[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان
این مدل را که گذاشتید قیمتش چقدره تو بازار؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان
این مدل را که گذاشتید قیمتش چقدره تو بازار؟
ممنون که تحویل گرفتین آقایون!!
قیمت اون مدل 1850 بودش با گارانتی سازگار که یه جا 1780 هم قیمت کردم،البته اگه t500 هم بخواهید شاید قیمتش مقبول تر باشه،1590
البته بزرگتره وباطریش هم تو review ها کمتر میمونه،با 9Cell باطری 6 ساعت و لی t400 با 9سل تا 10 ساعت!
البته باید گفت که t400 دارای ati 3470 هستش ولی t500 دارای ati3650 که خیلی قویتره همینور lcd بزرگتر(هر دو به صورت هیبریدی با یک گرافیک intel برای مصرف باطری کمتر کار میکنند)
که این اعداد در هر صورت بیشتر از موارد مشابه در برندهای دیگر هستش
بخاطره کارت گرافیک یه خورده نظرم به t500 رفته
راجع به اون دوستمونم که گفتن کاربر پسند نیست،حق با ایشونه،چون از لحاظ شکلی واقعا تفاوتی ندارند و بیشتر به جنبه کارایی پرداختند،که البته بعضی ها مثل من زیاد قیافه براشون مهم نیست ...
البته تو review ها یه چیزی راجع به keyboard سری جدید خونده بودم که مثل قبلیا محکم نیست چون صفحه فلزی پشتش رو برداشتن،و کلی ناراضی بودن از این،بخاطر همین تو سری های جدیدش با تقویت اضافه داده بیرون
دوستام کسی میدونه چطور میشه فهمید جنسی که میخریم از کدوم سریه؟چون سریهای قبلی thinkpad بخاطره کیبوردشون که خیلی محکمه معروف بودن
?کسی جوابی نداره؟!
دوستان اگه کسی چیز بیشتری راجع به این لپتاپ t400 یا t500 یا w500 میدونه یا داره ممنون میشم،از کارایی و گرافیکیشون مخصوصا
چون تو review ها که میخوندم دماشون خیلی خیلی پایینه حتی t500 که ati 3650 داره که خیلی نزدیک به 3670 هستش که در دل1640 هست،کانفیگ هشونم برابره اما دل مثل بخاری میمونه اما این دما در حده دمای بدن داره!
چطوری امکانش هست؟ چون همه میکن از لپتاپ با کانفیگ بالا باید انتظاره گرما رو هم داشت!(البته من به عنوان کسی که یکمی از الکترونیک سر در میارم میدمن که گرما روی قطعات تهثیر میزاره) واسه همین اینقد به گرما گیر میدم،چون لپتاپ عمری میخوام)
در ضمن قیمت جدید t400 wpr هم پایین اومده و شده 1700, شاید بیشتر وسوسه کننده شده باشه(t500 هم 1750)
کسی نبود به ما کمکی بکنه؟
خوب سری T و W تا قبل از این گران و کمیاب بوده و همچنین طرفداران این نوت بوک ها در ایران بسیار قلیل هست برای همین تجربه دوستان کم هست
من خودم سری T داشتم ... کارایی فوق العاده و امکانات جانبی عالی دارند
مثلا سری thinkpad محافظ و لرزش گیر هارد داره ، لولاهای در آلیاژی هستند ، انتن وایرلس و بلوتوث دور LCD قرار گرفته و بدون ایجاد نویز ، برد را بسیار افزایش داده ، این نوت بوک ها ضد آب و ضربه هستند
شما USB ها را ببینید ، به صورت عمودی با یک طرح هوشمندانه قرار گرفته ، این کار باعث افزایش تعداد و همچنین کارایی بهتر یو اس بی از نظر اتصال ها میشه
ماسفانه عمر باتری لنووها کم هست ... گرافیکشون هم برای بازی اصلا خوب نیست . حال سری جدید را نمی دانم ولی قدیمی ها که انبورد بود اصلا بدرد نمی خورد
این نوت بوک ها اصلا داغ نمی شوند ... فقط در شرایط سنگین هارد آنها کمی داغ میشه . بسیار سایلنت کار میکنند و نویز اصلا ندارند
یه مشکل دیگر هم زشتی آنها هست ... جدا بی ریختند و قیافه ساده دارند
در مورد کیفیت موناژ هم عالیست ولی به نظر میاد جنس کاور زیری خوب نیست ... کلا از جنس یک نوع فوم فشرده و کمپوزیت هست که اصلا خش نمیگیره بجز بخش زیری !
کیبورد این نوت بوک ها برای تایپ راحت نبود ... این قابلیت را برداشتند بسیار عالی و نرم شد ولی خوب اعتراض هم شد ... حالا توی این سری اصلاح شده و به بهترین حالت رسیدهالبته تو review ها یه چیزی راجع به keyboard سری جدید خونده بودم که مثل قبلیا محکم نیست چون صفحه فلزی پشتش رو برداشتن،و کلی ناراضی بودن از این،بخاطر همین تو سری های جدیدش با تقویت اضافه داده بیرون
مگه روش ننوشته ؟ نوشته Thinkpad و لوگوهای خاص خودش هم دارهدوستام کسی میدونه چطور میشه فهمید جنسی که میخریم از کدوم سریه؟چون سریهای قبلی thinkpad بخاطره کیبوردشون که خیلی محکمه معروف بودن
کلاً سری T و X نوتبوک های Lenovo نوتبوک های فوق العاده، کاری و Workstation هستن، قیافه ندارن چون اصلاً برای جینگول بازی ساخته نشدن سری T400s این کمپانی واقعاً عجیبه و فوق العادست (البته قیمت فوق العاده ای هم داره)، سری T400 شاید بهترین در کلاس خودش باشه که الان به خاطر T400s یکمی ارزونم شدن که البته در بازار ما خبری نیست.
[quote=REGISTERED USER;
مگه روش ننوشته ؟ نوشته Thinkpad و لوگوهای خاص خودش هم داره[/quote]
ممنونم بخاطره جواب کاملتون،منظورم این بود که اچطور میشه فهمید از کدوم نوع کیبورده،چون توی همین سری t400 بعضی هاش میگن با کیبوردهای قدیمه و بعضی جدید...
والا اینو دیگه نمی دونم باید از فروشنده پرسید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)