اینی که شما میفرمایید سایزه 46 هستش و قیمتش هم 5.200.000 هستش ایشون سایزه 55 رو خریدن که قیمتش 10.000.000 هستش
توجه میکنی دوست عزیز؟در ضمن این سری الان بهترین سریه سونی هستش چطوری شما میفرمایید بدرد بوخور نیست من که نمیفهمم
![]()
اینی که شما میفرمایید سایزه 46 هستش و قیمتش هم 5.200.000 هستش ایشون سایزه 55 رو خریدن که قیمتش 10.000.000 هستش
توجه میکنی دوست عزیز؟در ضمن این سری الان بهترین سریه سونی هستش چطوری شما میفرمایید بدرد بوخور نیست من که نمیفهمم
![]()
بهترین سری سونی باشه وقتی بهترین تلویزیون دنیا قیمتش نصف اینم کمتره کیفیتش دو برابر اینه سونی مونی کیلو چنده ؟ حالا سونی نباشه از کره میرخ اومده باشه!
اون قیمتی که من گفتم واسه 55 بود خواستی بگو برات بیارم.
من خودمم تهران نمایندگی سونی 10 تومن قیمت کردم...اون قیمتی که من گفتم واسه 55 بود خواستی بگو برات بیارم.
سونی این مدلو دیگه تولید نمکنه به جاش x550 زده که جدیده این مدله هست همین روزام میاد ایران اون نمایندگی که من رفتم فروشندش میگفت نخر چون جدیدش اومده ارزونترم هست اون طرفیم که شما رفتین حتما ساده گیرتون آورده.
چیز به درد بخوری نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
پیشنهاد میکنم بری این تلوزیونو ا نزدیک ببینی شاهکاره
وقتی اینجوری نوشتی انگار داری درمورد s310 صحبت میکنی![]()
X450A به نظر من واقعا پنل عالی هست ولی یک مشکل خیلی بزرگ داره و اون هم Over Price بودنشه یعنی کیفیت تصویرش از قیمتش خیلی پائینتره.
این table score ها از سایت Hometheater magazine که مجله ای هم به همین نام تو ایالات متحده داره خودتون مقایسه کنید با یک پنلی که قیمتش یک سوم یا یک چهارم این پنل هست.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه باباااااااااااااااااااااا ااا!!!!!!!!!!!!!!!!!
اه راست میگیا من اصلا تلویزیون ندیده بودم تو عمرمالان تازه فهمیدم تلویزیون چی چی هست
تا حالا فک میکردم داریم راجب آپارات حرف میزنیم.
باور کن![]()
ببخشید من می پرم وسط بحثتون اما ما هم رفته بودیم خونه ی یکی از اقوام x450داشتند اما اصلا کییفیت خوبی نداشت تعجب کردم که از چنین مارکی هم این کیفیت در بیاد...
Last edited by ardavan_2008; 25-08-2009 at 21:49.
خوب سلیقه ها متفاوته اما اقای terry bogard طوری در مورد این تلویزیون حرف میزنن انگار به قول اون دوستمون داره در مورد s310 حرف میزنهمن خودم تصویره z450 رو بیشتر قبول دارم و مطمعنا سری z550 باید خیلی تلویزیون خوبی باشه
![]()
اما در کل همشون خوبن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)