تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: راهنمایی در خرید رم

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

من میخوام رم 4 گیگ بخرم .

حال میخوام بدونم دو تا 2 گیگ بهتره یا یک عدد 4 گیگ ؟

با توجه به اینکه مادربورد P43 گیگا هست یا ساپورت 16 گیگ رم .

به نظرم پکیج DUAL CHANEL شرکت GeiL حرف نداره حدود 80 تومان عالیه

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

زیر 20 تومن رم 1 گیگ ddr2 که مادر برد msi اون رو پشتبانی کنه چی بگیرم؟! الان یه 512 روشه,می شه یکی هم بذارم بغلش؟!بشه 1.5!؟
    شما با این کار خودتون رو از قابلیت دوال چنل ، که کارایی رو خیلی بالا می بره محروم می کنید و بسته به نوع مادربرد و رم ها حتی ممکنه سیستم پایدار نباشه !! شما با 16000 هزار تومان می تونید یک ماژول 1 گیگی و با 30000 تومن می تونید 2 تا مازول 1 گیگی patriot بگیرید که کارایی و کیفیت خیلی خوبی داره و اون 512 رو هم از خدمت خارج کنید!

3. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

برادر اینی که گفتی dual chanel یعنی چی؟! اگه بذارم باشه و دوتا رم 1 گیگ هم بذارم روش بازم سرعت میاد پایین؟!

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برادر اینی که گفتی dual chanel یعنی چی؟! اگه بذارم باشه و دوتا رم 1 گیگ هم بذارم روش بازم سرعت میاد پایین؟!
    آره!! این قابلیت زمانی فعال می شه که دو یا 4 رم هم حجم و هم فرکانس روی مادربردی که از این قابلیت پشتیبانی کنه قرار می گیره ، و باعث می شه مادربرد اطلاعات رو بین دو ماژول تقسیم کنه و با این کار پهنای باند رو بسیار بیشتر کنه!

6. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلامی دوباره
    من منظورم رم DDR2 هست .
    با توجه به اینکه مادربورد گیگابایت EP43-DS3L با قابلیت Dual Channel هست و با قابلیت ساپورت 16 گیگ رم .
    حال مثلا این مادربورد چون 4 تا اسلات داره و من اگه بخوام از رم 2 گیگ استفاده کنم که مثلا هر اسلات یک 2 گیگ باشه میشه در کل 8 گیگ رم و بقیه رو نمیتونم استفاده کنم .
    اما اگه الان یکی یا دو تا 4 گیگ بزنم میتونم از جاهای خالی اسلات های دیگه در آینده استفاده کنم .
    حال نظر شما چیه ؟

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حال مثلا این مادربورد چون 4 تا اسلات داره و من اگه بخوام از رم 2 گیگ استفاده کنم که مثلا هر اسلات یک 2 گیگ باشه میشه در کل 8 گیگ رم و بقیه رو نمیتونم استفاده کنم .
    اما اگه الان یکی یا دو تا 4 گیگ بزنم میتونم از جاهای خالی اسلات های دیگه در آینده استفاده کنم .
    حال نظر شما چیه ؟
    برای الان همون 4 گیگ هم کافیه . الان ماژول رم های 4 تا 4 گیگ و 4 تا 2 گیگ تو ایران وجود نداره و اگه هم باشه قیمتش خیلی بالاست.
    Last edited by Professor Massoud; 25-08-2009 at 19:04.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

هنوز ماژوال رم 4 گیگ DDR2 وجود نداره و اون 16 گیگ ساپورت بیشتر تبلیغات هست . شما میتونید حد اکثر از 8 گیگ استفاده کنید !
    وجود داره!
    ماژول های 16GB هم اکثر شرکت های تولید کننده دارند.یعنی 4x4GB که یکی از دوستان هم یک ماژول 4x2GB OCZ Vista Upgrad 800MHZ Cl5 تهیه کرده بود فکر میکنم 195 تومن.

موفق باشید.

10. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

وجود داره!
    ماژول های 16GB هم اکثر شرکت های تولید کننده دارند.یعنی 4x4GB که یکی از دوستان هم یک ماژول 4x2GB OCZ Vista Upgrad 800MHZ Cl5 تهیه کرده بود
    موفق باشید.
    فکر میکنم 195 تومن.
    درسته وجود داره من تازه دیدم . ولی خب فکر نمی کنم قیمت 16 گیگ رم 195 باشه . با اون قیمتی که من تو لینک می بینم ، ارزش خرید نداره ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4x2GB OCZ
    البته این که 4 تا 2 گیگ میشه 8 گیگ !
    Last edited by Professor Massoud; 25-08-2009 at 16:00.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ببخشید منظورم 4x4gb بود البته ماژول های 4X2gb هم دیدم همچنین 2X4GB .قیمت هم دقیق ندارم.
    درسته وجود داره من تازه دیدم . ولی خب فکر نمی کنم قیمت 16 گیگ رم 195 باشه . با اون قیمتی که من تو لینک می بینم ، ارزش خرید نداره ...
    مسعود جان یک ذره فکر کن!
    کجا قیمت 4X4GB 800Mhz اونم CL6 رو هم میشه 16GB اینجوری که شما آدرس دادی حدودا 900 دلاره! دیگه هر کدم از رم های 4GB که 800 mHZ که تازه CL6 هم هست 100 هزار تومن!! حساب کنیم میشه 400 تومن اونوقت شما چطوری میگی که حدودا 900 دلاره؟!
    امان از دست این سایت ها........
    Last edited by D3vil_A; 25-08-2009 at 16:13.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببخشید منظورم 4x4gb بود البته ماژول های 4X2gb هم دیدم همچنین 2X4GB .قیمت هم دقیق ندارم.

مسعود جان یک ذره فکر کن!
    کجا قیمت 4X4GB 800Mhz اونم CL6 رو هم میشه 16GB اینجوری که شما آدرس دادی حدودا 900 دلاره! دیگه هر کدم از رم های 4GB که 800 mHZ که تازه CL6 هم هست 100 هزار تومن!! حساب کنیم میشه 400 تومن اونوقت شما چطوری میگی که حدودا 900 دلاره؟!
    امان از دست این سایت ها........
    من از سایت هیچ دفاعی نمی کنم . ولی براحتی میشه گفت 195 تومن قیمت درست نیست ...همین قیمت رو در سایتهای دیگه دیده بودم .

دوست عزیز ، مگه من وکیل مدافع سایت ها هستم که در مورد درست و غلط بودن اطلاعاتش باید به شما توضیح بدم ؟
    Last edited by Professor Massoud; 25-08-2009 at 18:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •