گفت چرا 285 نميذاري كه خيلي بهتره.

بعدش گفت كه اين پاور كه ميگي اصلا خوب نيست و من acbl660 رو پيشنهاد ميكنم.

و در انتها هم از يه مغازه اي كه به ظاهر نمايندگي سامسونگ بود راجع به مانيتور پرسيدم كه گفت ديگه t220p وارد نميكنن.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

خیلی معذرت میخوام ولی من کارت های گرافیکی که پیشنهاد دادین رو رد میکنم ! اگه میخواد پول 4890 بده بهتره 1 یا 2 ماه صبر کنه کارت های سری 5 ati عرضه بشه که DX11 هستن و کارایی خیلی خوبی در کنار قیمت مناسب دارن
    چون با این اوضاع خرید یه کارت high end که DX10 باشه خیلی ارزش نداره ( البته نظر شخصیه )
    والا همچین هم High End نیست و اگه قرار باشه مانیتور رو T220P بردارند برای بازی به کارت گرافیک قدرتمندی مثل 4850X2 نیاز هست
    آقا من ديروز نزديك پايتخت بودم گفتم بريم يه قيمتي بگيرم. البته غير از يه مورد رم كه قيمت داد 230 (شما گفته بودي 190) بقيه رو 5 يا 6 تومان ارزون تر گفت .
    گرون گفته همون دوستمون جناب atheistboy
    190 تومن گرفته
    ما حالا شروع شد اولش كه گفت كارت گرافيك 4850x2 ديگه تو بازار نيست و تموم شده و گفت چرا 285 نميذاري كه خيلي بهتره.
    ضعیفتر از 4850X2 هست و همچنین گرونتر که ارزش خرید نداره
    شکی در کیفیت پاورهای Acbel نیست ولی قیمتشون خیلی گرونه و 660 وات برای این سیستم کافی نیست و ارزش نداره بیش از 200 وات رو به خاطر برند Acbel از دست بدین!
    پاورهای گرین هم کیفیت خیلی خوبی دارن
    و در انتها هم از يه مغازه اي كه به ظاهر نمايندگي سامسونگ بود راجع به مانيتور پرسيدم كه گفت ديگه t220p وارد نميكنن.
    بله کمیاب شده ولی بگردی پیدا میشه
    قبلا قیمتش 270 تومن بود الان 320-330 تومن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام و تشكر دوباره

اما حالا شروع شد اولش كه گفت كارت گرافيك 4850x2 ديگه تو بازار نيست و تموم شده و گفت چرا 285 نميذاري كه خيلي بهتره.

-شما چرا رفتی پایتخت. باید بری مرکزش . جاهایی مثل بازار رضا و "مجتمع ایرانیان" در خیابان ولی عصر.
    -هزار بار گفتم به راهنمایی فروشنده ها هیچ توجهی نکنید. فروشنده وقتی میگه فلان قطعه تو بازار نیست غیر مستقیم می خواد شما رو مجبور کنه که از سر ناچاری قطعه ای که تو مغازش هست رو بخرید.
    - رمی که من گرفتم از ده ها جا قیمت کردم و قیمت هایی حتی بالاتر از 300 هزار تومن هم پیدا کردم. شما بازار رو خوب بگردید و ارزونترین رو بخرید.

والا همچین هم High End نیست و اگه قرار باشه مانیتور رو T220P بردارند برای بازی به کارت گرافیک قدرتمندی مثل 4850X2 نیاز هست
    t220p یک مزیت داره و اونم اینه که دو تا رزولویشن نیتیو داره! یعنی کسانی که کارت گرافیک خیلی بالا ندارن، می تونن به راحتی و بدون افت کیفیت تو رزولویشن 1680 * 1050 بازی کنن. خود من بازی هایی مثل Crysis و GTA رو در این رزولوشن با این مانیتور بدون افت کیفیت بازی می کنم.
    Last edited by Yi Yi; 25-08-2009 at 10:55.

11. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

-شما چرا رفتی پایتخت. باید بری مرکزش . جاهایی مثل بازار رضا و "مجتمع ایرانیان" در خیابان ولی عصر.
    -هزار بار گفتم به راهنمایی فروشنده ها هیچ توجهی نکنید. فروشنده وقتی میگه فلان قطعه تو بازار نیست غیر مستقیم می خواد شما رو مجبور کنه که از سر ناچاری قطعه ای که تو مغازش هست رو بخرید.
    - رمی که من گرفتم از ده ها جا قیمت کردم و قیمت هایی حتی بالاتر از 300 هزار تومن هم پیدا کردم. شما بازار رو خوب بگردید و ارزونترین رو بخرید.

t220p یک مزیت داره و اونم اینه که دو تا رزولویشن نیتیو داره! یعنی کسانی که کارت گرافیک خیلی بالا ندارن، می تونن به راحتی و بدون افت کیفیت تو رزولویشن 1680 * 1050 بازی کنن. خود من بازی هایی مثل Crysis و GTA رو در این رزولوشن با این مانیتور بدون افت کیفیت بازی می کنم.
    تایید میشه نکته خیلی خوبی بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    In the nowhere but in every where

پيش فرض

با سلام این دوستمون راست میگه اصلا سمت پایتخت نرو اونجا فقط نوت بوک فروشی شده قبلا بهتر بود اما در حال حاضر باید بری ایرانیان یا بازار رضا هر نوع تنوع مارک یا قیمت هم توش پیدا میکنی در باره مانیتور t220p باید بگم که همین دیروز اونجا بودم دقیقا ورودی بازار رضا نمایندگیش هست مانیتور هم داره موفق باشی

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

گرون گفته همون دوستمون جناب atheistboy
    190 تومن گرفته
    شکی در کیفیت پاورهای Acbel نیست ولی قیمتشون خیلی گرونه و 660 وات برای این سیستم کافی نیست و ارزش نداره بیش از 200 وات رو به خاطر برند Acbel از دست بدین!
    پاورهای گرین هم کیفیت خیلی خوبی دارن
    بله کمیاب شده ولی بگردی پیدا میشه
    قبلا قیمتش 270 تومن بود الان 320-330 تومن
    GTX 280, GTX 285 و 4850x2 تقریبا تو یه سطح هستند ولی از لحاظ قیمت از 4850X2 گرونتر هستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •