آلبرز جان ولی دوستان گفتن که باید آپدیت کنم تا این گزینه تو بایوس فعال بشه!!!!
حالا این نرم افزاره چی هست لینک بده یک تست کنم ببینم چی میشه.....
آلبرز جان ولی دوستان گفتن که باید آپدیت کنم تا این گزینه تو بایوس فعال بشه!!!!
حالا این نرم افزاره چی هست لینک بده یک تست کنم ببینم چی میشه.....
البرز جان ACC فقط داخل Bios اعمال میشه.من منظورم ، نرم افزار acc تحت ویندوز بود و نه داخل بایوس! اون نرم افزار رو داری؟
کاش بایوس رو به روز نمی کردی ، چون amd در بایوس های جدید تغییراتی اعمال کرده که جلو این کار رو بگیره!
میشه به نسخه های بایوس قبلی برگردوند.
شما دنبال یه نسخه از بایوس باش که توش این گزینه باشه بعد خبر بده تاکمک کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از آپدیت بود و الان که آپدیتش کردم هم این گزینه رو داره.....
منتظرم.....
تو نسخه های جدید ، این قابلیت فعال کردن یک هسته رو برداشتن! شما نسخه ی بایوس قبلی رو نصب کن!![]()
نسخه اواش تو خود سایت گیگابایت هست حالا می خوام بدون واقعآ فعال کردن این هسته تآثیر چشمگیری داره یا بعد از فعال کردنش می تونم اورش کنم,منظورم اینه که پایدار میمونه.....
بعد از فعال کردن این هسته ، پردازنده ی شما کاملأ شبیه یک پردازنده ی 4 هسته ای phenom 2 940 می شه!!!
اورکلاک هم می تونید بکنید!
آقايون با 7750 و 7850 نميتونيد چهار هسته اي كنيد اگر مي تونيد بهم بگيد چه مادربوردي؟ تنها روي 720 وو 810 امكان پذيره.خودم 7850 دارم اگر ACC روي auto بزنم خاموش ميشه.بايد cmos را پاك كنم.مادربوردم بايوستار ta790gx a2 ست.بايوسش آخرين ورژن است
Last edited by Behrouz_se60; 29-08-2009 at 13:14.
سلام. من که تا حالا نشنیدم کسی این کار رو بکنه!! سایت معتبر tomshardware با مدل های 710 و 720 این کار رو کرده بود!
البته كسي هم اينكار رو كرده ولي فقط روي مدل amd engineering sample انجام داده تونسته اينكار رو انجام بده من پست اول خوندم فكر كردم يارو ميگه چطوري 7750 7850 رو تبديل كنيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)