والا من دیشب دیدماِ
یعنی ارزش دیدن نداره؟
دیشب ندیدم.
به جز خجالت کشیدن دیگه هیچ حس دیگه ایی بهم دست نداد
ولی جاتون خالی کللی هم خندیدم
ببینین حداقل یکم بخندین
بچه رو گرفته بغلش انگار لوله هست![]()
والا من دیشب دیدماِ
یعنی ارزش دیدن نداره؟
دیشب ندیدم.
به جز خجالت کشیدن دیگه هیچ حس دیگه ایی بهم دست نداد
ولی جاتون خالی کللی هم خندیدم
ببینین حداقل یکم بخندین
بچه رو گرفته بغلش انگار لوله هست![]()
دوستان یکی بگه دیشب چی شد....
داستان این بچه بغل کردنه چیه ؟ مگه فیلمش جنگی نیست ؟؟؟!
داستانش در مورد حمله مغول به ایرانهدوستان یکی بگه دیشب چی شد....
داستان این بچه بغل کردنه چیه ؟ مگه فیلمش جنگی نیست ؟؟؟!
یکی از نقش های فکر کنم اصلی با مغولا میجنگه و کلی مغول میکشه
بعد میره یه بچه رو نجات میده و همینجوری که بچه بغلشه(اگر تکرارشو نگاه کنید تابلو هست که بچه نیست و یه لوله ی مغواییه)میجنگه با مغولا و بعدش یه تیر میزنن به نزدیک قلبش...بعد دوستش میبردش خونه ی یه طبیب که از اون طرف زن طبیب هم داره بارداره و داره بچش به دنیا میاد...دیگه این یارو زخمیه رو میارن و میخوابوننش روی تخت که درمانش کنن(توجه داشته باشید که تو این مدت بچه هنوز بغل طرفه و هیشکی ازش نمیگیره بچه رو
)که بالاخره دختر طبیب میاد بچه رو میگیری و وقتی طبیب داشت یارو رو معاینه میکرد دخترش میاد داد میزنه که بابا بچه مرد(بچه ی طبیب که تازه به دنیا اومده بود)بعد این مرده هم میاد یا الله یا الله میکنه و یا علی یا علی میکنه و بچهه خوب میشه و بعد میره اون زخمیه رو خوب میکنه
حالا اسم این بچه ی به دنیا اومده رو میذاره جمشید که انگار قراره اون نقش اصلیه داستان باشه
من که تاریخم خوب نیسدیگه نمیدونم چی میشه...بقیشم امشب ببینین
![]()
اونجا که اون پهلوانه می جنگید حس می کردم داره ادای جومونگ رو در می یاره
ولی خودمونیما این شبنم قلی خانی و برزو ارجمند چطوری هم زمان توی دوتا فیلم بازی می کنن این چه جوریاست؟؟؟
ای بابا کمبود بازیگر همینه دیگه البته من از هر دوشون خوشم میآد اما ....
البته بازیگره ارزون منظورم بود.
منم چند تا صحنه شو دیدم یاد جومونگ افتادم.
انگار اول قرار بود کانال یک سریال "شب هزار و یکم" رو نشون بده که دقیقه 90 تغییر دادن.
برزو ارجمند هم همیشه تو چند تا سریال همزمان هستش.
شبنم قلی خانی خوبه ولی از برزو ارجمند خوشم نمیاد![]()
امشب و فرداشب؛
آنچه در قسمت سوم و چهارم «نردبام آسمان» ميبينيد
خبرگزاري فارس: خلاصه داستان قسمتهاي سوم و چهارم سريال تاريخي «نردبام آسمان» منتشر شد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت خبري سيما فيلم، قسمت سوم مجموعه تاريخي «نردبام آسمان» به كارگرداني محمد حسين لطيفي امشب (دوم شهريور) ساعت 22:40 از شبكه يك سيما پخش ميشود.
در قسمت دوم چنان كه گذشت ياران صفدر مبارز كه نقش آن را حسن پور شيرازي بازي ميكند، گاري و هرآنچه را كه سربازان به اسم ماليات از مردم گرفته بودند، پس ميگيرد. جمشيد كه از ترس مردم گريخته و سوار گاري خراج شده بود، از مخفيگاهاش درگاري بيرون ميآيد و فرار ميكند. ياران صفدر به دنبال او ميروند تا اين كه در رويارويياش با صفدر، وي به فراست و هوش پسر مسعود طبيب پيبرده و پاي دوستي چندين و چند ساله اين دو، در همان جا بنا ميشود. اما بي تابي مسعود طبيب براي يافتن پسر و حمله داروغه به صفدر و يارانش وقايع ديگري را رقم ميزند.
اما در قسمت سوم اين مجموعه كه سه شنبه شب بر روي آنتن خواهد رفت، به وساطت خاتون ، حاكم جمشيد را از زندان آزاد ميكند.
20 سال ميگذرد و حالا غياثالدين جمشيد كاشاني شاگرد و مريد صفدر رهبر مبارزان شده و درصدد كسب علم برآمده است. در همين زمان بيماري واگيرداري بر شهر سايه مياندازد. غياث براي درمان مبارزان به اردوگاهي ميرود و دستور ميدهد لباسهايشان را آتش بزنند. از دود آتش، داروغه به اردوگاه ميرود و جنگ سختي ميان صفدر و او روي ميدهد. در اين ميان جمشيد را دستگير ميكنند اما به دليل هوش وي در درمان بيماريها، به وساطت پدرش وي را آزاد ميكنند. اما حادثه همچنان در كمين است.
در قسمت چهارم ، معين به صحرا مي رود تا سراغ صفدر رابگيرد اين در حالي است كه غياث نيز در زندان است. كاروان عبدالغفور سجزي كه در علم جفر شهره است به همراه آي بانو دخترش به شهر كاشان ميرسد. در اين ميان سيد علي تصميم به آزاد كردن غياث ميگيرد وپس از ديدار حاكم با سجزي و تعريف و تمجيد از رسالهاي كه جمشيد نوشته است ، باعث ميشود حاكم دستور دهد جمشيد را از سياهچال بياورند. اما داروغه خواهان اعدام جمشيد است و...
بينندگان قسمت هاي ياد شده شاهد بازي بازيگراني چون وحيد جليلوند ( غياث الدين) ، برزو ارجمند(معين الدين) شبنم قليخاني (ويس)، ويشكا آسايش (آي بانو) ، داريوش كاردان (مسعود طبيب) ، زهرا سعيدي (مادر غياثالدين) ، بهار ارجمند (خورشيد – خواهر غياث الدين) ، مليحه نيكجومند(بي بي) ، عليرضا كمالينژاد (سيد علي آهنگر) ، عليرضا مظفري (كودكي غياث الدين) ، مهدي عطاران (كودكي محمود)، صدف اختر (كودكي ويس) و ... خواهند بود.
«نردبام آسمان» كه محسن علي اكبري آن را در 15 قسمت 45 دقيقه اي تهيه كرده است از محصولات ( الف )مركز سيما فيلم است كه در ايام ماه مبارك رمضان هر شب بر روي آنتن شبكه ميرود.
تا اینجاش که خوب بود مبارزه هاشم پسندیدم! نکنه دوس داشتید مثل مبارزات تخیلی راهبان معبد شائولین شمشیر بزنن؟؟؟؟؟؟؟ اون قضیه زنده شدن جمشید و هم چیز عجیبی نیست گاهی اتفاق می افته
Last edited by *Necromancer; 25-08-2009 at 02:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)