از كجا معلوم شايد باشه شما كه نديديشنوشته شده توسط a.toraby
از كجا معلوم شايد باشه شما كه نديديشنوشته شده توسط a.toraby
سلام عزیزان
برای کانفیگ اکسس پوینت هایی که بصورت وبی کانفیگ میسوند توی رد هت 9 و به صورت متنی چه مدلی باید کانفیگ کرد؟
اول از اينكه ميخواي سرور محلي لينوكس را بندازي خيلي خوشم اومد.
دوم:
دوست خوب اگه در حين نصب لينوكس (ردهت يا مندراك يا .... فرقي نداره من با مندراك و ردهت كار كردم) گزينه هاي ابجكتهاي سرور NIS Server و Samba Server را فعال كرده باشياولين قدم را برداشتي .
سرور Nis براي يك شبكه محلي است و اگه Clinetهاي ويندوز داري بايد Samba server را هم تنظيم كني .
اولش پيچيده و مشكل به نظر ميرسه( چون 3 سال پيش كه من اي كار را براي 5 كامپيوتر كردم و چون توي ايران كمتر جايي نياز به چنين شبكه هايي داشت مسلماً پيدا كردن كمك واطلاعات لازم بسيار برام سخت بود اما با كمك اينترنت و مقالات بعد از 2 ماه موفق شدم)اما بعد از نتيجه پي به قدرت و ابهت و سادهگي لينوكس خواهي برد .![]()
و واقعا چقدر دلپذير و زيبا بود ويندوز سرور بايد لونگ بندازه![]()
سوم:
اما راهنمايي :
اين آدرس و مراحل داخل مقاله را با دقت طي كن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمك خواستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nv onljdl .
چهرم:
در چه شهري هستي؟
اول از اينكه ميخواي سرور محلي لينوكس را بندازي خيلي خوشم اومد.
دوم:
دوست خوب اگه در حين نصب لينوكس (ردهت يا مندراك يا .... فرقي نداره من با مندراك و ردهت كار كردم) گزينه هاي ابجكتهاي سرور NIS Server و Samba Server را فعال كرده باشياولين قدم را برداشتي .
سرور Nis براي يك شبكه محلي است و اگه Clinetهاي ويندوز داري بايد Samba server را هم تنظيم كني .
اولش پيچيده و مشكل به نظر ميرسه( چون 3 سال پيش كه من اي كار را براي 5 كامپيوتر كردم و چون توي ايران كمتر جايي نياز به چنين شبكه هايي داشت مسلماً پيدا كردن كمك واطلاعات لازم بسيار برام سخت بود اما با كمك اينترنت و مقالات بعد از 2 ماه موفق شدم)اما بعد از نتيجه پي به قدرت و ابهت و سادهگي لينوكس خواهي برد .
و واقعا چقدر دلپذير و زيبا بود ويندوز سرور بايد لونگ بندازه
سوم:
اما راهنمايي :
اين آدرس و مراحل داخل مقاله را با دقت طي كن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمك خواستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nv onljdl .
چهرم:
در چه شهري هستي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)